Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα : Να βγάλει αντίδραση ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα : Να βγάλει αντίδραση ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Συνέχεια για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα περιέχει το bet of the day.

Το Bet of the Day συνεχίζει.. μπασκετικά για το δεύτερο μέρος της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικά Euroleague με το Bet of the day

Στάδιο: Κλειστό ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης»

Χωρητικότητα: 19.250 θεατές.

Διαιτητές: Μπόρις Ριζίκ, Φερνάντο Ρότσα, Τόμισλαβ Χόρντοφ

Προϊστορία ομάδων: Οι δύο ομάδες έχουν μακρά προϊστορία, έχοντας αναμετρηθεί συνολικά 38 φορές με το σκορ να είναι 25-13 υπέρ της Μπαρτσελόνα. Τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα του Παναθηναϊκού ήταν στις 2 Μαρτίου του 2021, με τους γηπεδούχους να δέχονται την ήττα με 77-85.

 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα : Να βγάλει αντίδραση ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Θέση: 17ος με 3-11

Ρεπορτάζ: Από σκληρή ήττα με 75-54 στο Μιλάνο προέρχεται η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη την Τρίτη. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν ουσιαστικά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού η εικόνα τους ήταν κάκιστη στο υπόλοιπο του ματς. Μοναδικός διακριθέντας ο Μέικον με 14 πόντους και 2 ασίστ. Θετικός και ο Οκάρο Ουάιτ με 6 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Stat attack: Επιρρεπής στα λάθη ο Παναθηναϊκός, έχοντας κατά μέσο όρο 13 ανά παιχνίδι και κατατάσσεται 4ος στη σχετική βαθμολογία. Σκοράρει 72,4 πόντους ανά ματς και δέχεται 78. Κορυφαίος σκόρερ με διαφορά ο Ντάριλ Μέικον με σχεδόν 16 ανά παιχνίδι.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή των Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζεχάιβ Φλόιντ. Πεπεισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκηνικό οι παίκτες των «πρασίνων» με τον Λεωνίδα Κασελάκη να δηλώνει «Παίρνουμε την ευθύνη, να λύσουμε το πρόβλημα των εκτός έδρας αγώνων»

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά.

Μπαρτσελόνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα : Να βγάλει αντίδραση ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Θέση: 1η με 13-2

Ρεπορτάζ: Η πρωτοπόρος της λίγκας Μπαρτσελόνα, ψάχνει να διευρύνει το σερί επτά νικών της. Ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα στη Σερβία, επικρατώντας με 69-76. Η ισπανική ομάδα προηγούνταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ερυθρός βρισκόταν πάντα από κοντά, πλησιάζοντας μέχρι και τους τρεις πόντους λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Ο Νάιτζελ Χέιζ ηγήθηκε της ομάδας του με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τους Σμιτς και Σανλί να συνεισφέρουν από 11.

Stat attack: Επτά σερί νίκες για τη «μπλαουγκράνα». Σκοράρει 84 πόντους, ενώ δέχεται μόλις 74 ανά παιχνίδι. Επιρρεπείς και οι Ισπανοί στα φάουλ αφού υποπέφτουν σε 12,9 ανά παιχνίδι, μόλις 0,2 λιγότερα από τον ΠΑΟ. Κορυφαίος παίκτης της σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες ο Νικολά Μίροτιτς, με μέσο όρο 17 πόντους και 6 ριμπάουντ με υψηλά ποσοστά ευστοχίας.

Αγωνιστικά νέα: Αρκετά τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα, έχοντας εκτός τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα στα «πιτς» θα μείνουν οι Νικ Καλάθης, Άλεξ Αμπρίνες, Κόρι Χίγκινς και ο νεαρός Σέρχι Μαρτίνεθ.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα : Να βγάλει αντίδραση ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου. Πραγματοποίησε μια τραγική εμφάνιση στις αρχές της εβδομάδας και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης ως τώρα. Κουράστηκε η Μπαρτσελόνα στη Σερβία και σε συνδυασμό με την κακή επίθεση του Παναθηναϊκού, το combo της νίκης της Μπαρτσελόνα και under 151,5 πόντοι στο 2.35 είναι μια καλή επιλογή.

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά παικτών, αναμένουμε ο Νάιτζελ Χέιζ να ξεπεράσει το όριο των 5,5 πόντων. Ο ψηλός της Μπαρτσελόνα έχει ανεβάσει στροφές και με την πιθανή απουσία του Φλόιντ, μπορεί να κυριαρχήσει στη ρακέτα. Θα κλείσουμε με ένα ειδικό ακόμα, αυτή τη φορά για την ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου αναμένουμε περισσότερα από 21,5 ομαδικά φάουλ. Οι «πράσινοι» θα θελήσουν να οδηγήσουν την αναμέτρηση σε χαμηλό ρυθμό και να ταλαιπωρήσουν τη Μπαρτσελόνα που θα παραταχτεί με απουσίες.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
2 & under 151,5
2.35
Ειδικό παίκτη
21:00
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
Νάιτζελ Χέιζ over 5,5 πόντοι
1.85
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός over 21,5 ομαδικά φάουλ
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις