Ο Κολοσσός της άμυνας

Ο Κολοσσός της άμυνας

Ο Masterbetchef θέλει να επιστρέψει στα ταμεία, με προγνωστικά στη Basketleague και τη Superleague. Μονά και combo, σε μεγάλες αποδόσεις.

Προγνωστικά Basketleague: Κολοσσός της άμυνας

Αγαπητοί φίλοι όλοι θυμάστε ασφαλώς τον αμυντικό Κολοσσό Τραϊανό Δέλλα, να κρατάει ανέπαφη την εστία της Εθνικής ποδοσφαίρου, στο Euro 2004. Στο μπάσκετ τώρα, o Κολοσσός της Ρόδου, παίζει φέτος πολύ δυνατή άμυνα και εντυπωσιάζει στα προγνωστικά της Basketleague. Oι Ροδίτες επιτρέπουν στους αντιπάλους τους 72,4 πόντους μ.ο. κι αυτό τους βοήθησε να αναρριχηθούν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Είναι αήττητοι στην έδρα τους (4-0), όπου δέχονται  μόλις 63,7 πόντους μ.ο. και δύσκολα θα χάσουν από το Περιστέρι που ακόμα ψάχνεται, ειδικά εκτός έδρας (1-4).

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Superleague: Θα καταλάβει το λάθος του ο ΠΑΟ

Aπό την πρώτη αγωνιστική έγραφα ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλο λάθος που δεν κράτησε στο ρόστερ τον Περέα. Πλέον αυτό είναι ολοφάνερο, και οι εμφανίσεις του νεαρού επιθετικού το αποδεικνύουν. Σήμερα όμως ίσως ήρθε η ώρα να το νοιώσουν καλύτερα οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει κενά, που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Περέα με την ταχύτητα του.

Ο ΠΑΣ κέρδισε μέσα στην Τούμπα και πέρασε αέρα από το «Χαριλάου». Οπότε σίγουρα αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα. Οι γηπεδούχοι έκαναν κάποιες εμφατικές εμφανίσεις στη Λεωφόρο, με υποδεέστερες ομάδες, στο 1ο ντέρμπι εντός όμως, διαλύθηκαν από τον ΠΑΟΚ με 3-1. Δεν θα έχουν εύκολο έργο σήμερα, καθώς τα Γιάννινα του κ. Μεταξά, μπαίνουν παντού άφοβα να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Moνό
17:00
Koλοσσός Ρόδου - Περιστέρι
Περιστέρι under 74,5
1.80
BET: 15 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
2
6.00
BET: 7 units
Σκόρερ
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Γκολ Περέα
4.50
BET: 4 units
Combo
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
2 & Γκολ Περέα
12.50
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις