Δύο ομάδες, 56 γκολ παθητικό

Προγνωστικά Σαββάτου

Προγνωστικά Σαββάτου: Επιλογή από την Ελληνική Super League έχει ο Μαυρόπουλος για σήμερα στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Προγνωστικά Σαββάτου: Δυαράκι στο Αγρίνιο

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Απόλυτο στην στήλη της Πέμπτης και προχωράμε σήμερα με μια αναμέτρηση στα προγνωστικά Σαββάτου.

Αρχή στα προγνωστικά Σαββάτου από την Super League και το Αγρίνιο για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο. Δεν τα πάει καλά ο Παναιτωλικός, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Είναι μεν ανταγωνιστικός, αλλά τραγικά αναποτελεσματικός. Αυτό συνδυαστικά με το κακό πρόσωπο στα μετόπισθεν, αφού έχει δεχτεί 26 γκολ σε 14 αγωνιστικές, έχει ως αποτέλεσμα και την χαμηλή του θέση. Στην έδρα του μετράει μονάχα μια νίκη και σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο θέλει να τις κάνει δύο και να ανασάνει βαθμολογικά.

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Ατρόμητος με τις εμφανίσεις του. Δύο απανωτές ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του Παράσχου. Και αν η ήττα από τους «ερυθρόλευκους» ήταν στο πρόγραμμα, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν πάλεψε όσο έπρεπε. Με δύο νίκες στο ενεργητικό του, δεν υπάρχει πλέον το περιθώριο να επιλέγει παιχνίδια.

Κακές και οι δύο ομάδες με πολλά προβλήματα αμυντικά. Συνολικά έχουν δεχτεί 56 γκολ και οι δύο  μαζί. Μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου έχει μια πεντάρα από τον Άρη και ο Ατρόμητος μια εξάρα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θα πάω με το αμφίτερμα που διπλασιάζει στην Betshop.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
Goal/goal
1.99
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις