Στο Μόναχο βρέχει γκολ

προγνωστικά

Βροχή... γκολ βλέπει στη Γερμανία ο Παπαστεφάνου στα αποψινά προγνωστικά του

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Παρασκευή σήμερα και θα κάνουμε το καθιερωμένο ταξίδι στο γερμανικό πρωτάθλημα που έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Βόλφσμπουργκ. 

Προγνωστικά Bundesliga

Θεωρητικά ένα εύκολο παιχνίδι για την πρωταθλήτρια Γερμανίας που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Σκοράρει ακατάπαυστα, ειδικά στην έδρα της,που βέβαια για μια ακόμα αγωνιστική θα είναι άδεια λόγω των μέτρων για τον COVID-19. Έχει ένα απίστευτο ρεκόρ σκοράροντας σε όλα της τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν και τις περισσότερες φορές κερδίζει άνετα. Σε αυτό το ματς όμως, θα έχει και αρκετές απουσίες με κυριότερες τους μέσους Γκορέτσκα και Κίμιχ αλλά και τους Κομάν και Τσούπο-Μοτίνγκ. 

Οι φιλοξενούμενοι της Βόλφσμπουργκ είναι το ακριβώς αντίθετο. Με πολλές κακές εμφανίσεις, απόρροια και της κούρασης λόγω των παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λίγκ, βρίσκεται στην 11η θέση. Παρόλα αυτά εκτός έδρας μοιάζει να είναι καλύτερη, σκοράροντας αρκετά και παίρνοντας περισσότερους βαθμούς από ότι στην έδρα της. Σημαντικές απώλειες ενόψει του παιχνιδιού είναι οι Βραζιλιάνοι αμυντικοί Πάολο Οτάβιο και Γουίλιαμ, ο επιθετικός Μεχμέντι και ο μέσος Σλάγκερ. 

Με τα παραπάνω στοιχεία θεωρώ ότι η Μπάγερν θα κερδίσει αλλά λόγω και των επιθετικών αρετών της Βόλφσμπουργκ θα ποντάρω στο over 3,5 με το διόλου ευκαταφρόνητο 1.97 στη Novibet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:00
Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
1 & over 3,5
1.97
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις