Το πορτογαλικό ντέρμπι και η ΠεΕςΒε

Προγνωστικά

Σε Ολλανδία και Πορτογαλία τα προγνωστικά του Bet Minute στην στήλη της Πέμπτης, με αποδόσεις στο 1.78 και το 1.85.

Αφήνω πίσω μου την κακή Δευτέρα, αφού ΑΕΚ και ΟΦΗ αποφάσισαν να βάλουν περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο και πάω στην καλή -ελπίζω- Πέμπτη. Το ενδιαφέρον μου για τα προγνωστικά τράβηξαν δύο ματς, το ένα μάλιστα, ντερμπάρα.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Πάμε μια βόλτα απ’ την Ολλανδία και την αναμέτρηση της Αϊντχόβεν με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν ξέρω τι έκανε ο Άγιαξ, αλλά και τι σημασία έχει. Σίγουρα θα κέρδισε. Όπως και να ‘χει, η ΠεΕςΒε με νίκη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια χειμώνα, κάτι που ουσιαστικά δεν σημαίνει τίποτα, όμως ψυχολογικά μπορεί να βοηθήσει. Και πολύ μάλιστα. Είθισται στα ματς στο «Φίλιπς Στέιντιον» να μπαίνει από νωρίς με τέρμα τα γκάζια, πνίγοντας τον αντίπαλο. Κάτι αντίστοιχο περιμένω και τώρα, με το γκολ πριν το 24’ να τιμάται στο 1.85 από την Stoiximan και να κρίνεται αξιόλογο για τα προγνωστικά.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Το ντέρμπι που σας έλεγα, δεν είναι άλλο απ’ αυτό ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα. Την παραδοσιακή κόντρα στην όμορφη Πορτογαλία. Μπορεί να μπήκε στο κάδρο τα τελευταία χρόνια, έντονα και η Σπόρτινγκ, όμως αυτές οι δυο είναι οι μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένω ματς υψηλής έντασης και ρυθμού. Παίρνω γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.78 από την Betshop κι ας μπουν απ’ όποια να ‘ναι.

Early
19:45
Αϊντχόφεν - Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Γκολ πριν το 24’
1.85
BET: 10 units
Μονό
22:45
Πόρτο - Μπενφίκα
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις