Όσο περνάει η ώρα, θα αυξάνονται και τα ρίσκα

Προγνωστικά

Στο ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ πηγαίνει ο Bet Minute, για να βρει προγνωστικά, στην τελευταία στροφή πριν την διακοπή,

Απίστευτα πράγματα παίκτη μου. Τέσσερα γκολ στην Φλωρεντία, περίμεναν να περάσει το 30’ για να τα βάλουν. Συγκεκριμένα, στο 32’ μπήκε το πρώτο της Σασουόλο. Τι να πεις… Μας έβγαλε όμως ασπροπρόσωπους στα προγνωστικά η Μπέτις. Προχωράμε.

Υπερβολικά μίνι το σημερινό κουπόνι, ουσιαστικά μόνο εμείς παίζουμε και η Βαλένθια, στο ντέρμπι της πόλης με την Λεβάντε. Ενδιαφέρον προκύπτει απ’ το ματς στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ο Γιαννίκης, την έχει δει αλλιώς την δουλειά και πλέον βλέπουμε μια ΑΕΚ σχετικά συμπαγή που δεν δέχεται γκολ. Clean shit που λέμε και στο Λονδίνο, για τρία σερί ματς. Ανήκουστα πράγματα είναι η αλήθεια. Αν υποθέσουμε πως και ο ΟΦΗ θα μπει συντηρητικά, ένεκα και των απουσιών που κουβαλάει, μπορούμε να κρατήσουμε για τα προγνωστικά το ενδεχόμενο να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Λίγα ρίσκα από αμφότερες στο πρώτο και να φορτσάρουν στο δεύτερο. Στο 2.05 από το Pamestoixima.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
19:30
ΑΕΚ - ΟΦΗ
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις