Κουτσουρεμένο Σάββατο στην Αγγλία

προγνωστικά

Μπορεί ο COVID-19 στην Αγγλία να αναβάλλει την διεξαγωγή αρκετών αναμετρήσεων, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Βασίλη Βασιλείου να βγάλει τα προγνωστικά του.

Συνεχίστηκε το θετικό σερί της στήλης και μεσοβδόμαδα, με 3 στα 4 την Τετάρτη. Κουτσουρεμένη η 18η αγωνιστική στην Premier League λόγω COVID-19 και οι καταστάσεις με κάνουν να ασχοληθώ και με τις χαμηλότερες κατηγορίες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που ξεχώρισα για σήμερα Σάββατο.

Προγνωστικά Premier League: Ευκαιρία νίκης για τη Βίλα

Από τις συνολικά 6 αναμετρήσεις της ημέρας μόλις δυο θα διεξαχθούν. Στις 17:00 η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μπέρλνι στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας. Ο ερχομός του Στίβεν Τζέραρντ στο Μπέρμιγχαμ άλλαξε την εικόνα της Βίλα και έδωσε νέα πνοή στην ομάδα. Σε έξι ματς με τον Άγγλο στον πάγκο έχουν τέσσερις νίκες (4-0-2), με τις ήττες να προέρχονται από Λίβερπουλ και Σίτι, αμφότερες δύσκολα.

Οι «κλάρετς» από την άλλη συνεχίζουν να απογοητεύουν. Μετρούν μόλις μια νίκη φέτος στο πρωτάθλημα κι αυτή στις 30/10 (1-8-6 συνολικά). Εκτός έδρας παρατάσσεται κυρίως για την ισοπαλία και δύσκολα χτυπάει τα ματς. Αν βρει ένα γκολ καλώς, αλλιώς ταμπούρι. Δεν έχει την ποιότητα άλλωστε. Έχει γλιτώσει την ήττα στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις στο «Βίλα Παρκ» (1-3-0).

Πολύ δύσκολη περίοδος για τις αγγλικές ομάδες, ιδίως του βεληνεκούς Βίλα και Μπέρνλι που έχουν μικρά ρόστερ. Για αυτό δε περιμένω να παίξουν στο «κόκκινο». Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τη νίκη αλλά δε με πείθουν πως θα προκαλέσουν ζημιά. Στο 1.75 ο άσος στην Winmasters, φτάνει στο 2.50 αν συνδυαστεί με το under 3,5.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Αφερέγγυα εκτός έδρας η Άρσεναλ

Στις 19:30 η Λιντς μετά την «εφτάρα» από την Σίτι, φιλοξενεί την Άρσεναλ. Τα «παγώνια» διασυρθήκαν κυριολεκτικά στο «Έτιχαντ», ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Επιστρέφουν απόψε στα εντός μετά από δυο σερί αγώνες (Τσέλσι 3-2, Σίτι 7-0), όπου μετρούν μόλις δυο ήττες (2-4-2).

Η Άρσεναλ άφησε πίσω την ήττα από την Έβερτον και πήρε δυο -άνετα- σερί τρίποντα εντός έδρας (Σαουθάμπτον 3-0, Γουέστ Χαμ 2-0). Έτσι έφτασε την 4η θέση και ελπίζει να αυξήσει τη διαφορά, εκμεταλλευόμενη την απραξία των υπολοίπων. Ωστόσο, μακριά από «Έμιρεϊτς» οι «κανονιέρηδες» έχουν τρεις διαδοχικές ήττες (Έβερτον 2-1, Μαν.Γιουν 3-2, Λίβερπουλ 4-0), ενώ συνολικά έχουν ρεκόρ 2-1-5.

Δεν μπορώ να εμπιστευθώ την Άρσεναλ εκτός έδρας, αν και οι τιμές του διπλού είναι δελεαστικές. Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα στατιστικό των αναμετρήσεων της Λιντς. Η ομάδα του Μπιέλσα έχει δεχθεί 13 από τα 32 γκολ στο πρωτάθλημα στο χρονικό διάστημα 45´-60´, σημείο όπου η Άρσεναλ ανεβάζει ρυθμούς. Έχει αξία λοιπόν το γκολ στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου σε απόδοση 2.40 στην Winmasters.

Προγνωστικά Championship: Μπλάκμπερν σα να λέμε… Λίβερπουλ!

Αφήνω την Premier League και μεταπηδάω στην Championsip, όπου αρκετοί αγώνες αναβλήθηκαν επίσης. Στο «Ίγουντ Παρκ» η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ στις 17:00. Τα «ρόδα» διανύουν μια φανταστική περίοδο, όντας 6 σερί ματς αήττητα (5-1-0), έχοντας κρατήσει ανέπαφη εστία στα τελευταία τέσσερα. Μάλιστα, κατάφεραν να βρεθούν εντός τετράδας, μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Η Μπέρμιγχαμ την ίδια στιγμή κινείται στη μετριότητα. «Πέταξε» προβάδισμα δυο τερμάτων στο πιο πρόσφατο απέναντι στην Κάρντιφ (2-2), δεχόμενη την ισοφάριση στο 94´, ενώ υπάρχει αρκετή γκρίνια για τα τελευταία αποτελέσματα στην ομάδα. Μόλις μια νίκη (1-2-3), με τέρματα 5-9, είναι ο απολογισμός της ομάδας του Μπογιέρ στα τελευταία έξι. Κάκιστη η παράδοση στην έδρα των «ρόδων» (1-4-3).

Αν η Μπλάκμπερν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μπορεί να πάρει τη νίκη εδώ και να εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις. Οριακά αποδεκτός ο άσος σε απόδοση διπλασιασμού στην Winmasters.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:00
Άστον Βίλα - Μπέρνλι
1
1.75
BET: 10 units
Μονό
17:00
Άστον Βίλα - Μπέρνλι
1 & under 3,5
2.50
BET: 5 units
Μονό
17:00
Μπλάκμπερν - Μπέρμιγχαμ
1
2.00
BET: 7 units
Μονό
19:30
Λιντς - Άρσεναλ
Γκολ στο 46΄-60΄
2.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις