Με τους φορμαρισμένους Ντε Κολό και Κούριτς

Με τους φορμαρισμένους Ντε Κολό και Κούριτς

Με δύο ειδικά παικτών από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague ασχολείται στα προγνωστικά μπάσκετ ο Στυλιαράς.

Γεια χαρά σε όλους και όλες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η 4η «διαβολοβδομάδα» της σεζόν και σήμερα διεξάγονται τέσσερα παιχνίδια για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Σε δαιμωνιώδη κατάσταση ο Ντε Κολό

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη την Μπασκόνια θέλοντας να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ φαίνεται να το έχει πάρει πάνω του για να ανεβάσει τους Τούρκους στο βαθμολογικό πίνακα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στη διοργάνωση σκόραρε 17, 14, 15, 18 και 21 πόντους αντίστοιχα. Κρατά για πολύ ώρα την μπάλα στην κατοχή του και παίρνει αρκετές προσπάθειες, αφού η Φενέρ δεν έχει άλλον καθαρό δημιουργό πλην του Χένρι. Κόντρα στην κακή αμυντικά Μπασκόνια ο Ντε Κολό μπορεί να κάνει ακόμα ένα καλό επιθετικά παιχνίδι και να σκοράρει τουλάχιστον 14 πόντους.

Λάθος το line του Κούριτς

Η πρωτοπόρος της Euroleague Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο πάντα δύσκολο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «μπλαουγκράνα» τα πηγαίνουν περίφημα παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες των Καλάθη και Χίγκινς μετρώντας έξι σερί νίκες. Λαπροβίτολα και Κούριτς έχουν μπει στα παπούτσια τους κάνοντας ομολογουμένως πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Σλοβάκος γκαρντ μένει πολύ περισσότερο στο παρκέ απ’ όσο έμενε κανονικά με την παρουσία του Χίγκινς. Ο Κούριτς είναι ένας δεινός εκτελεστής, ειδικά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου σουτάροντας με 39%. Από όταν χτύπησε ο Χίγκινς, πετυχαίνει 9,6 πόντους ανά ματς. Το line στους πόντους του βρίσκεται στο 8,5 και θα πάω με το over του. Fair line το 9,5. Εκτός των άλλων, ο Παναθηναϊκός δεν φημίζεται για την καλή του περιφερειακή άμυνα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια
Ντε Κολό over 13,5 πόντοι
1.87
BET: 22 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
Κούριτς over 8,5 πόντοι
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις