ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Δεν τρομάζει η Μπέρνλι, ''οργιάζει'' εντός η Άρσεναλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Δεν τρομάζει η Μπέρνλι, ''οργιάζει'' εντός η Άρσεναλ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Δεν τρομάζει η Μπέρνλι, ”οργιάζει” εντός η Άρσεναλ

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά σε μονά και δυάδες με picks από κάθε πλευρά της Ευρώπης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Δοκάρια το ΣΚ με την Μπάγερν, ναι μεν να νικάει, αλλά η Ντόρτμουντ δεν μας έκανε την χάρη αφού, έμεινε στο 1-1 με την αρκετά τυχερή Μπόχουμ. Σήμερα, αν και Τετάρτη, έχουμε αγώνες σε Premier League, Bundesliga αλλά και σε Super League 1 και 2. Πέρα από πρωταθλήματα όμως, έχουμε και αγώνες κυπέλλου, που δεν θα ασχοληθούμε, σε Ιταλία, Ισπανία αλλά και Ολλανδία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Αρχίζουμε με Αγγλία και πιο συγκεκριμένα με το ντέρμπι Λονδίνου, μεταξύ της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ. Έχει ανεβάσει ρυθμούς η ομάδα του Αρτέτα και έχει αλλάξει κατά πολύ την αρχική εικόνα της ομάδας. Τρέχει μεγάλο σερί στο ”σπίτι” της, αφού έχει την καλύτερη έδρα φέτος μιας και έχει να χάσει από τον Σεπτέμβριο. Τα «σφυριά» τώρα έχουν βρει γκολ σε όλα τα παιχνίδια τους κόντρα στο «big 5» και με βάση την εικόνα τους δίκαια είναι στην 4η θέση. Πιστεύω θα το βρει το γκολ η Γουέστ Χαμ, αλλά τρίποντο δεν θα πάρει, άρα ποντάρουμε ανάλογα.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στο νησί, αλλά τώρα πάμε βόρεια, στο Μπέρνλι, εκεί που η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Γουότφορντ. Στο προηγούμενο ματς με την Γουέστ Χαμ δεν μπορούσανε να ζητήσουν κάτι καλύτερο από το Χ οι παίκτες του Ντάις, αφού για ακόμη έναν αγώνα ήταν απογοητευτικοί. Βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ μετράνε μόλις μία νίκη. Ποντάρισμα στο Χ και στο οριακό διπλό, αφού οι γηπεδούχοι μετράνε τις λιγότερες νίκες και τις περισσότερες ισοπαλίες φέτος στη Premier.

Μετά την ήττα σοκ για την Λεβερκούζεν με 5-2 μέσα στη Φρανκφούρτη, καλείται να βγάλει αντίδραση στην αρκετά φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ. Και οι δύο ομάδες στηρίζονται στην επίθεσή τους και πιστεύω δύσκολα μπορεί να μείνει χαμηλά το σκορ σε αυτό το ματς. Με τέτοια παραγωγικότητα θα ήταν αμαρτία να μην επιλέξω το over, αφού περιμένω να δω γκολ και από τις δύο πλευρές.

Τρέχει και δεν φτάνει η περσινή πρωταθλήτρια Ελβετίας, αφού πέρσι μπορεί να πήρε το πρωτάθλημα με διαφορά 31 βαθμούς, σήμερα όμως βρίσκεται στο -9. Ο λόγος για την Γιουνγκ Μπόις, η οποία αντιμετωπίζει σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας την Βασιλεία. Τα αρκετά αμυντικά προβλήματα την έχουν οδηγήσει εκεί αλλά ευτυχώς μπροστά σκοράρει κατά ριπάς και ελπίζει σε μία καλύτερη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται δεύτεροι και σίγουρα μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από την φετινή Γιουνγκ Μπόις. Ακόμα ένα ματς που δύσκολα θα μείνει χωρίς πολλά γκολ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Στα δικά μας μέρη τώρα και στη Super League 2. Τα Χανιά υποδέχονται την «Μαύρη θύελλα» σε ένα σχετικά δύσκολο ματς. Οι γηπεδούχοι χάσανε από την ΑΕΚ Β με 1-0 και μετά το γκολ έβγαλαν αντίδραση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το σερί τους με 3/3 νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθούν και γκολ. Επιλέγω το να μην ηττηθεί η Καλαμάτα, αφού έχει στην διάθεσή της έμπειρους παίκτες, όπως τους Τάτο, Αναστασόπουλο, Μαρκόφσκι.

Τέλος στα προγνωστικά μας, με την αήττητη Βέροια να ταξιδεύει μέχρι τον Πειραιά για να αντιμετωπίσει στο ”Καραϊσκάκης” τον Ολυμπιακό Β. Πάλι θα επιλέξω την πιο έμπειρη ομάδα και αυτή είναι ξεκάθαρα η Βέροια, αφού Πασάς, Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας είναι τα βαρόμετρά της ενώ έχει σε τρομερή κατάσταση και τον Στέλιο Πόζογλου. Ο Ολυμπιακός φάνηκε ασταθής στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή με αρκετά αμυντικά λάθη ενώ η εικόνα του Τζολάκη ήταν απογοητευτική, αφού έκανε αρκετά αβίαστα λάθη.

Δυάδα απόδοσης 2.47
14:30
ΠΑΕ Χανιά - Καλαμάτα
Χ2
1.61
15:00
Ολυμπιακός Β' - Βέροια
2 Dnb
1.53
BET: 15 units
Μονό
21:30
Μπέρνλι - Γουότφορντ
Ισοπαλία ή νίκη Γουότφορντ με διαφορά 1 γκολ
2.10
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
21:30
Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ
Goal/goal & over 2.5
1.70
21:30
Γιουνγκ Μπόιζ - Βασιλεία
Goal/goal & over 2.5
1.75
BET: 10 units
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
1Χ & goal/goal
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις