Δώρα Χριστουγέννων ως… 11.72!

προγνωστικά

Προγνωστικά για τη 17η αγωνιστική της Εuroleaugue, από τον Masterbetchef. Μονά και δυάδα, με μεγάλες αποδόσεις.

Προγνωστικά στην μάχη της Πόλης

Αγαπητοί φίλοι ο Ερυθρός Αστέρας (7-9) έχει χτίσει φέτος μια πολύ σκληρή και δεμένη ομάδα, που έχει τρελάνει τα προγνωστικά. Ενώ οι περισσότεροι τον περίμεναν στις τελευταίες θέσεις, βρίσκεται στην 9η, έχοντας πρόσφατα κερδίσει εκτός τη δυνατή Ζενίτ, και εντός τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό και την Μπάγερν. Η Σέρβικη ομάδα παίζει πολύ καλή άμυνα. Αυτό την κρατάει μέσα σε όλα τα ματς, ως το τέλος. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα στην έδρα της Εφές (8-8). Η ομάδα του Αταμάν παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα στο να αμυνθεί μέσα στη ρακέτα. Ο αντίπαλος σέντερ σε κάθε ματς κάνει πάρτι, και είναι ο 1ος σκόρερ της ομάδας του.

Όπως ο Ζίζιτς π.χ. που πέτυχε εύκολα 26 πόντους, στο προηγούμενο με την Μακάμπι. Επίσης, στη θέση του playmaker η  Εφές συχνά δεν αμύνεται σωστά, αφήνοντας τους αντιπάλους να εκτελούν ανενόχλητα pick n’ roll. Βέβαια, αυτό δεν είναι το βασικό παιχνίδι του Αστέρα, άλλα η ομάδα του Ράντονιτς δείχνει τέτοια προσαρμοστικότητα κάθε φορά, ώστε σίγουρα θα μπορέσει να χτυπήσει τα κενά στην άμυνα της αντιπάλου.

Όταν θέλεις να παίξεις με υψηλές αποδόσεις, παίζεις εδώ! Betshop.gr 

Προγνωστικά και στη Βαρκελώνη

Η Ούνιξ μάς πλήρωσε πάλι στα προγνωστικά της προηγούμενης αγωνιστικής, πετυχαίνοντας μια εύκολη νίκη στην έδρα της ΤΣΣΚΑ. Βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα, κάτι που γεμίζει τους παίκτες της με αυτοπεποίθηση. Είναι μια άκρως αθλητική ομάδα, που τρέχει συνεχώς, σουτάρει πολύ και πάει με δύναμη στα επιθετικά ριμπάουντ. Η Μπαρτσελόνα για άλλη μια φορά δεν θέλγει με το μπάσκετ που παίζει. Κερδίζει μεν, άλλα με μεγάλη δυσκολία δε. Δείχνει σε κάθε ματς, ότι η γκέλα είναι κοντά, και την αποφεύγει πάντα στο τέλος. Μάλλον ήρθε η ώρα για να ηττηθεί σήμερα.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Μονό
19:30
Έφες - Ερυθρός Αστέρας
2(+6,5)
3.23
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 11.72
19:30
Έφες - Ερυθρός Αστέρας
2(+6,5)
3.23
22:00
Μπαρτσελόνα - Ούνιξ Καζάν
2
3.63
BET: 5 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ούνιξ Καζάν
2
3.63
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις