Μάχη για μια θέση στην τετράδα

προγνωστικά

Προγνωστικά από την ελληνική Super League και την αγγλική Premier League έχει σήμερα ο Στέφανος Αλομπισάτ. Διαβάστε περισσότερα.

Γεια σας. Τετάρτη σήμερα με εμβόλιμη αγωνιστική και θα ασχοληθώ με δύο προγνωστικά από Ελλάδα και Αγγλία.

Super League, Premier League και EuroLeague με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

 Ξεκινάμε με Super league όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες δέχτηκαν ήττα την προηγούμενη αγωνιστική 2-0 από τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος έχοντας μόνο 9 βαθμούς. Αντίθετα, οι Πρωταθλητές Ελλάδος επικράτησαν στην έδρα τους με 1-0 επί του Άρη και δικαίως βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς και στο +8 από την δεύτερη ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους και δύσκολα θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά έχει τον τρόπο να περνάει εμπόδια όπως το σημερινό. Θα πάμε με combo 2 & under 3,5 που πληρώνει 2.08 στο Pame Stoixima.

Θα κλείσουμε με Premier League και πιο συγκεκριμένα με το ματς ΆρσεναλΓουέστ Χαμ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Οι Κανονιέρηδες» βρίσκονται στην 6η θέση με 26 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 4η θέση με 28 βαθμούς έχοντας διαφορά μεταξύ τους 2 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν την προηγούμενη αγωνιστική με το εμφατικό 3-0 επί της Σαουθάμπτον και συνεχίζουν το καλό σερί που έχουν στην έδρα τους. Αντίθετα, «τα Σφυριά» βρέθηκαν ισόπαλοι με την Μπέρνλι, αλλά έχουν στόχο να επαναφέρουν τον καλό τους εαυτό ενάντια στους «Κανονιέρηδες». Στις απουσίες οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον έμπειρο φορ Pierre-Emerick Aubameyang και οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν χωρίς τον Kurt Zouma στα μετόπισθεν. Επιλογή μου εδώ το combo 1Χ & goal/goal, που πληρώνει 2.22 στο Pame Stoixima.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:30
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
2 & under 3,5
2.08
BET: 20 units
Combo
22:00
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
1Χ & goal/goal
2.22
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις