Με γκολ και ειδικά στη Ligue 2

Με γκολ και ειδικά στη Ligue 2

Προγνωστικά Ligue 2. Προκαλούν οι αποδόσεις στα γκολ στην Κορσική. Νιμ και Τουλούζ συναντιούνται ξανά τρεις μέρες μετά.

Άλλο κύπελλο άλλο πρωτάθλημα…

Φτάσαμε αισίως στα μισά της διαδρομής στη Γαλλία. Με φουλ πρόγραμμα σήμερα η Ligue 2, ακολουθεί αύριο η Ligue 1. Στα σημερινά προγνωστικά Ligue 2 θα εστιάσουμε στα Νιμ – Τουλούζ, Γκινγκάμπ – Δουνκέρκη και Αζαξιό – Γκρενόμπλ. Για πάμε…

Ξεκίνημα από το «Κοστιέρ». Σε καλό φεγγάρι τελευταία η Νιμ κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και ανέβηκε στην 10η θέση, 9 βαθμούς πίσω από τα play off. Σίγουρα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, οι νίκες της είναι οριακές ωστόσο το momentum έχει σίγουρα αλλάξει προς το καλύτερο. Απέναντί της η Τουλούζ με μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος (1-4-1). Παραμένει βέβαια σε απόσταση βολής από την πρώτη Αζαξιό (-1) και θέλει άμεσα να επιστρέψει στα τρίποντα ώστε να μη χάσει την επαφή με την κορυφή. Κορυφαία επίθεση της Ligue 2 με 38 τέρματα, τα δώδεκα έφτασε ο Άγγλος φορ Χίλεϊ.


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν τρεις μέρες στην έδρα της Τουλούζ για το κύπελλο, με τους «βιολετί» να προκρίνονται με το ευρύ 4-1.

Αναμφίβολα πιο ενθαρρυντικά τα όσα έχει δείξει έως τώρα η Τουλούζ, δεν περιμένω όμως εύκολη επικράτηση όπως αυτή του κυπέλλου. Θα πάμε με το ειδικό ποντάρισμα της νίκης των φιλοξενούμενων με ένα γκολ ή ισοπαλία.

Θέμα φόρμας…

Επόμενο παιχνίδι το Γκινγκάμπ – Δουνκέρκη. Διαφορά φόρμας και δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία στην έδρα τους για τη Ligue 2 ενώ φτάνουν πιο εύκολα πλέον στο γκολ (10 τέρματα στα τέσσερα αυτά παιχνίδια, έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά εντός, μαζί με τα παιχνίδια του κυπέλλου, πλην του 0-2 με την Αμιάν στις 14 Αυγούστου).

Από την άλλη η Δουνκέρκη μοιάζει να «ξεφουσκώνει» μετά τον αήττητο Οκτώβριο (4-1-0) καθώς πλέον μετρά τέσσερεις συνεχόμενες ήττες και αποκλεισμό στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Λίνα-Μοντλερί. Βασική αιτία για το αρνητικό σερί της η επιθετική δυστοκία που εμφανίζει στο διάστημα αυτό στο οποίο δεν έχει βρει δίχτυα ενώ δυσκολεύεται εξίσου και στη δημιουργία φάεσων.

Το ματς προσφέρεται και για κόρνερ, με την Γκινγκάμπ να κερδίζει περίπου 7 ανά αγώνα εντός και την Δουνκέρκη να παραχωρεί περίπου 6 ως φιλοξενούμενη. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, επομένως θα ψάξουν και τις στημένες φάσεις.

Στο 2.15 που είχε ανοίξει αρχικά ο άσσος είχε αξία, πλέον όμως έχει «κατρακυλήσει». Περιμένω «κλειστό» ματς, ίσως αργήσει να ανοίξει το σκορ, επομένως το να σημειωθεί το πρώτο τέρμα μετά το 28′ σε τιμές διπλασιασμού έχει σίγουρα αξία. Θα πάμε επίσης και με ένα combo με τα κόρνερ των γηπεδούχων σε συνδυασμό με ημίχρονο/τελικό.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Προγνωστικά Ligue 2: Προκλητικές αποδόσεις στα γκολ

Ποντάρισμα με ρίσκο είναι αυτό στα γκολ στο Αζαξιό – Γκρενόμπλ. Όπως είπαμε και την προηγούμενη αγωνιστική και επιβεβαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, η Αζαξιό είναι φέτος η πιο under ομάδα της Ligue 2 (μόλις 2 over σε 19 παιχνίδια φέτος). Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνά της (8 γκολ παθητικό, κορυφαία στη λίγκα) αφού η επιθετική συγκομιδή της είναι η χειρότερη από την πρώτη τετράδα της Ligue 2 (έχει τα μισά γκολ σε σχέση με την Τουλούζ!).

Από τέσσερεις σερί ήττες προέρχεται η Γκρενόμπλ και αποκλεισμό στο κύπελλο μεταξύ αυτών από την Αντρεζιέ (ομάδα τέταρτης κατηγορίας). Συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά (ιδίως ως φιλοξενούμενη καθώς έχει τη 2η χειρότερη άμυνα εκτός έδρας με 15 γκολ παθητικό), ωστόσο μεσοεπιθετικά έχει ποιοτικές μονάδες (Ντιαλλό, Χενέν, Ραβέ) που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Το σενάριο με τα γκολ ενισχύεται και από την μεταξύ τους παράδοση στην Κορσική. Σε οκτώ παιχνίδια από το 2002 έως σήμερα έχουν σημειωθεί έξι over και ισάριθμα goal/goal, με την Αζαξιό να έχει το πάνω χέρι (6-1-1).

Unpopular bet τα γκολ στο συγκεκριμένο ζευγάρι, παρ’ όλα αυτά οι αποδόσεις είναι προκλητικά ψηλές. Θα μπουν στις επιλογές μας με χαμηλό ποντάρισμα.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

 

Ειδικό
21:45
Γκινγκάμπ - Δουνκέρκη
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.00
BET: 10 units
Combo
21:45
Γκινγκάμπ - Δουνκέρκη
Χ ημ. /1 τελ. & Over 4,5 κόρνερ Γκινγκάμπ
7.00
BET: 3 units
Ειδικό
21:45
Νιμ - Τουλούζ
Τουλούζ να κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή Χ
1.83
BET: 10 units
Μονό
21:45
Αζαξιό - Γκρενόμπλ
Goal/goal
2.52
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις