Ειδικά σε Μόσχα και ΣΕΦ

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague στο δεύτερο μέρος της 15ης αγωνιστικής. Ο Playmaker ποντάρει σε ειδικά παικτών στη Μόσχα και το Φάληρο.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Καλημερίζω την παρέα. Άλλη μια μέρα με προγνωστικά Euroleague για αυτή τη βδομάδα. Χθες έσκασε η βόμβα στο Μιλάνο, με τον Χολ να βγαίνει πρώτος σκόρερ και να μας πληρώνει με απόδοση 12.50! Δεύτερο μέρος της 15ης αγωνιστικής με τέσσερα παιχνίδια με το ελληνικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ΣΕΦ. Πάμε όμως να δούμε τις προτάσεις τις ημέρας.

Στο ρυθμό του Λορέντζο

Ξεκινάμε από τη Μόσχα και τη ρωσική μονομαχία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και την Ούνιξ. Αναμέτρηση με φαβορί τους γηπεδούχους, αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν 4/5 και μοναδική ήττα αυτή από τον Ολυμπιακό στην παράταση.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που η ομάδα του Περάσοβιτς είναι τόσο ανεβασμένη είναι ο Λορέντζο Μπράουν.  Συμμετέχει στη δημιουργία, αλλά και στην εκτέλεση με μ.ό. πάνω από 5 ασίστ και πάνω από 13 πόντους. Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού του το εκρηκτικό πρώτο βήμα, που του δίνει πλεονέκτημα στις διεισδύσεις.

Εκτίμηση: Απόψε θα ποντάρω στις βολές του Μπράουν. Είναι παίκτης που παίρνει πολύ χρόνο, του αρέσει να παίζει με ντράιβ και στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 4/5, 1/1, 3/3, 3/3 και 4/4 βολές. Βρίσκω λάθος το line στο 1,5 και θα το τιμήσω.

Πασάρει ο Ουόκαπ

Λίγο αργότερα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν. Ανεβασμένοι οι Γερμανοί, αλλά θεωρώ πως το σερί τους θα σταματήσει στο Φάληρο. Μικρό το ροτέισον του Τρινκιέρι. Με Λούσιτς, Ρούμπιτ, Τόμας και Βάιλερ Μπαμπ να αγωνίζονται πάνω από 30 λεπτά απέναντι στην Εφές και τον Ουόλντεν να παίζει μόλις 16.

Super League, Premier League και EuroLeague με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Εκτίμηση: Σ’ αυτό τον αγώνα θα πάω σε ένα Head to head ανάμεσα στον Ουόλντεν και τον Ουόκαπ, στην κατηγορία των ασίστ. Ο παίκτης της Μπάγερν έχει μ.ό. 2.6 και μάλιστα ο αριθμός αυτός έχει ανέβει από μόλις 3 εμφανίσεις που έδωσε από 5 και 7 ασίστ. Αντίθετα ο Ουόκαπ έχει μ.ό. 3.3 ασίστ, δεν έχει μείνει ποτέ στο μηδέν και σε κάθε ματς έχει τουλάχιστον 2. Νικητής λοιπόν ο γκαρντ του Ολυμπιακού στα μάτια μου σε απόδοση διπλασιασμού.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Ειδικό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνιξ Καζάν
Λ. Μπράουν over 1,5 εύστοχες βολές
1.87
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου
Η2Η ασίστ Ουόκαπ - Ουόλντεν: 1
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις