Στήριξη στις λονδρέζικες έδρες και… τα πιτσιρίκια του Αρτέτα για να (ξανά) φάμε γαλοπούλα

προγνωστικά

Προγνωστικά από τρεις αναμετρήσεις Premier League περιλαμβάνει η στήλη του Βασίλη Βασιλείου για την Boxing Day.

“Long time, no see” που λένε και στο χωριό μου! Χρόνια πολλά σε όλους σας εύχομαι, με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία για το μέλλον. Η πιο γιορτινή μέρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο η σημερινή. Οι «τρελοί» Βρετανοί είναι οι μόνοι που αγωνίζονται τέτοιες ημέρες και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθούμε το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Δε λείπουν βέβαια οι αναβολές στην 19η αγωνιστική της Premier League λόγω COVID-19, αλλά βγαίνουν επιλογές από τα εναπομείναντα ματς. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που ξεχώρισα.

Στήριξη στους πιτσιρικάδες του Αρτέτα

Αρχή από το «Κάροου Ρόουντ» όπου η Νόριτς φιλοξενεί την Άρσεναλ. Δύσκολα πέρασαν τα «καναρίνια» το τελευταίο διάστημα, αφού τα κρούσματα COVID-19 μελών της ομάδας, οδήγησαν σε «λουκέτο» στο προπονητικό κέντρο. Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Άρσεναλ, που έχει πατήσει για τα καλά τετράδα. Η νίκη για τους «κανονιέρηδες» είναι μονόδρομος εδώ για να παραμείνουν σε τροχιά… Champions League, ειδικά απέναντι σε μια αρκετά προβληματική ομάδα όπως η Νόριτς. Σε εξαιρετική κατάσταση οι πιτσιρικάδες του Αρτέτα, Μαρτινέλι, Όντεγκααρντ και Σμιθ-Ρόου, πιστεύω πως θα βρουν δυο γκολ σήμερα και η Άρσεναλ θα φτάσει στη νίκη. Καλούτσικο το διπλό και over 1,5 που φτάνει το 1.75 στην Winmasters.

Προγνωστικά Boxing Day: Χωρίς διπλό από το 1997

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, διεξάγεται τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας. Παραδοσιακά οι αγωνιστικές τις ημέρες των Χριστουγέννων ήταν κανονισμένες μεταξύ γειτονικών ομάδων, για να αποφεύγουν οι ομάδες τα μεγάλα ταξίδια τις γιορτινές ημέρες, ωστόσο η αναμέτρηση του «Τότεναμ Στέντιουμ» θα έχει τη μυρωδιά του παρελθόντος. Υπέρ των «σπιρουνιών» η παράδοση στα εντός με τελευταία ήττα τους από την Πάλας για το πρωτάθλημα να σημειώνεται το 1997. Έχουν ανεβάσει στροφές οι γηπεδούχοι και με την έλευση Κόντε και παρά το ευρωπαϊκό στραπάτσο, τα χαμόγελα επέστεψαν μετά την πρόκριση στους «4» του League Cup. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους έχουν οι φιλοξενούμενοι, με μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε. Η Τότεναμ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα την εμπιστευτώ σε απόδοση 1.70 στην BetShop.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητούν αμφότερες

Λίγο πιο ανατολικά από το Τότεναμ, στο «Στάδιο του Λονδίνου», η Γουεστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον. Φαίνεται να ξεφουσκώνουν τα «σφυριά», αφού έχουν μαζέψει πέντε βαθμούς στα τελευταία έξι (1-2-3) και έπεσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, η «Σότον» βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη φόρμα, αφού αγνοεί τη νίκη από τις 5/11 (έκτοτε 0-3-3). Η ομάδα του Μόγιες έχει μια ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στα «τρίποντα», ειδικά με τη δυναμική που αποκτά από την έδρα της. Στο 1.90 ο άσος στην Novibet και θα τον επιλέξω.

Τα λέμε με περισσότερα προγνωστικά από την Boxing Day στον αέρα του Over FM 104,9 γύρω στις 14:45!

Μονό
17:00
Νόριτς - Άρσεναλ
2 & over 1,5
1.75
BET: 10 units
Μονό
17:00
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας
1
1.70
BET: 10 units
Μονό
17:00
Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον
1
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις