ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η ώρα των «γλάρων», το ντέρμπι στην ουρά και οι... αφιλόξενοι γείτονες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η ώρα των «γλάρων», το ντέρμπι στην ουρά και οι... αφιλόξενοι γείτονες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η ώρα των «γλάρων», το ντέρμπι στην ουρά και οι… αφιλόξενοι γείτονες

προγνωστικά

Η Premier League συνεχίζεται μεσοβδόμαδα με την 17η αγωνιστική και η στήλη του Βασίλη Βασιλείου είναι πιστή στο ραντεβού με προγνωστικά από τρεις αναμετρήσεις.

Πανέμορφα εξελίχθηκε η Κυριακή στοιχηματικά, με τέσσερις από τις πέντε επιλογές μου για την Premier League να επαληθεύονται. Κι αν μεσοβδόμαδα δεν έχει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα έχει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που ξεχώρισα για σήμερα, Τετάρτη, σε τρία αγγλικά γήπεδα.

Προγνωστικά: Έσπασε ρεκόρ, η χωρίς νίκη, Μπράιτον

Στον αγγλικό νότο η Μπράιτον υποδέχεται τη Γουλβς στις 21:30. Οι «γλάροι» ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο, αφού η αναμέτρηση τους με την Τότεναμ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Λονδίνου. Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη, αφού πλέον συμπληρώθηκαν 10 ματς (0-8-2), χωρίς τρίποντο. Ναι μεν, μαζεύονται χρήσιμοι βαθμοί με τις ισοπαλίες, αλλά η Μπράιτον θα μπορούσε να στοχεύει και ψηλότερα με την απόδοση που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «λύκοι» από την άλλη ταλαιπωρήθηκαν αρκετά στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Σίτι, αφού αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ραούλ Χιμένεζ. Ηττήθηκαν τελικά με πέναλτι του Στέρλινγκ, αλλά έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι ότι είναι δουλεμένη αμυντικά ομάδα. Έτσι συμπλήρωσαν τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-2-2).

Πρόκειται για δυο πολύ ικανές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και αμφότερες είναι πιθανό να φτάσουν στη νίκη. Θεωρώ ότι η Γουλβς θα παραταχθεί με κύριο μέλημα να μην δεχθεί γκολ και θα πάει το ματς σε ένα κλειστό ρυθμό, όπως έκανε στα εκτός με Νοριτς και Λιντς (0-0 και τα δυο). Φαντάζει πιθανό λοιπόν να μην ανοίξει νωρίς το σκορ. Βέβαια, μου αρέσει αρκετά η Μπράιτον και πιστεύω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί έδρα και κούραση των «λύκων». Δε μπορώ να κλείσω τα μάτια στην τιμή του άσου λοιπόν, που εκτοξεύεται στο 3.75 αν συνδυαστεί με το χαμηλό σκορ στη Winmasters!

Προγνωστικά: Από ισοπαλία ξεκινά, σε ισοπαλία… τελειώνει (;)

Την ίδια ώρα στο «Τερφ Μουρ» έχουμε βαθμολογικό ντέρμπι στην ουρά της κατάταξης. Η Μπέρνλι, που διανύει μια πολύ κακή περίοδο, έχει μόλις μια νίκη στις 16 αγωνιστικές (1-8-7). Πήρε «λευκή ισοπαλία» στο εντός με την Γουέστ Χαμ την Κυριακή, σε αναμέτρηση που είχε εντελώς παθητικό ρόλο και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού.

Μια θέση πάνω από τους «κλάρετς» είναι η Γουότφορντ, που παρά την έλευση Ρανίερι, εξακολουθεί να απογοητεύει. Μόλις δυο νίκες με τον Ιταλό στον πάγκο σε εννιά παιχνίδια (2-0-9), ενώ μάλιστα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία ακόμα στη σεζόν!

Καμία από τις δυο δε θέλει να χάσει αυτό το ματς. Οι «σφήκες» αρέσκονται σε ένα παιχνίδι run-&-gun, ενώ η Μπέρνλι με την ενδεχόμενη επιστροφή του Μάξγουελ Κορνέ θα έχει ποιότητα στην επίθεση. Από ένα γκολ έκαστη και από κει και πέρα βλέπουμε… Μπόλικο -Χ- μου μυρίζει πάντως.

Προγνωστικά: Αφιλόξενοι γείτονες οι «κανονιέρηδες»

Τέλος, η μέρα «κλείνει» στο Λονδίνο και το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ. Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στις νίκες με άνεση (3-0) κόντρα στην Σαουθάμπτον εντός και για πρώτη φορά μετά το 2017 έχουν τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ στην έδρα τους. Ταυτόχρονα συμπλήρωσαν 9 σερί ματς αήττητοι στο «Έμιρεϊτς» (8-1-0). Έντεκα φορές στα τελευταία δώδεκα στο ίδιο γήπεδο, η Άρσεναλ έχει επικρατήσει της Γουέστ Χαμ (11-0-1).

Από στραβοπάτημα στο «Τερφ Μουρ» προέρχονται τα «σφυριά». Οι παίκτες του Μόγιες κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από έξι ματς, αλλά στην τελική ενέργεια στάθηκαν άτυχοι. Πολύ κακή η παράδοση για τον Σκωτσέζο τεχνικό κόντρα στην Άρσεναλ, αφού δεν έχει καταφέρει ποτέ να φύγει νικητής από την έδρα της (0-4-13).

Πετάει φωτιές τελευταία ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, που βρίσκει δίχτυα για τρία σερί ματς. Να έχει σουτ στο στόχο απόψε πληρώνει 1.90, not bad, αφού δοκιμάζει το πόδι του συχνά. Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ δεν είναι ομάδα που σου εμπνέει σιγουριά, όμως φαίνεται στην έδρα της αποκτά άλλη ενέργεια. Έχει τύχη ο άσος και θα τον ποντάρω στο 1.90 της Winmasters με επιστροφή μισού πονταρίσματος στην ισοπαλία.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:30
Μπράιτον - Γουλβς
Κανένα γκολ πριν το 30'
1.75
BET: 10 units
Combo
21:30
Μπράιτον - Γουλβς
1 & under 3
3.75
BET: 5 units
Μονό
21:30
Μπέρνλι - Γουότφορντ
Anytime score: 1-1
2.60
BET: 5 units
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
1 (-0,25)
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
Σουτ στην εστία: Όντεγκααρντ
1.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις