Προεόρτια με BCL και Eurocup

Προεόρτια με BCL και Eurocup

Προγνωστικά μπάσκετ: Εορταστικό μενού σήμερα και ο Παναγιώτης Δογαντζής ασχολείται με BCL και Eurocup με τέσσερις αναμετρήσεις.

Καλημέρα σε όλους. Εορταστικό μενού σήμερα και στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με επιλογές από το BCL και το Eurocup.

Προγνωστικά μπάσκετ: Λαύριο vs Μάλαγα

Πρώτος αγώνας που θα ασχοληθούμε είναι για το BCL μεταξύ του Λαυρίου (2-3) και της Μάλαγα (4-1). Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Το Λαύριο θέλει ή νίκη δική του ή ήττα της Νίζνι από τη Ντιζόν. Την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε πολύ εύκολα από τη Ντιζόν με 49-73. Η Ζενίτ πλήρωσε την ρήτρα του Τάισον Κάρτερ και τον κάνει δικό της. Παρ’ όλα αυτά ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση.

Από την άλλη, η Μάλαγα κέρδισε πολύ εύκολα τη Νίζνι με 93-69 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του BCL ως πρώτη. Στα πλαίσια της ACB ηττήθηκε από τη Μπανταλόνα με 72-76.

Εκτίμηση: Τεράστιο φαβορί η Μάλαγα αλλά, αδιάφορη. Το Λαύριο δεν έχει ποιότητα για να την κοντράρει οπότε δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Εμείς θα χτυπήσουμε την φανερή αδυναμία του Λαυρίου στη θέση 5. Το over 8,5 πόντοι του Έρικ είναι πολύ μικρό για να το παραβλέψουμε. Ακόμη θα πάρουμε σαν fun bet επιλογή και το double-double του.

Νίζνι vs Ντιζόν

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Νίζνι (1-4) με την Ντιζόν (3-2). Όπως στο Λάυριο έτσι και εδώ, τα πράγματα είναι απλά. Η Νίζνι θέλει μόνο νίκη δική της και ήττα του Λαυρίου από τη Μάλαγα για να προκριθεί. Την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε από τη Μάλαγα με 69-93.

Από την άλλη, η Ντιζόν έχει ήδη προκριθεί ως δεύτερη. Ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρει ότι θα κάνει εκτεταμένο rotation, καθώς ακολουθεί σημαντικός αγώνας με το Στρασβούργο για τη γαλλική Pro A.

Εκτίμηση: Το πρέπει της Νίζνι και το γεγονός ότι η Ντιζόν θα κάνει ροτέισον μας οδηγούν στο συμπέρασμα να πάρουμε την καθαρή νίκη των γηπεδούχων.

Σάσαρι vs Τενερίφη

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Σάσαρι (1-4) με την Τενερίφη (3-2). Εδώ έχουμε τον μοναδικό όμιλο που έχουν κριθεί όλες οι θέσεις. Η Σάσαρι μετά τη συντριβή της από την Προμετέι με 56-89 αποκλείστηκε και μαθηματικά.

Από την άλλη, η Τενερίφη μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα της από τη Λούντβιγκσμπουργκ τερμάτισε και μαθηματικά δεύτερη.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες με έντονο επιθετικό στοιχείο στο παιχνίδι τους. Λόγω του ότι η αναμέτρηση είναι αδιάφορη θα πάμε με το over 153,5 πόντων αγώνα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Λούντβιγκσμπουργκ vs Προμετέι

Τελευταία αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι αυτή  της Λούντβιγκσμπουργκ (4-1) με την Προμετέι (2-3). Η γερμανική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο BCL και δίκαια τερμάτισε πρώτη στον όμιλο.

Από την άλλη, η Προμετέι συνέτριψε τη Σάσαρι με 89-56 και τερμάτισε και μαθηματικά στην τρίτη θέση.

Εκτίμηση: Αδιάφορη αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους Γερμανούς. Εμείς θα πάρουμε το under 171,5 πόντων αγώνα καθώς, οι Γερμανοί στην έδρα τους ομάδες σαν την Προμετέι τις τιθασεύουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Υ.Γ.: Θα δώσουμε και μία πινελιά Eurocup με ένα ειδικό παίκτη αρκετά fair. Στην αναμέτρηση Μπούρσασπορ – Ουλμ το όριο ριμπάουντ του πρώην NBAer Φελίσιο είναι αρκετά μικρό. Ο Φελίσιο στη γερμανική λίγκα έχει μ.ο. 10,8 ριμπάουντ (!). Εμείς σήμερα ζητάμε 5. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να κάνει και double double.

Δυάδα απόδοσης 3.37
19:30
Λαύριο - Μάλαγα
Έρικ over 8,5 πόντοι
1.80
19:00
Μπούρσασπορ - Ουλμ
Φελίσιο over 4,5 ριμπάουντ
1.87
BET: 10 units
Μονό
19:00
Μπούρσασπορ - Ουλμ
Φελίσιο over 4,5 ριμπάουντ
1.87
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2,01
21:00
Σάσαρι - Τενερίφη
over 153,5
1.40
21:00
Λούντβιγκσμπουργκ - Προμετέι
under 171,5
1.43
BET: 30 units
Μονό
19:30
Νίζνι - Ντιζόν
1
1.75
BET: 20 units
Fun bet απόδοσης 69.70
19:00
Μπούρσασπορ - Ουλμ
Φελίσιο double-double
6.80
19:30
Λαύριο - Μάλαγα
Έρικ double-double
10.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις