ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Εορταστική στήλη με 6 combo

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Εορταστική στήλη με 6 combo

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Εορταστική στήλη με 6 combo

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Εορταστική στήλη με 6 combo

Εορταστική στήλη με 6 combo

Η σημερινή αγωνιστική ημέρα στα προγνωστικά Ιταλίας είναι αρκετά πρωτόγνωρη, καθώς έχουμε επτά αναμετρήσεις γεμάτες επιλογές.

Επτά αναμετρήσεις για σήμερα στην Serie A και ίσως για πρώτη φορά στα προγνωστικά Ιταλίας δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Σασουόλο – Μπολόνια

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Σασουόλο με την ισοπαλία στην Φλωρεντία επέκτεινε δύο σερί. Αρχικά παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι και δεύτερον για 12η(!) συνεχόμενη αναμέτρηση επιβεβαίωσε το goal/goal & over 2,5. Επιθετικά είναι τρομερά επικίνδυνη και αυτό οφείλεται σημαντικά στο γεγονός πως οι μεσοεπιθετικοί της συνεργάζονται άψογα. Ο Φρατέζι έχει εξελιχθεί σε πουλέν, μιας και μας έχει πληρώσει αρκετές φορές η επιλογή να κάνει σουτ στην εστία.

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Μπολόνια βρίσκεται σε κρίση και λίγο – πολύ ήταν αναμενόμενο. Τρίτη σερί ήττα, αυτή τη φορά με κάτω τα χέρια. Συνηθίζει να σπαταλάει τις ευκαιρίες της στην επίθεση και να αφήνει κενά στην άμυνα, δείγμα που δείχνει πως δεν είναι συγκεντρωμένη. Αν παίξει κλειστά και έξυπνα ίσως έχει ελπίδες να πάρει κάτι, όμως αν ξεκινήσει τις γρήγορες μπαλιές και δεν έχει υπομονή θα ηττηθεί.

 Ελλάς Βερόνα – Φιορεντίνα

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Βερόνα βρίσκεται σε πτώση. Συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και σίγουρα περιμένει πως και πως να περάσει και αυτό το παιχνίδι για να ανασυνταχθεί. Έχει δείξει πως θυσιάζει την σταθερή αμυντική της λειτουργία, για να κερδίσει γρήγορες και μαζικές αντεπιθέσεις. Θα την χαρακτήριζα ομάδα «Όσα φάμε κι όσα βάλουμε». Λογικά θα επιτεθεί από τα πλάγια και θα σουτάρει όπου από όπου βρει χώρους. Αρκετά αρνητικό το γεγονός πως θα έχει απουσίες στην άμυνα. Στα ειδικά παικτών μου αρέσει η επιλογή να κάνει σουτ στην εστία ο Βελόσο, μιας και είναι ο εκτελεστής των φάουλ.

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Φιορεντίνα δεν κέρδισε, όμως έδειξε χαρακτήρα και επέκτεινε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές. Η αλήθεια είναι πως εκτός έδρας δεν πατάει καλά, όμως δείχνει να ψάχνει την βελτίωση. Επιθετικά ο Βλάοβιτς δείχνει ασταμάτητος και έχει πάρει πάνω του το επιθετικό κομμάτι. Ανοίγεται στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε περιμένω περισσότερα γκολ τότε. Μου αρέσει αρκετά η επιλογή να κάνει σουτ στην εστία ο Μιλένκοβιτς ή ακόμη και να σκοράρει.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Ρόμα – Σαμπντόρια

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Ρόμα πήρε μεγάλο διπλό στην Αταλάντα και έχτισε ένα σερί νικών. Έπαιξε έξυπνα, χτύπησε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του και πήρε μία νίκη – Μουρίνιο. Περιμένω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να χτίσει το παιχνίδι της πάνω στον αντίπαλο.

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Σαμπντόρια έχασε την νίκη, από την τυχερή Βενέτσια. Είναι σε φόρμα τελευταία και αυτό της έδωσε σημαντικούς βαθμούς. Μεγάλο της προτέρημα είναι η δημιουργία φάσεων, μιας και πλέον φτάνει στην αντίπαλη περιοχή με ευκολία. Δεν είναι τυχαίο πως έχει σκοράρει και στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της. Αμυντικά έχει κενά, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού της δίνει αρκετό χώρο στον αντίπαλο.

 Έμπολι – Μίλαν

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Έμπολι ήταν τρομερά άτυχη, κόντρα στην Σπέτσια και πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Παρά την απώλεια της νίκης, επέκτεινε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές. Προτιμά το ποδόσφαιρο κατοχής και ψάχνει τους επιθετικούς της στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με σέντρες ή με κάθετες πάσες. Είναι καλή ομάδα, όμως απέναντι στις μεγάλες ομάδες ζορίζεται.

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Μίλαν βρίσκεται σε κρίση. Έχασε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λίγκ και έπεσε από την κορυφή στην τρίτη θέση, στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην Έμπολι πιστεύω θα τα βρει λίγο σκούρα, γιατί δεν είναι εύκολος αντίπαλος μία ομάδα που παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και έχει επιθετικό πλάνο. Χρειάζεται όμως την νίκη για τους βαθμούς, το γόητρο και την ψυχολογία.

 Νάπολι – Σπέτσια

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Νάπολι πήρε μεγάλο διπλό στην Μίλαν και ανέβηκε στην δεύτερη θέση. Βέβαια, για να έχει αξία το διπλό πρέπει να κερδίσει σήμερα. Ενώ είχε ξεκινήσει με τρομερή αμυντική λειτουργία, τελευταία έχει πέσει. Ίσως φταίνε οι τραυματισμοί και η κούραση, όμως πιστεύω πως σίγουρα ο Σπαλέτι έχει στο νου του την ανέπαφη εστία και η σημερινή αναμέτρηση είναι μεγάλη ευκαιρία.

Εορταστική στήλη με 6 combo Η Σπέτσια πήρε τον βαθμό από την Έμπολι, χωρίς να τον αξίζει. Γενικότερα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και προβληματίζει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ειδικότερα εκτός έδρας έχει έξι σερί ήττες και δεν σκόραρε καν σε τέσσερις από αυτές.

 

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Combo
17:30
Σασουόλο - Μπολόνια
1Χ & over 2,5 & goal/goal
2.65
BET: 10 units
Combo
19:30
Ελλάς Βερόνα - Φιορεντίνα
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 10 units
Combo
19:30
Ελλάς Βερόνα - Φιορεντίνα
Η φιλοξενούμενη ομάδα να κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.90
BET: 10 units
Combo
19:30
Ρόμα - Σαμπντόρια
1Χ & goal/goal
2.00
BET: 10 units
Combo
21:45
Έμπολι - Μίλαν
Η φιλοξενούμενη ομάδα να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
2.00
BET: 10 units
Combo
21:45
Νάπολι - Σπέτσια
1 & no goal
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις