Ξεσπά η Αταλάντα, δεν μπορεί η Μπαρτσελόνα

Ξεσπά η Αταλάντα, δεν μπορεί η Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά στοιχήματος από τρία παιχνίδια σε Ιταλία και Ισπανία έχει στην στήλη του ο Μακράκης με το βάρος να δίνεται στις γηπεδούχους.

Καλημέρα σε όλους. Μετά από ένα μεγάλο ρεπό το ΠΣΚ επιστρέφουμε με προγνωστικά στοιχήματος από τις εξ αναβολής αγώνες της Ισπανίας αλλά και την 19η εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A. Έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια τα οποία έχουν αρκετά ξεκάθαρο φαβορί.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Βιγιαρεάλ – Αλαβές

Η Βιγιαρεάλ μοιάζει αναγεννημένη μετά την πρόκριση κόντρα στην Αταλάντα και προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα που της έχουν δώσει ανάσα στην βαθμολογία. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει για να φτάσει η ομάδα του Έμερι τις ευρωπαϊκές θέσεις. Απέναντι της μια Αλαβες που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ υπέστη αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» δυσκολεύεται κόντρα στους φιλοξενούμενους με την προϊστορία να είναι εντελώς μοιρασμένη. Φέτος, βέβαια η Αλαβές είναι απογοητευτική εκτός έδρας, θα ποντάρω όμως στο κίνητρο, στην έδρα αλλά και στην ποιότητα των γηπεδούχων στο 1.80 της Winmasters.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Τζένοα – Αταλάντα

Θα φύγουμε προσωρινά από την Ισπανία και θα πάμε στην Γένοβα. Η Αταλάντα υπέστη συντριβή σοκ από την Ρόμα και έχασε ευκαιρία να φτάσει στο -3 από την κορυφή. Η Τζένοα μετά το νικηφόρο διάλλειμα με την Σαλερνιτάνα επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα. Η χειρότερη εντός έδρας ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα τίθενται αντιμέτωπες. Περιμένω ξέσπασμα της ομάδας του Γκασπερίνι και ποντάρω στο διπλό μαζί με το over στον διπλασιασμό.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι το οποίο φάνηκε από την νίκη της στο ντέρμπι με την Ατλέτικο στην Ανδαλουσία. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να παίζει προβληματικά. Με την Έλτσε δέχτηκε δύο γκολ σε δύο λεπτά αλλά κατάφερε με ιδρώτα να νικήσει μια ομάδα αρκετά πιο χαμηλής δυναμικότητας. Οι «μπλαουγκράνα» παραμένουν ακόμα εκτός Ευρώπης και ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς. Θεωρώ σωστό τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων και θα ποντάρω με κάλυψη σε αυτούς. Θα το συνδυάσω με το under 3,5 γκολ που επιβεβαιώνεται αρκετά συχνά στα παιχνίδια των δύο αντιπάλων.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
20:00
Βιγιαρεάλ - Αλαβές
1 & over 1,5
1.80
BET: 20 units
Μονό
21:45
Τζένοα - Αταλάντα
2 & over 2,5
2.00
BET: 15 units
Μονό
22:30
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
1Χ & Under 3,5
1.93
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις