Με Ζοάο Πέδρο και combo διπλασιασμού στο Μπέργκαμο

Προγνωστικά Ιταλίας

O Luca Toni επανέρχεται με προγνωστικά Ιταλίας. Επιλέγει δυο ματς από τη γειτονική χώρα και ποντάρει σε combo και ειδικό.

Προγνωστικά Ιταλίας με combo και ειδικό

Σπουδαίες αναμετρήσεις για άλλη μια φορά στo σαββατιάτικο πρόγραμμα για τη 18η αγωνιστική της Serie A. Προγνωστικά Ιταλίας λοιπόν για σήμερα. Μεγάλο ματς το απόγευμα στο Atleti Azzuri d’Italia ανάμεσα στη σούπερ φορμαρισμένη Αταλάντα και τη Ρόμα του Μουρίνιο. Μάχη επιβίωσης το βράδυ στη Σαρδηνία μεταξύ της Κάλιαρι και της Ουντινέζε.

Αταλάντα – Ρόμα

Με σπασμένα τα φρένα η Αταλάντα, βαδίζει από νίκη σε νίκη στη Serie A και γεμίζει με χαμόγελα όλους εμάς τους λάτρεις του αγνού και ανόθευτου επιθετικού ποδοσφαίρου. Έξι συνεχόμενες νίκες για τους «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους και πλέον τους χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί από την κορυφή. Δεκαεννέα γκολ πέτυχε στα 6 τελευταία το σύνολο του Τζιανπέρο Γκασπερίνι, με την επιθετική ισχύ και την παραγωγική νοοτροπία να φέρνουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Εντός έδρας παρουσιάζει μέτριο για τα δεδομένα της απολογισμό με 3-3-2 και 17-11 τέρματα. Βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 37 πόντους και αναμφίβολα διανύει την καλύτερη φάση του για φέτος. Προέρχεται από νίκη ανατροπή επί της Βερόνα με 2-1, αποτέλεσμα που το διατήρησε αήττητο για 10ο σερί παιχνίδι και 26ο στα 29 πιο πρόσφατα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Πανέτοιμο να υποδεχθεί τη Ρόμα, με μοναδική απουσία αυτή του Γκόσενς.

Η Ρόμα από την άλλη πλευρά ταξιδεύει στο Μπέργκαμο με τη νίκη 2-0 επί της Σπέτσια στις αποσκευές της, 3η στα 6 πιο πρόσφατα και πρώτη μετά το ναυάγιο στο ντέρμπι με την Ίντερ. Στους 28 βαθμούς οι «τζιαλορόσι», κάνουν όνειρα για τετράδα καθώς απέχουν έξι πόντους από τη Νάπολι που βρίσκεται εκεί. Αγωνιστικά πάντως δεν πείθουν ιδιαίτερα. Κι ενώ μεσοεπιθετικά βγάζουν αυτοματισμούς και παίζουν δημιουργικά, στα μετόπισθεν υπάρχει μια μόνιμη ανασφάλεια, με την παρουσία του κέρβερου Ρουί Πατρίτσιο κάτω από τα δοκάρια να ξεχωρίζει, καθώς έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο άπειρες φορές στην επιβίωση των Ρωμαίων. Θεωρώ σε μεγάλο βαθμό συμπτωματικό το γεγονός ότι διατηρήθηκε ανέπαφη η εστία της Ρόμα σε αρκετά παιχνίδια. Ασταθέστατη μακριά από το Ολίμπικο με ρεκόρ 3-0-5 και τέρματα 14-12, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει δεχτεί γκολ σε 6 από τις 7 εξόδους της. Δύσκολα να μη συμβεί αυτό απέναντι στην υπερηχητική επίθεση των «μπεργκαμάσκι». Πονοκέφαλος για το Μουρίνιο οι απουσίες των Μανσίνι, Ζανιόλο, Ελ Σαράουι και φυσικά του αρχηγού Πελεγκρίνι.

Προβάδισμα στην έδρα και τα πολλά γκολ, καθώς διακρίνω υπεροχή των γηπεδούχων και πιθανότατο αμφίτερμα, κάτι που συμβαδίζει απόλυτα και με την παράδοση στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Θα επιλέξω για ασφάλεια το combo 1X & over 2,5 στα προγνωστικά στοιχήματος, στο αξιόλογο 2.10 της Fonbet, εκτιμώντας πως το ματς ξεκινάει από 2-1.

Κάλιαρι – Ουντινέζε

Επόμενη στάση στη Σαρδηνία, εκεί όπου οι γηπεδούχοι δίνουν τεράστιο αγώνα για τη σωτηρία τους . Με 10 πόντους συγκομιδή έως τώρα, οι «νησιώτες» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, απέχοντας όμως μόλις 2 πόντους από τις θέσεις σωτηρίας. Αντλεί τεράστια δυναμική από την έδρα της η Κάλιαρι, εκεί έχει κατακτήσει τους εφτά από τους δέκα βαθμούς της και τη φετινή σεζόν. Η συνολική της επίδοση είναι 1-7-9 με μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες. Στηρίζει πολλά στον ηγέτη Βραζιλιάνο Ζοάο Πέδρο, παίχτη με απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά που αποτελεί τον πρώτο της σκόρερ (9 γκόλ) και είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών της ενεργειών. Στο ματς απέναντι στην Τορίνο πέτυχε το γκολ της χρονιάς, σκοράροντας με ανάποδο ψαλίδι.

Στην αντίπερα όχθη, η 15η Ουντινέζε έχει δημιουργήσει μαξιλαράκι 7 πόντων από τη διακεκαυμένη ζώνη και πάει στην αναμέτρηση με άλλον αέρα. Μακριά από το «Φρίουλι» αποδυναμώνεται αισθητά(1-3-4), ενώ έχει και αυτή μεγάλη έφεση στην ισοπαλία (3-8-6 η συνολική της επίδοση). Αναμένεται να δεχτεί ασφυκτική πίεση το βράδυ του Σαββάτου .

Εκτιμώ ότι στη μάχη επιβίωσης ανάμεσα σε Κάλιαρι και Ουντινέζε η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, παρόλα αυτά δυσκολεύομαι να δείξω εμπιστοσύνη σε μια ομάδα με μόλις μια νίκη σε 17 αγωνιστικές. Διακρίνω ότι οι «ισολάτι», ειδικά εντός παλεύουν σκληρά, δεν τους λείπει η θέληση. Με δεδομένο ότι θα ασκήσουν αφόρητη πίεση και ότι στηρίζονται εν πολλοίς στην ηγετική παρουσία του Ζοάο Πέδρο, αγοράζω τις 2+ τελικές του Βραζιλιάνου προς την εστία στο αξιοπρεπέστατο 2.10 της Stoiximan.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
16:00
Αταλάντα - Ρόμα
1Χ & over 2,5
2.10
BET: 10 units
Ειδικό
21:45
Κάλιαρι - Ουντινέζε
Ζοάο Πέδρο 2+ τελικές προσπάθειες στην εστία
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις