Η Δευτέρα των γκολ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του Άρη έχει στη στήλη της Δευτέρας ο Scorakias με σημεία που αφορούν τα γκολ.

Καλημέρα στο κοινό του koubanezos.gr και καλή εβδομάδα σε όλους. Γιορτές έρχονται, ψώνια θα κάνουμε, τα έξοδα είναι πολλά. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν και τα έξοδα της καθημερινότητας όπως νερό, ρεύμα, σούπερ μάρκετ και τα λοιπά. Ο Scorakias μοίρασε τρία ταμεία στη σειρά, είμαι σε φόρμα και προχωράω.

Πρώτη στάση «ΟΑΚΑ», εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Στο 3-3 σταμάτησε το μεταξύ τους στην Κρήτη, αμφότερες ομάδες που βρίσκουν γκολ με ευκολία. Από νίκη με 1-0 επί του Ιωνικού προέρχεται η γηπεδούχος, από το 1-1 με τον Αρη προέρχονται οι Κρητικοί. Τι κρατάμε στην αναμέτρηση;

Η Ενωση βρήκε 26 γκολ σε 14 αγωνιστικές, έχοντας παθητικό 14 γκολ. Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ δέχεται 1 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα και σε 13 παιχνίδια έχει πετύχει 15 γκολ. Αναμέτρηση με ρυθμό προβλέπω και γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.74 από τη Winmasters.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Την ίδια ώρα, ο Scorakias θα βρίσκεται και  στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Αρης θα υποδέχεται τον Ιωνικό. Δύο αποκαρδιωτικές εμφανίσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Ιωνικός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του κόουτς Σπανού, παρότι ηττήθηκε από την ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη, έχει να υπερηφανεύεται για την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (3-2), καθώς και τη νίκη με 3-2 επί του ΠΑΟΚ.

Γενικότερα βρίσκει γκολ η ομάδα της Νίκαιας, συνολικά 13 γκολ φέτος σε 14 αγωνιστικές. Στην αντίπερα όχθη, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχτεί 13 τέρματα σε 14 αγωνιστικές. Με ιντριγκάρει το over 0,5 του Ιωνικού στον διπλασιασμό από τη Winmasters.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Μονό
19:30
ΑΕΚ - ΟΦΗ
Γκολ και στα 2 ημίχρονα
1.74
BET: 20 units
Μονό
19:30
Άρης - Ιωνικός
Ιωνικός over 0,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις