ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πληρώνουν τα γκολ σε Γερμανία και Ελβετία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πληρώνουν τα γκολ σε Γερμανία και Ελβετία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πληρώνουν τα γκολ σε Γερμανία και Ελβετία

προγνωστικά

Προγνωστικά από την Γερμανία και την Ελβετία έχει για εσάς σήμερα ο Luca Toni εστιάζοντας στα γκολ και στα σημεία για ένα καλό ταμείο. Διαβάστε περισσότερα.

Διπλό χτύπημα με combo στα γκολ, στα δύο πιο ενδιαφέροντα ματς του αποψινού προγράμματος. Εκκίνηση της αποψινής μας περιήγησης από τη Bay Arena , εκεί όπου η τρίτη του βαθμολογικού πίνακα Λεβερκούζεν υποδέχεται την τέταρτη Χόφενχαϊμ. Ένας μόλις πόντος χωρίζει τις δύο ομάδες (27-26), με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα αυτή την αγωνιστική. Πάμε όμως να δούμε τα πεπραγμένα των δύο πλευρών άμεσα.

Από την ταπεινωτική ήττα με 5-2 στη Φρανκφούρτη προέρχεται η Λεβερκούζεν, το πρώτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα μετά από τρεις σερί νίκες. Έχασε έτσι έδαφος στη μάχη με τη Ντόρτμουντ για τη δεύτερη θέση και ζητά άμεση επαναφορά. Συνολικό ρεκόρ 8-3-4 για τις «ασπιρίνες» με γκολ 37-24, άκρως παραγωγική επιθετική γραμμή με μέσο όρο επίτευξης τερμάτων τα 2,5 ανά αγώνα και τον Πάτρικ Σικ σε μεγάλα κέφια. Αχίλλειος πτέρνα για τους γηπεδούχους η άμυνα καθώς δέχονται 1,6 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Εντός έδρας είναι ή του ύψους ή του βάθους , με 4 νίκες και 3 ήττες σε 7 ματς και τέρματα 17-12. Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Λεβερκούζεν είναι ότι παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση στο γήπεδό της και συνηθίζει να δίνει τρομερό ρυθμό στα παιχνίδια της, με αμείωτη ένταση σε όλο το 90λεπτο. Αυτό έχει ως συνέπεια τη διαρκή δημιουργία προϋποθέσεων για γκολ μπροστά από τις δύο εστίες, πράγμα το οποίο πιστοποιείται και από τα στατιστικά.

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η σούπερ φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ, έχοντας πετύχει 5 στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η μαγική τριπλέτα Μπεμπού, Κράμαριτς και Νταμπούρ τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες και οδηγεί τη Χόφε στο τοπ 4. Το ρεκόρ της φέτος είναι 8-2-5 , με επίθεση που σκοράρει αφειδώς (2,1 γκολ/αγώνα), ενώ στα μετόπισθεν παραμένει ανασφαλής με 1,6 γκολ παθητικό ανά αγώνα.

Οι δύο ομάδες με την πιο επιθετική φιλοσοφία στη Γερμανία διαχρονικά συγκρούονται και η επιλογή είναι ξεκάθαρη και αφορά τα γκολ. Βασιζόμενος στις αρετές που αναμφίβολα διαθέτουν στην επίτευξη τερμάτων, αλλά και στις πάγιες ανασταλτικές αδυναμίες τους ποντάρω στο combo bet, g/g&over, στο αξιόλογο 1.80 της Fonbet που είναι και η καλύτερη τιμή της αγοράς.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Συνεχίζουμε το ταξίδι στα γκολ, με επόμενη στάση τη Βέρνη, για την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην 4η Γιουνγκ Μπόις με τη 2η Βασιλεία, παραδοσιακό ντέρμπι της Ελβετίας. Ας δούμε, όμως, τη συμπεριφορά των δύο αντιπάλων ευθύς αμέσως.

Τέλος η Ευρώπη για τους γηπεδούχους για φέτος μετά το 1-1 στο Μάντσεστερ απέναντι στη Γιουνάιτεντ, εστιάζει πλέον ξεκάθαρα στις εγχώριες διοργανώσεις. Εννιά βαθμοί τη χωρίζουν πλέον από τη Ζυρίχη που βρίσκεται στην κορυφή και δύο από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-3 επί της Σιόν. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη λίγκα με 37 γκολ σε 16 αγώνες, ενώ εντός έδρας σκοράρει 2,39 γκολ/αγώνα. Έχει συγκεντρώσει 28 βαθμούς και με τρίποντο απόψε πιάνει τη Βασιλεία στους 31 και τη δεύτερη θέση, μειώνει τη διαφορά από την κορυφή στους 6 και ξεκινά την πορεία διατήρησης των σκήπτρων της. Το βέβαιο είναι ότι θα δώσει τα πάντα για την πολυπόθητη νίκη.

Από τη χορταστική ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Σερβέτ έρχεται η Βασιλεία, δεύτερη διαδοχική ισοπαλία με γκολ . Εξαιρετική στο επιθετικό σκέλος, έχει ήδη πετύχει 35 γκολ φέτος , με τον Καμπράλ να βρίσκει δίχτυα 14 φορές. Μακριά από το σπίτι της σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ/αγώνα (16-9 σε 8 ματς) και έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα.

Στο δια ταύτα, πληθωρικές επιθετικά οι δύο ομάδες, πολυφωνία στην επίτευξη τερμάτων για τους γηπεδούχους, πλουραλισμός στην επίθεση για τους φιλοξενούμενους, αναμένω να προσφέρουν ένα χορταστικό παιχνίδι με τέρματα εκατέρωθεν και επιλέγω το g/g&over 2,5 στα προγνωστικά στοιχήματος. Η καλύτερη τιμή της αγοράς προσφέρεται από τη Fonbet στο 1.83.

Μονό
21:30
Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ
Goal/goal & over 2,5
1.83
BET: 40 units
Μονό
21:30
Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 3.29
21:30
Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ
Goal/goal & over 2,5
1.83
21:30
Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις