Φινάλε με διπλές ευκαιρίες και γκολ

Φινάλε με διπλές ευκαιρίες και γκολ

Προγνωστικά στοιχήματος στο τελευταίο γερμανικό Σαββατοκύριακο πριν τη διακοπή έχει ο Psyradios με συνολικά επτά σημεία.

Εξαιρετική η μεσοβδόμαδη διαλογή, με το over στη Μάιντζ να καλοπληρώνει, την ισοπαλία στο ημίχρονο στο Μπίλεφελντ να επιβεβαιώνεται άνετα, ενώ στη Βόλφσμπουργκ τα γκολ έπεσαν βροχή. Ένα γκολ έλειψε στο πρώτο μισό στη Στουτγκάρδη, για να στήσουμε πάρτι, ενώ χάθηκε και η δυάδα, αφού η Χέρτα δεν σκόραρε ποτέ.

Τετάρτη στήλη δεν είχαμε, αλλά τα προγνωστικά μου στο ραδιόφωνο και στα κανάλια μας στα σόσιαλ πλήρωσαν και με το παραπάνω κλείνοντας την 16η αγωνιστική με εξαιρετικό πρόσημο και κέρδος.

Τελευταίο αγωνιστικό  ΣΚ και φινάλε του πρώτου γύρου, λίγο πριν τη δύση του έτους, με τους Γερμανούς να επιστρέφουν στα γήπεδα μετά από 3 εβδομάδες. Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά για τη 17η αγωνιστική στη Bundesliga.

  • Υπάρχει ζωή στο πλανήτη Φίρτ; Μπορεί να ήρθε επιτέλους η πρώτη ιστορική νίκη στα μεγάλα σαλόνια, αλλά θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από θαύμα για να σωθεί η κατηγορία. Απέναντι στη φορμαρισμένη Άουγκσμπουργκ ένα γκολ θα το βρει, η φιλοξενούμενη όμως έχει την απαραίτητη εμπειρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
  • Να κλείσει θετικά το πρώτο μισό της σεζόν, ευχαριστώντας παράλληλα και το κόσμο της θα προσπαθήσει η Μπόχουμ, κουρασμένη αλλά κυνική και επικίνδυνη παραμένει η Ουνιόν. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανένα, από κοντά και τα λίγα γκολ στο ματς μπορούν να επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο συνδυαστικό.
  • Ωραίο ποδόσφαιρο μετά από καιρό από τη Λειψία, ένας μόνο βαθμός όμως από το ταξίδι στην Άουγκσμπουργκ. Απέναντι στη Μπίλεφελντ είναι δεδομένο ότι θα επιβάλει το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό, μπορεί να αναδειχθεί νικήτρια και στα δύο ημίχρονα, με την απόδοση να είναι ελκυστική.
  • Ντέρμπι στη νοτιοδυτική Γερμανία με τη γηπεδούχο Φρανκφούρτη να σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της και τη Μάιντζ να βρίσκει δίχτυα στα τελευταία 10, αλλά να μην έχει κερδίσει ποτέ ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου τα τελευταία 7 χρόνια. Γκολ και θέαμα φαντάζουν δεδομένα και πληρώνουν και καλά.
  • Μαζί με το 2021 μάλλον φεύγει και ο Άντι Χούτερ από τη Γκλάντμπαχ, καθώς η ομάδα του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με τις ήττες διαδοχικές και τις εμφανίσεις απλά αποκαρδιωτικές. Η Χόφενχαϊμ μοιάζει ασταμάτητη αυτό το διάστημα, δεν νομίζω να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα απέναντι σε αυτή τη προβληματική άμυνα. Το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα είναι το σημείο της ημέρας.
  • Θα μπορέσει η Χέρτα να κοντράρει τη Ντόρτμουντ; Όταν τρως τέσσερα από τη Μάιντζ, πως ακριβώς θα σταματήσεις Χάαλαντ, Ρόυς και λοιπούς; 5 συνεχόμενες νίκες μετρούν οι Βεστφαλοί στη πρωτεύουσα, τα 30 γκολ έφτασε ο Νορβηγός στράικερ σε ένα ημερολογιακό έτος, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Ομπαμεγιάνγκ (29 το 2015).

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Μονό
16:30
Γκρόιτερ Φιρτ – Άουγκσμπουργκ
Χ2 & goal/goal
2.40
BET: 10 units
Μονό
16:30
Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου
1X & under 3,5
2.10
BET: 10 units
Μονό
16:30
Λειψία – Αρμίνια Μπίλεφελντ
Λειψία να κερδίσει και τα 2 ημίχ.
2.60
BET: 10 units
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ
1X & goal/goal
2.25
BET: 10 units
Μονό
16:30
Χόφενχαϊμ – Γκλάντμπαχ
Να σκοράρει η Χόφενχαϊμ και στα 2 ημίχ.
2.60
BET: 20 units
Μονό
16:30
Χόφενχαϊμ – Γκλάντμπαχ
Over 1,5 και στα 2 ημίχ.
3.90
BET: 5 units
Μονό
19:30
Χέρτα – Ντόρτμουντ
2 & γκολ Χάαλαντ
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις