Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο νόμος του ΟΑΚΑ ή ρεβάνς;

Bet of the day

Το Bet of the day πηγαίνει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη 17η αγωνιστική της Euroleague. Τι θα ποντάρουμε;

Το Bet of the Day δε θα μπορούσε να λείπει από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στάδιο: Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Γκάλης

Χωρητικότητα: 18.500

Διαιτητές: Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλια Μπελόσεβιτς, Καρμέλο Πατέρνικο

Προϊστορία ομάδων: Σε σύνολο 15 αγώνων από καταβολής Euroleague το 2000, ο Παναθηναϊκός έχει 7 νίκες και ο Ολυμπιακός 8. Στο ΟΑΚΑ, οι γηπεδούχοι έχουν 4 νίκες και 3 ήττες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Παναθηναϊκός

Θέση: 17η με ρεκόρ 4-12

Ρεπορτάζ: Δύο ήττες στη διαβολοβδομάδα, από δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός για ένα ημίχρονο απέναντι στην Αρμάνι και εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς το βάθος στον πάγκο του είναι ανεπαρκές και αυτό φαίνεται σε παιχνίδια με ομάδες που έχουν περισσότερες λύσεις. Για το πρωτάθλημα επικράτησε άνετα του Προμηθέα.

Stat attack: Στο ΟΑΚΑ σκοράρει πάνω από 80 πόντους και δέχεται κάτι λιγότερο από 76. Σίγουρα η έδρα του του δίνει δύναμη και στο αποψινό παιχνίδι έχει ήδη ανακοινωθεί sold out. Άλλωστε και οι 4 νίκες του στη διοργάνωση έχουν έρθει εντός.

Αγωνιστικά νέα: Προέκυψε πρόβλημα με κρούσματα τις τελευταίες μέρες. Ένα στο επιτελείο και ένα σε παίκτη. Πρόκειται για τον Σαντ Ρος. Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Στην αρχή της εβδομάδας αποδεσμεύτηκε ο Φλόιντ που θα συνεχίσει στη Φενέρ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο νόμος του ΟΑΚΑ ή ρεβάνς;

Ολυμπιακός

Θέση: 3η με ρεκόρ 11-5

Ρεπορτάζ: Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα του στη διπλή αγωνιστική. Άνετες νίκες απέναντι σε Μπάγερν και Βιλερμπάν με εξαιρετικό μπάσκετ ανα διαστήματα. Δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Άρη.

Stat attack: Διαθέτει από τις καλύτερες επιθέσεις εκτός, με πάνω από 80 πόντους, αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες, καθώς δέχεται πάνω από 82. Δύο νίκες σε επτά παιχνίδια ο απολογισμός του.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδικός απών ο Έισι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο νόμος του ΟΑΚΑ ή ρεβάνς;

Εκτίμηση: Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Σε καλύτερη φόρμα ο Ολυμπιακός με ποιοτικότερο ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Η νίκη του στον αγώνα του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ δε σημαίνει τίποτα για την αποψινή αναμέτρηση. Θα ήταν σοφότερο να απέχουμε από σημεία και να πάμε σε ειδικά.

Είναι καιρός να δούμε μια καλή εμφάνιση από τον Παπαπέτρου. Δύο τρίποντά του διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας. Στο ΣΕΦ έβαλε 3 και γενικότερα παίρνει προσπάθειες. Στην άλλη πλευρά του παρκέ, το όριο στα ριμπάουντ του Φαλ είναι χαμηλό, δεδομένου ότι ο θηριώδης σέντερ παίδεψε πολύ τον Παπαγιάννη στο πρωτάθλημα και μάζεψε 11 ριμπάουντ. Τέλος, σαν fun bet αξίζει η ανατροπή με τελικό νικητή τον Ολυμπιακό. Άλλωστε είπαμε πως ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται προς το χειρότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παπαπέτρου over 1,5 τρίποντα
1.98
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Φαλ over 5,5 ριμπάουντ
2.32
Fun Bet
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
1 ημίχ. / 2 τελ.
6.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις