Να επικρατήσει η λογική σε Μαδριγάλ και Τορίνο

Να επικρατήσει η λογική σε Μαδριγάλ και Τορίνο

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ιταλία και Ισπανία και ο Luca Toni έχει στα προγνωστικά του δυάδα σε απόδοση διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες! Σε χαλαρό τέμπο τα μεσοβδόμαδα προγνωστικά μας, στην προσπάθειά μας να κλείσει με θετικό πρόσημο η χρονιά.

Προγνωστικά

 Βιγιαρεάλ – Αλαβές

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση του Μαδριγάλ ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Αλαβές. 

Αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματά τους οι γηπεδούχοι. Μετά τη μεγάλη νίκη στον «τελικό» του Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα και την πρόκριση στους 16 του Champions League, ακολούθησαν δυο νικηφόρα αποτελέσματα για τη La Liga (2-0 την έκπληξη της σεζόν Ράγιο Βαγιεκάνο και 1-3 με ανατροπή στο Ανοέτα επί της ισχυρής φέτος Σοσιεδάδ).

Σε ανοδική τροχιά το «κίτρινο υποβρύχιο», αναρριχάται σταδιακά στο βαθμολογικό πίνακα μιας και η 11η θέση της κατάταξης δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας, που ας μην ξεχνάμε είναι η κάτοχος του Europa League! Καλή η εντός έδρας επίδοση για το σύνολο του Έμερι, με 4-2-2 και 14-9 γκολ, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι με τα xGoals να το πιστοποιούν. Επικράτησε άνετα και τις δύο τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Αλαβές.

Πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη για την Αλαβές στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την ήττα με 2-0 στο Βαγιέκας από τη Ράγιο. Θύμα έκπληξης και στο κύπελλο, όπου αποκλείστηκε χάνοντας από τη Λινάρες, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Δεν πατάει καλά τελευταία η Αλαβές κατά γενική ομολογία, ενώ αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις μια νίκη σε 8 εξορμήσεις.

Πολύ το χαμένο έδαφος που έχει να καλύψει η Βιγιαρεάλ, χρυσή ευκαιρία να διευρύνει το σερί νικών της είναι το ματς απέναντι στην Αλαβές. Αναμένω να επικρατήσει η λογική και επιλέγω τον 1 στα προγνωστικά στοιχήματος, στο δίκαιο 1.50 που προσφέρει η Fonbet.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Γιουβέντους – Κάλιαρι

Συνέχεια στο Τορίνο, εκεί όπου η 7η της κατάταξης Γιουβέντους υποδέχεται τη 19η και προτελευταία Κάλιαρι. Διπλό στο Ρενάτο Νταλ΄άρα για την ομάδα του Αλέγκρι επί της Μπολόνια, σε ένα ματς που διεξήχθη με ένα ομιχλώδες πέπλο να καλύπτει τον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλη ανάσα για τη «βέκια σινιόρα» αυτή η νίκη, δε νοείται να πετάξει άλλους βαθμούς απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους, καθώς η μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μαίνεται και οι συνδιεκδικήτριες Ρόμα και Φιορεντίνα παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. 5 οι νίκες στα 7 τελευταία για τη «γηραιά κυρία» με τέρματα 10-2 και 5 ανέπαφες εστίες μέσα σε αυτά, αρχίζει να θυμίζει τη Γιουβέντους που συνηθίσαμε.

Νέο κάζο για την Κάλιαρι, ηττήθηκε με 0-4 από την Ουντινέζε σε ένα must win παιχνίδι για τη μάχη της επιβίωσης. Όλα στραβά για τους «ισολάτι», που συμπλήρωσαν 7 ματς χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης. Έχουν το τρίτο χειρότερο παθητικό στη Serie A με 38 τέρματα, ενώ μακριά από τη Σαρδηνία δεν έχουν κερδίσει φέτος κανέναν (0-3-5 με 5-19 τέρματα), όντας η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία.

Πολλά με λίγα και σε αυτή την αναμέτρηση, αναμένω επικράτηση της Γιουβέντους με minimum 2 γκολ και αγοράζω το 1 & over 1,5 στο 1.40 της Fonbet.

Δυάδα απόδοσης 2.10
20:00
Βιγιαρεάλ - Αλαβές
1
1.50
21:45
Γιουβέντους - Κάλιαρι
1 & over 1,5
1.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις