Περνάει το “τριφύλλι” από τον Βόλο

Περνάει το "τριφύλλι" από τον Βόλο

Με κύπελλο Ελλάδος τα σημερινά προγνωστικά του Κεμανεντζή. Combo διπλασιασμού με στήριξη στον Παναθηναϊκό.

Καλημερίζω όλους τους φίλους. Στις επάλξεις και πάλι, καθώς ναι μεν είχε ενδιαφέροντα ματσάκια για να ασχοληθούμε με προγνωστικά, αλλά αν από τη μελέτη δεν προκύψει κάτι το αξιόλογο δεν υπάρχει λόγος να τραβήξουμε κουπί!

Προγνωστικά

Σήμερα λοιπόν αν και γενικά αποφεύγουμε να ασχοληθούμε με αναμετρήσεις που έχουν να κάνουν με τον θεσμό του Κυπέλλου, θα πάμε στο Πανθεσσαλικό και στο ματς ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός. 

 Η εντός έδρας  αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν οι φιλοξενούμενοι και αυτό μόνο καλό μπορούσε να κάνει στους γηπεδούχους. Τελευταία νίκη για τους Βολιώτες στις 27/10 μέσα στον Πανσερραϊκό, από τότε μετράει 6 ήττες και 2 ισοπαλίες. Βρίσκουν εύκολα δίχτυα, παίζουν όμως κάπως «ανέμελα» και αυτό το πληρώνουν. Σημαντική η επιστροφή του Κλέιμαν.

 Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις με αποτέλεσμα να έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πηγαίνει στον Βόλο για να πάρει αποτέλεσμα και μαζί την πρόκριση που είναι και ο νούμερο ένα στόχος του “τριφυλλιού”.

Περιμένουμε γρήγορο παιχνίδι με πολλές φάσεις, πολλή ένταση με τις δύο ομάδες να είναι ικανές να μας χαρίσουν ένα πολύ ενδιαφέρον δίωρο.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
17:00
Βόλος - Παναθηναίκός
Χ2 & over 1,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις