Combo και δυάδα υπερδιπλασιασμού

Προγνωστικά Euroleague

Τελευταία βραδιά της διαβολοβδομάδας και δε θα μπορούσαν να λείπουν τα προγνωστικά Euroleague του Playmaker. Δυάδα και combo για σήμερα!

Προγνωστικά Euroleague με combo και δυάδα

Η διαβολοβδομάδα κλείνει με προγνωστικά Euroleague για τη δεύτερη μέρα της 16ης αγωνιστικής. Μετά την καθιερωμένη «καλημέρα» μου, θα προχωρήσω αμέσως στο στοιχηματικό δια ταύτα.

Επιβάλλεται αντίδραση

Ξεκινάμε από το Βερολίνο και τον αγώνα της Άλμπα με την ΤΣΣΚΑ. Αμφότερες προέρχονται από ήττες. Η μεν Άλμπα στη Μαδρίτη σε μια ήττα που ήταν εντός προγράμματος, η δε ΤΣΣΚΑ διασύρθηκε εντός έδρας από την Ούνιξ, πετυχαίνοντας μόλις 67 πόντους. Οι Ρώσοι έχουν 4 νίκες παραπάνω και κακά τα ψέματα είναι δυο ομάδες με διαφορά στην ποιότητα και προφανώς διαφορετικούς στόχους.

Για τους γηπεδούχους έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα, με του Έρικσον, Σίκμα, Ολίντ και Κουμάντζε να είναι αμφίβολοι. Αντίθετα ο Ιτούδης δεν έχει προβλήματα απουσιών.

Εκτίμηση: Περιμένω αντίδραση από την ΤΣΣΚΑ μετά την ήττα από την Ούνιξ. Η Άλμπα είναι ιδανικός αντίπαλος. Επειδή το διπλό πληρώνει λίγο, θα το συνδυάσω με τουλάχιστον 6 πόντους του Τίμαν, ο οποίος έχει επιστρέψει για τα καλά σε ρυθμό και το απέδειξε στη Μαδρίτη με 11 πόντους.

Ποντάροντας στα αουτσάιντερ

Την ίδια ώρα, η Μονακό υποδέχεται τη Ζενίτ και λίγο αργότερα ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μπάγερν. Δυο παιχνίδια που η αξία βρίσκεται στα αουτσάιντερ. Ποια είναι αυτά; Οριακά η Μονακό στη μία αναμέτρηση και η Μπάγερν στη δεύτερη.

Ξεκινώντας από τους Γάλλους, η αλλαγή προπονητή έφερε άλλον αέρα στην ομάδα. Ο Τζέιμς ήταν άλλος παίκτης και έκανε double double με 20 πόντους και 14 ασίστ. Εντός η Μονακό σκοράρει σχεδόν 80 πόντους και αδιαμφισβήτητα διαθέτει εξαιρετικούς σκόρερ.

Η Μπάγερν αγωνίζεται στο Βελιγράδι και αντιμετωπίζει την πιο σκληρή άμυνα της διοργάνωσης. Σύμφωνοι! Όμως εκτός σκοράρει πάνω από 71 πόντους και ακόμα κι αν αυτό δεν είναι από τις καλύτερες επιδόσεις, έχει παίκτες που σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Μπορεί να λείπει ο Χίλιαρντ, αλλά ο Ουόλντεν, ο Ρούμπιτ, ο Ρίβερς, ο Τόμας και κυρίως ο Λούσιτς μπορούν να τραβήξουν το κουπί.

Εκτίμηση: Δυάδα με over σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Τουλάχιστον 74 πόντους για τη Μονακό και τουλάχιστον 68 για τη Μπάγερν. Δε ζητάμε και τίποτα τραγικό!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
20:00
Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
2 & Τίμαν over 5,5 πόντοι
2.47
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.20
20:00
Μονακό – Ζενίτ
Μονακό over 73,5
1.51
21:45
Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν
Μπαγερν over 67,5
1.46
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις