Σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με ταξίδια σε Ιταλία, Πολωνία και Βέλγιο έχει στη στήλη του Σαββάτου ο Νίκος Κεμανετζής με δύο δυάδες.

Καλημερίζω όλους τους φίλους. Απότομα προσγειωθήκαμε με τις τελευταίες μας προβλέψεις. Από το 5/5 ταμεία, κάναμε 2/2 κουβάδες και είμαστε ξανά εδώ για να μπούμε στο σωστό δρόμο. Σήμερα λοιπόν έχουμε σημεία από 3 διαφορετικές χώρες, όποτε πάμε γρήγορα γρήγορα να πούμε λίγα πραγματάκια, αλλα και να δείτε την χημεία και τα προγνωστικά μας.

Άσκολι – Κρεμονέζε

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σερί 6 αναμετρήσεων χωρίς ήττα, το οποίο έσπασε μετά τον τελευταίο αγώνα που έδωσε εκτός έδρας με την Τσιταντέλα και έχασε με 2-0. Για το ρόστερ που διαθέτει κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα, αλλά πιστεύουμε δε θα κρατήσει για πολύ.

Η Κρεμονέζε προέρχεται από 2 νίκες στην σειρά και φαίνεται πως μπορεί από τώρα να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η επιθετική της γραμμή είναι άκρως αποτελεσματική, Η Άσκολί δεν έχει σκοράρει 2 συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω πως θα ξεφύγει πολύ το σκορ.

Μπολόνια – Γιουβέντους

Η Μπολόνια αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, ωστόσο δεν είναι ομάδα που δεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Στέκεται αρκετά καλά αν και προέρχεται από 2 κολλητές ήττες. Από την άλλη μεριά, η «Γιούβε» γκέλαρε μέσα στην έδρα της Βενέτσια, ισοπαλία 1-1 και αν δεν θέλει να τρέχει και να μην φτάνει στη συνέχεια, θα πρέπει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σήμερα.

Σλασκ Βρότσλαβ – Κρακόβια

Δε μπορώ να φανταστώ πως αυτό το ματς δεν θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Τα παλικαράκια της Σλασκ έχουν σκοράρει στα 9 τελευταία παιχνίδια, ενώ και η άμυνά τους είναι πολύ ευάλωτη. Με τον τρόπο που παίζουν οι γηπεδούχοι, αφήνουν πολλούς χώρους για να παίξει μπαλίτσα η αντίπαλη ομάδα και πιστεύουμε μπορούν να βρουν έστω μια φορά δίχτυα η Κρακοβία. Μοιραία επιλογή το goal/goal στα προγνωστικά μας.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Σερκλ Μπριζ

Τρένο οι γηπεδούχοι, δεν καταλαβαίνουν τίποτα από την αρχή της χρονιάς. Κανείς δεν περίμενε πως αυτή την στιγμή πρωτοπόρος θα ήταν αυτή η ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ και εντός έδρας δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε αυτό. Από την άλλη η Σέρκλ Μπρίζ κάνει πρωταθλητισμό στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα. Με την φόρα που έχει, θα βρει τουλάχιστον 1 τέρμα απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Δυάδα απόδοσης 2.72
15:00
Ασκόλι - Κρεμονέζε
X2 & under 4,5
1.60
19:00
Μπολόνια - Γιουβέντους
X2 & over 1,5
1.70
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.09
18:30
Σλασκ Βρότσλαβ - Κρακόβια
Goal/goal
1.85
19:30
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Σερκλ Μπριζ
Goal/goal
1.67
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις