ΑΕΚ – ΟΦΗ: Να ξορκίσει την κατάρα των Χριστουγέννων

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Να ξορκίσει την κατάρα των Χριστουγέννων

ΑΕΚ και ΟΦΗ δίνουν το τελευταίο τους ματς για την Super League στο ΟΑΚΑ και το Bet of the Day έχει τα προγνωστικά.

Το ματς που ξεχωρίζει στα σημερινά προγνωστικά είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΟΦΗ. Τελευταία αναμέτρηση για Ένωση και Κρητικούς πριν την διακοπή των Χριστουγέννων και το Bet of the Day, πάει ΟΑΚΑ.

  • ΟΑΚΑ (69.618), Αθήνα. Μέγιστη χωρητικότητα, λόγω covid, οι 40.000 θεατές.
  • Το πάνω χέρι στην συνολική μεταξύ τους παράδοση διατηρεί η ΑΕΚ, με το ρεκόρ ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, να βρίσκεται στο 50-17-22. Για το πρωτάθλημα, 48-16-21.
  • Συντριπτικά υπέρ της Ένωσης η προϊστορία των ματς με γηπεδούχους την ίδια: 34-5-5.
  • Μόλις μία ισοπαλία έχει καταφέρει να αποσπάσει ο ΟΦΗ στα δέκα τελευταία στην Αθήνα (0-1-9).
  • Α’ γύρος ΟΦΗ – ΑΕΚ: 3-3

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Αντίδραση στο 0-0 με τον Αστέρα στην πισίνα της Τρίπολης έψαχνε στην Νεάπολη και την βρήκε με το 1-0 επί του Ιωνικού, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ ουσιαστικά δεν κινδύνεψε. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς (μαζί με το Κύπελλο), όπου κρατά ανέπαφη την εστία της. Απ’ το 2009 κι έπειτα, δεν έχει κερδίσει ποτέ παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα!

Stat attack: Τρία σερί under 2,5 τον Δεκέμβριο, ενώ τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, εμφάνιζε μόνο over 2,5!

Απουσίες: Προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή αλλά τελικά έμεινε εκτός ο Μοχαμαντί. Σταθερά στα πιτς Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος. Ορατό το ενδεχόμενο για rotation από τον Γιαννίκη.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσιντώτας – Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Σιμόες – Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ – Αραούχο.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

ΟΦΗ

Ρεπορτάζ: Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται, καθώς προηγήθηκαν οι φιλοξενίες των Ολυμπιακού (1-3) και Άρη (1-1), ενώ μεσοβδόμαδα υποδέχεται ξανά τους «κίτρινους» για το Κύπελλο. Σε ένα κακό ματς με τους Θεσσαλονικείς, πήρε νωρίς το προβάδισμα αλλά δεν έχτισε πάνω σε αυτό, με συνέπεια να ισοφαριστεί στο 90’. Παρέμεινε πάντως, εντός εξάδας.

Stat attack: Αήττητος εκτός έδρας, με τέσσερα under 2,5 σε πέντε ματς.

Απουσίες: Δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι τραυματίες Ντουρμισάι, Νέιρα, Φιαμαντής, Ουές και Σωτηρίου, ενώ την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός και ο Ναμπί.

Ενδεκάδα (4-3-3): Επασί – Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάνης – Γκαγέγος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν – Τοράλ, Βαν Ντάουνεν, Λάμπρου.

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Να ξορκίσει την κατάρα των Χριστουγέννων

Δεν θα είναι τόσο απλό το ματς για την ΑΕΚ, όσο δείχνουν τα σετ των αποδόσεων. Ας μην ξεχνάμε, πως μιλάμε για μια αήττητη εκτός έδρας ομάδα. Αν υποθέσουμε πως ο Γιαννίκης θα θέλει να δώσει συνέχεια στην αμυντική συνέπεια της ομάδα του, μπορούμε να σταθούμε στο λογικό εύρος τερμάτων, καλύπτοντας έτσι πολλά σκορ. Στο 2.02 από το Pamestoixima.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μονό
19:30
ΑΕΚ - ΟΦΗ
2-3 γκολ
2.02
Fun bet
19:30
ΑΕΚ - ΟΦΗ
Χ Ημίχ./1 τελ.
3.76
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις