Εορταστικά γκολ στο Κύπελλο έως 3.18

προγνωστικά

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ο Scorakias στην εορταστική στήλη του ποντάρει σε μονά και δυάδα που φτάνουν έως 3.18 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εορταστικές καλημέρες σε όλους. Στα προγνωστικά της Δευτέρας μείναμε στο 1/2, ίσα βάρκα ίσα νερά δηλαδής. Ως Scorakias ωστόσο θέλω να προσφέρω κέρδος ενόψει εορτών και… ποτών, φαγητών. Οτι επιθυμεί ο καθένας. Μου αρέσει το πρόγραμμα της Πέμπτης, οπότε θα ποντάρω.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου. Δύο φορές τέθηκαν φέτος αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, αθροιστικά μέτρησαν εννέα γκολ. Μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν. Δύο ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, επιθετικό στυλ και μηδενικό φόβο. 

Το ζευγάρι μετράει και πέντε goal/goal στα έξι τελευταία παιχνίδια. Εκτιμώ πως το 1.83 της winmasters για το γκολ και στα δύο ημίχρονα είναι ελκυστικό και πολύ πιθανό να επαληθευτεί. Θα διασκεδάσουν τα πλήθη πριν τις εορτές στην προσπάθειά τους για πρόκριση.

Δύο ώρες αργότερα, η Κηφισιά θα υποδεχτεί την ΑΕΚ. Ευδιάκριτο φαβορί η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία προέρχεται από το στραπάτσο  κόντρα στον ΟΦΗ και την ήττα με 2-1. Τελείωσαν και οι τελευταίες ελπίδες της για το πρωτάθλημα, ούσα πλέον στο -11 από την κορυφή.

Τόσο ο κόουτς, όσο και οι παίκτες της «Ενωσης» θέλουν να συνδυάσουν την πρόκριση με θέαμα. Εξάλλου, ποιοτικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τη γηπεδούχο. Ακόμη και με ροτέισον, η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει αρκετά γκολ. Σε απόδοση 1.74 να επιτευχθεί από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, θα το τιμήσω.

Καλές γιορτές με κέρδη εύχεται ο Scorakias, πιθανώς να τα πούμε και την Κυριακή στη μαγευτική Boxing Day. Εάν δεν το αναβάλλουν τα αγγλάκια ελέω κορωνοϊού.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Μονό
17:00
Βόλος - Παναθηναϊκός
Γκολ και στα 2 ημίχ.
1.83
BET: 10 units
Μονό
19:00
Κηφισιά - ΑΕΚ
Γκολ και στα 2 ημίχ.
1.74
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.18
17:00
Βόλος - Παναθηναϊκός
Γκολ και στα 2 ημίχ.
1.83
19:00
Κηφισιά - ΑΕΚ
Γκολ και στα 2 ημίχ.
1.74
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις