Ολυμπιακός – Μπάγερν: Για τη διατήρηση του… αήττητου!

bet of the day

Το σημερινό Bet of the day έχει «άρωμα» Euroleague με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το Bet of the day επιστρέφει στα… μπασκετικά του και επισκέπτεται το Σ.Ε.Φ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague με το Bet of the day

Στάδιο: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Χωρητικότητα: 14.940. Στα πρώτα 7 παιχνίδια της σεζόν ο μέσος όρος προσέλευσης ήταν 7.109 θεατές.

Διαιτητές: Ματέι Μπολτάουζερ, Εμίλιο Πέρεζ, Ρόμπερτ Βικλίτσκι

Προϊστορία ομάδων: Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 8 φορές για την Euroleague μέχρι τώρα με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 6-2 στις νίκες. Στα παιχνίδια που έγιναν με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους», οι Πειραιώτες μετρούν 4 νίκες σε ισάριθμα ματς.

 

Ολυμπιακός

Θέση: 3η με 9 νίκες – 5 ήττες

Ρεπορτάζ: Από ήττα προέρχεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Euroleague, αφού ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία με 81-76. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό σε αυτό το ματς ήταν ο Ντόρσεϊ με 18 πόντους. Για το ελληνικό πρωτάθλημα τρεις μέρες μετά, επικράτησε στο ΣΕΦ του Απόλλωνα Πάτρας με 98-78 με τον Μακίσικ να πετυχαίνει 22 πόντους. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε και για 8 λεπτά τον νεοαποκτηθέντα Κουίνσι Έισι.

Stat attack: Αήττητος εντός έδρας στην Euroleague ο Ολυμπιακός που μετράει 7/7 νίκες σκοράροντας 80,3 και δεχόμενος 67,4 πόντους ανά ματς. Κορυφαίος του σκόρερ είναι ο Τάιλερ Ντόρσει με 12,9 πόντους κατά μέσο όρο.

Αγωνιστικά νέα: Αναμένεται να παραταχθεί πλήρης. Την Κυριακή ο Μπαρτζώκας προστάτεψε τον Φαλ κόντρα στον Απόλλωνα γιατί δεν βρίσκεται στο 100% μετά το διάστρεμμα που υπέστη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Μπάγερν Μονάχου

Θέση: 9η με 7 νίκες – 7 ήττες

Ρεπορτάζ: Την προηγούμενη Πέμπτη πέτυχε σπουδαία νίκη στο Μόναχο κόντρα στην Εφές με 83-71. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τρινκέρι ήταν ο Λούσιτς με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ. Την Κυριακή πήρε ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, για το γερμανικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά, αφού επικράτησε της Άλμπα στο Βερολίνο με 73-80. Κορυφαίοι οι Βάιλερ Μπαμπ με 18 πόντους και Λούσιτς με 17. Το Σάββατο ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέι Σι Ρίβερς, με σκοπό να καλυφθεί το κενό του τραυματία Νταρούν Χίλιαρντ.

Stat attack: Έχει πετύχει μόλις 2 νίκες στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το Μόναχο. Σκοράρει 73 πόντους, ενώ δέχεται 76,3 κατά μέσο όρο. Ο καλύτερος επιθετικός παίκτης των Γερμανών είναι με διαφορά του δεύτερου, ο τραυματίας Χίλιαρντ με 15,8 πόντους.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός του Αμερικανού αρχισκόρερ, θα απουσιάσουν για ακόμα ένα ματς φέτος οι Ζίπσερ και Ραντόσεβιτς, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο 34χρονος πλέον Ρίβερς.

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Για τη διατήρηση του... αήττητου!

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι παντοδύναμος όταν αγωνίζεται στο ΣΕΦ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τρομερή ενέργεια που βγάζει αμυντικά με τη βοήθεια και του κόσμου του. Από την πλευρά της, η Μπάγερν για να έχει τύχη σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να παίξει σκληρή άμυνα για να βγάλει εκτός ρυθμού επιθετικά τους «ερυθρόλευκους». Το under στους συνολικούς πόντους φαντάζει αρκετά πιθανό.

Super League, Premier League και EuroLeague με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Σε ό,τι αφορά τα ειδικά παικτών, οι under 4,5 πόντοι του Σίσκο είναι επιλογή που μπορεί να επαληθευτεί, αφού ο Σλοβένος μετρά τρία συνεχόμενα under. Η περιφέρεια της Μπάγερν έχει πολλούς παίκτες και ο 24χρονος γκαρντ δεν είναι πρώτος στο rotation. Συνδυαστικά, θα επιλέξουμε τον Βεζένκοφ να σκοράρει 11 πόντους και πάνω στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει τρομερή σεζόν με 12,2 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ σκοράρει τουλάχιστον 11 πόντους και στα 5 τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών στην Euroleague. Επιπλέον, ο Ντεσόν Τόμας που θα τον «ματσάρει», δεν φημίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες.

Μονό
21:30
Ολυμπιακός - Μπάγερν
under 155,5 πόντοι
1.87
Combo
21:30
Ολυμπιακός - Μπάγερν
1 & under under 155,5 πόντοι
2.60
Combo
21:30
Ολυμπιακός-Μπάγερν
Σίσκο under 4,5 πόντοι και Βεζένκοφ 11+ πόντοι
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις