Στήριξη στην έδρα του πρωτοπόρου

προγνωστικά

Τελευταία Κυριακή πριν τη διακοπή των εορτών και θα στηρίξουμε τα φαβορί στα προγνωστικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Άνετο πέρασμα της Ίντερ με 5-0 από την έδρα της Σαλερνιτάνα και εμείς πληρωθήκαμε εύκολα τα over 2,5 ομαδικά των «νερατζούρι». Για να κλείσουμε θετικά το Σαββατοκύριακο θα ποντάρουμε στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Λαμία για τα προγνωστικά της ημέρας.

Ο Ολυμπιακός είναι ασταμάτητος στην πορεία του για το πρωτάθλημα και το μόνο που θέλει από τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι 3 βαθμοί που θα τον φτάσουν στους 41. Απέναντί του θα βρει τη Λαμία, η οποία βρίσκεται στην 12η θέση με 11 βαθμούς.

Η εικόνα των φιλοξενούμενων σε πολλά παιχνίδια είναι καλύτερη από αυτό που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ένα από αυτά ήταν και το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις 2 ομάδες. Τότε, η Λαμία πίεσε τον Ολυμπιακό και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει και να πάρει έναν βαθμό.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ο Ολυμπιακός μετρά 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην πρώτη θέση με διαφορά 8 βαθμών από την ΑΕΚ και δείχνει πως έχει πάρει την υπόθεση τίτλο πολύ σοβαρά. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες (οι μοναδικές απώλειες βαθμών του) και εκτός έχει το απόλυτο με 7/7 νίκες. Έχει πολλή ποιότητα στο ρόστερ του, σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και παιχνίδια με ομάδες του βεληνεκούς της Λαμίας, είτε εύκολα είτε δύσκολα τελικά τα κερδίζει. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς περιλαμβάνει και τον Βαλμπουενά και τον Μαντί Καμαρά, ενώ δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τους «ερυθρόλευκους». Η ψυχολογία, μετά και την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, είναι στα ύψη, ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και η παρουσία του στο γήπεδο θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Η Λαμία έχει ένα πολύ δύσκολο έργο στο Φάληρο, προέρχεται από 5 συνεχόμενες απώλειες βαθμών και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς θα κοιτάξει τι μπορεί να κερδίσει. Ο Γρηγορίου ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές καθώς υπάρχει και η ρεβάνς για το Κύπελλο κόντρα στον Ιωνικό.

Με δύο εντός έδρας κλείνει τη χρονιά ο Ολυμπιακός και θέλει να κάνει το 2/2 για να περάσει ήσυχες γιορτές. Το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία είναι σημαντικό για την ομάδα του Μαρτίνς για να μείνει στην διαφορά των 8 βαθμών ή ακόμα και να την αυξήσει. Στο μυαλό του βρίσκεται μόνο αυτό και σίγουρα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Μονό
15:00
Ολυμπιακός - Λαμία
1 (-2 AH)
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις