Combo και ειδικά παικτών στην Serie A

Combo και ειδικά παικτών στην Serie A

Τελευταία ημέρα της αγωνιστικής στην Serie A και ο LaBandiera έχει πέντε επιλογές στα προγνωστικά Ιταλίας.

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα στην Serie A με αρκετά δυνατές μάχες, ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες. Στα Προγνωστικά Ιταλίας βγήκαν πέντε επιλογές, από τρεις αναμετρήσεις.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Φιορεντίνα – Σασουόλο

Combo και ειδικά παικτών στην Serie A Η Φιορεντίνα συνεχίζει δυναμικά την φετινή της πορεία και βρίσκεται πάντα πολύ κοντά στην πέμπτη θέση. Εντός έδρας είναι καταιγιστική, καθώς έρχεται από πέντε σερί νίκες με 17 γκολ ενεργητικό και μόλις τέσσερα παθητικό. Οι «Βιόλα» έχουν δείξει φέτος πως δεν αστειεύονται και ειδικότερα ο Βλάοβιτς δείχνει πως είναι σε τρομερή φόρμα. Αναμένω να επιτεθούν από τα πλάγια και να ψάξουν τον Βλάοβιτς.

Combo και ειδικά παικτών στην Serie A Η Σασουόλο διανύει μία περίοδο με πολλές δύσκολες αναμετρήσεις και έχει ανταπεξέλθει αρκετά καλά, μέχρι τώρα. Σε τρία δυνατά ντέρμπι, πήρε δύο νίκες (Μίλαν, Λάτσιο) και έφερε μία ισοπαλία (Νάπολι). Έχει χτίσει ένα σημαντικό αήττητο πέντε αγωνιστικών. Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό της είναι πως μετρά 11 συνεχόμενα goal/goal & over 2,5. Αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες φαίνεται να παίρνει ο νεαρός μέσος Φρατέζι.

 Σπέτσια – Έμπολι

Combo και ειδικά παικτών στην Serie A Η Σπέτσια δείχνει κάποια καλά στοιχεία, όμως συνεχώς αποδεικνύει πως είναι λίγη για αυτή την κατηγορία. Στηρίζεται πάρα πολύ σε ατομικές πρωτοβουλίες και αυτό της κοστίζει. Μετρά πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και σε αυτές έχει τέσσερις ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόνο σε μία. Το μεγαλύτερο της πρόβλημα είναι πως έχει γίνει προβλέψιμη. Θα δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως μόνο από απόσταση.

Combo και ειδικά παικτών στην Serie A Η Έμπολι δείχνει να διανύει τρομερή περίοδο. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία, στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της. Επιλέγει ποδόσφαιρο κατοχής, οπότε αντιλαμβάνεται από νωρίς τα κενά των αντιπάλων. Ειδικότερα εκτός έδρας είναι η έκτη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, με λιγότερους αγώνες από τους από πάνω. Περιμένω να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση και να δημιουργήει ευκαιρίες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

 Σαμπντόρια – Βενέτσια

Combo και ειδικά παικτών στην Serie A Η Σαμπντόρια έχει σίγουρα βελτιωθεί, όμως μπορεί και καλύτερα. Έχει αμυντική αστάθεια και αυτό δεν της επιτρέπει να χτίσει πάνω στο παιχνίδι της. Έρχεται από μεγάλο διπλό, στο ντέρμπι με την Τζένοα. Γενικότερα είναι ή του ύψους ή του βάθους, όμως με τις μικρομεσαίες συνήθως έχει καλή απόδοση. Επιθετικά θα είναι σίγουρα καλή, αν δεν την προδώσει η άμυνα της τότε θα κερδίσει.

Combo και ειδικά παικτών στην Serie A Η Βενέτσια βγαίνει από συνεχόμενες αναμετρήσεις με δύσκολες ομάδες. Το πάλεψε, όμως σε τέσσερις αναμετρήσεις πήρε μόλις έναν βαθμό. Το σίγουρο είναι πως θα παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Περιμένω να δημιουργήσει φάσεις με μακρινά σουτ, κυρίως με τους Μπούσιο και Αράμου. Θα προσπαθήσει να κλέψει το παιχνίδι, αλλά είναι δίκαια αουτσάιντερ.

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
13:30
Φιορεντίνα - Σασουόλο
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
13:30
Φιορεντίνα - Σασουόλο
Φρατέζι 1+ σουτ στην εστία
3.00
BET: 5 units
Ειδικά στοιχήματα
16:00
Σπέτσια - Έμπολι
Η φιλοξενούμενη να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
2.00
BET: 10 units
Combo
19:00
Σαμπντόρια - Βενέτσια
1 & over 1,5
2.17
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
19:00
Σαμπντόρια - Βενέτσια
Μπούσιο 1+ σουτ στην εστία
3.20
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις