Ελληνας ανέλαβε επικεφαλής του ΝΒΑ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή!

Ελληνας ανέλαβε επικεφαλής του ΝΒΑ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή!

Το NBA ανακοίνωσε τον Γιώργο Αϊβάζογλου για τη θέση του Head of Fan Engagement and Direct–To-Consumer σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή (EME). Ο Αϊβάζογλου είναι ο πρώτος Έλληνας που αναλαμβάνει καθήκοντα στελέχους στα γραφεία του NBA. Αποτελεί έναν επιτυχημένο digital media executive με 15 χρόνια προϋπηρεσίας στους κλάδους της ψυχαγωγίας και των τηλεπικοινωνιών. Θα εδρεύει στο γραφείο του NBA στο Λονδίνο και θα αναφέρεται στον Ralph Rivera, Διευθύνοντα Σύμβουλο του NBA EME.

Ο Αϊβάζογλου, με τη νεοσύστατή του θέση, θα ενοποιήσει τα σημεία επαφής όλων των φίλων του ΝΒΑ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής.

Προηγουμένως, ο Αϊβάζογλου διετέλεσε αντιπρόεδρος Marketing και Analytics για το Eurosport, όπου ηγήθηκε όλων των προσπαθειών της εταιρείας για την απόκτηση νέων συνδρομητών και την διατήρηση των υπολοίπων σε γραμμικές και ψηφιακές πλατφόρμες σε διεθνές επίπεδο. Πριν από το Eurosport, ήταν Διευθυντής Μάρκετινγκ στο ezbob, μια κορυφαία fintech start-up με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και κατείχε επίσης ηγετικούς ρόλους στην Sky και την T-Mobile International.

Ο Αϊβάζογλου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Επιχειρηματικές και Οικονομικές Δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επίσης, τον Ιανουάριο του 2020, διορίστηκε στο Council of Trustees of Sense, μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει υποστήριξη σε άτομα που έχουν γεννηθεί τυφλοί.

Η σεζόν 2019-20 του NBA έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει ξανά την Πέμπτη 30 Ιουλίου, με 22 ομάδες να επιστρέφουν στη δράση στο ESPN Wide World of Sports Complex στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις