Χριστουγεννιάτικα ταμεία

Χριστουγεννιάτικα ταμεία

Προγνωστικά μπάσκετ: Χριστουγεννιάτικες επιλογές από BBL και Euroleague έχει ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με επιλογές από τη BBL και τη Euroleague.

Ζενίτ vs Μακάμπι

Πρώτος χρονολογικά αγώνας είναι αυτός της Ζενίτ (10-6) με τη Μακάμπι (7-9). Η ρωσική ομάδα πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μονακό με 85-74. Ο Λόιντ ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους.

Από την άλλη, η Μακάμπι έχει να κερδίσει από τις 17 Νοέμβρη. Από τότε έχει 5 σερί ήττες με τελευταία αυτή από την Εφές με 78-92. Ο Ζίζιτς πάλεψε με 23 πόντους. Ο πρόεδρος Μιζράχι στηρίζει τον κόουτς Σφαιρόπουλο και προανήγγειλε αλλαγές σε παίκτες!

Εκτίμηση: Παιχνίδι do or die για τη Μακάμπι που αν θέλει να μπει σε τροχιά οκτάδας πρέπει να κερδίσει. Εμείς θα πάμε σε μία επιλογή. Η Μακάμπι να σκοράρει πάνω από 72 πόντους. Αν θέλει να κερδίσει πρέπει να σκοράρει σε μία έδρα που έχει μάθει να κερδίζει σε κλειστά παιχνίδια.

Μπραουνσβάιγκ vs Γκίσεν

Συνέχεια με BBL και την αναμέτρηση της Μπραουνσβάιγκ (4-7) με τη Γκίσεν (3-8). Η Μπραουνσβάιγκ πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής αφού διέλυσε τη Μπαϊρόιτ με 99-62. Ο Ντέιβιντ Κράμερ ήταν εξαιρετικός με 23 πόντους.

Από την άλλη, η Γκίσεν πάλεψε αλλά ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βόννη με 95-103. Προσπάθησε ο Νούνι Όμοτ με 26 πόντους.

Εκτίμηση: Ένα επίπεδο πάνω η Μπραουνσβάιγκ από τη Γκίσεν κάτι το οποίο δεν αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ευκαιρία οι γηπεδούχοι να χτίσουν ένα σερί. Εμείς θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το over 72,5 πόντων της Γκίσεν καθώς , οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός

Τέλος στα προγνωστικά μας με το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague Παναθηναϊκός (4-12) – Ολυμπιακός (11-5). Ο Παναθηναϊκός πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τη Μπαρτελόνα με 82-85. Υπάρχουν κρούσματα covid στο σύλλογο και είναι αμφίβολο πως θα κατέβει στην αναμέτρηση. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 2 κρούσματα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Διέλυσε τη Βιλερμπάν με 89-54. Εξαιρετικός ο Ντόρσει με 19 πόντους.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση δίχως ουσία αλλά ,με πολύ γόητρο για όποιον κερδίσει. Αν κερδίσουν οι πράσινοι θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μία κάκιστη ευρωπαϊκά χρονιά. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός τότε σβήνει την εντός έδρας ήττα στα πλαίσια του πρωταθλήματος και φουλάρει για την διεκδίκηση της τετράδας. Εμείς θα πάμε με ένα ειδικό παίκτη καθώς, δεν θα μπλέξουμε με σημείο.  Ο Τόμας Γουόκαπ να σκοράρει ένα τρίποντο. Είναι φανερό πως ο Παναθηναϊκός θα του δώσει σουτ αφού είναι σουτέρ ημέρας. Στο πρώτο ματς τα έσπασε. Ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
19:00
Ζενίτ - Μακάμπι
Μακάμπι over 72,5
1.83
BET: 15 units
Μονό
20:00
Μπραουνσβάιγκ - Γκίσεν
1 (-4,5)
2.00
BET: 15 units
Combo
20:00
Μπραουνσβάιγκ - Γκίσεν
1 & Γκίσεν over 72,5
2.02
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 0,5 τρίποντο
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις