Εύκολη βραδιά για την Ντεν Χάαχ

προγνωστικά Ολλανδίας

Προγνωστικά κυπέλλου Ολλανδίας με πληθώρα επιλογών στο Ντεν Χάαχ - Γκέμερτ. Γράφει ο Nikolas Kappa.

Καλησπέρα κουβανέζοι! Προγνωστικά Ολλανδίας και από τα διάφορα σημεία, έχουμε ξεχωρίσει αρκετές αγορές στο Ντεν Χάαχ – Γκέμερτ. 

Χαίρει άκρας υγείας και σήμερα θέλει να το επισφραγίσει

Δύο κατηγορίες διαφορά χωρίζουν τις ομάδες στο Ντεν Χάαχ – Γκέμερτ. Η Ντεν Χάαχ των οικονομικών προβλημάτων υποβιβάστηκε στην Eerste Divisie, από την μεγάλη κατηγορία. Η τρέχουσα κατάσταση δείχνει ότι έχει αρχίσει να το ξεπερνάει αυτό, αρχής γενομένης της πρόσφατης αγωνιστικής της φόρμας. Θεωρώ ότι βρίσκεται στα καλύτερά της, καθώς μετρά έξι παιχνίδια αήττητη στην Eerste  και παρά την ποινή των 6 βαθμών, όλος ο οργανισμός προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να αποδείξει ότι η ομάδα ανήκει στην μεγάλη κατηγορία. Η γνώμη αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι η Ντεν Χάαχ βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις θέσεις απευθείας ανόδου και η φόρμα της προμηνύει την αυτή επιβεβαίωση.

Στα αγωνιστικά της, η ομάδα της Χάγης, έχει μια από τις ισχυρότερες έδρες στην κατηγορία με ρεκόρ 7Ν – 0Ι – 2Η. Η πρώτη ήττα ήταν στις αρχές του πρωταθλήματος, όταν το τοπίο έμοιαζε ασταθές για την ομάδα. Η δεύτερη ήττα σημειώθηκε επί του μικρού «ντεφορμαρίσματος», το οποίο έλαβε χώρα περίπου έναν μήνα πριν. Κατόπιν, το «ντεφορμάρισμα» αυτό «έσπασε» με τη νίκη της Ντεν Χάαχ, στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου κα τη νίκη επί της Σπάρτα Νάϊκερκ. Συνεχίζοντας τα στατιστικά για τα εντός έδρας, «οι Πελαργοί» σκοράρουν περίπου 2,5 γκολ στα εντός έδρας στην φετινή διοργάνωση. Παρ΄όλα αυτά στα δύο τελευταία εντός έδρας διέλυσε την Ντόρντρεχτ με σκορ 5-1 και ανέτρεψε το 1-2 ημιχρόνου με την Β’ ομάδα της ΑΖ Άλκμααρ. Συνεπώς δείχνει ότι θέλει να επισφραγίσει ηχηρά την υγεία που εκπέμπει ως οργανισμός.

Πιο πιθανό να μαζευτούν για μπύρες, παρά για προπόνηση

Η φιλοξενούμενη σήμερα Γκέμερτ προέρχεται από την τέταρτη κατηγορία της Ολλανδίας. για το format της Derde Divise, είχαμε μιλήσει ξανά σε προηγούμενο άρθρο. Στην κατηγορία αυτή η πλειονότητα των ομάδων είναι ημιεπαγγελματική. Το ίδιο συμβαίνει και με την Γκέμερτ, καθώς σύμφωνα με πηγές μόνο επτά βασικοί είναι επαγγελματίες. Μια ακόμα υπενθύμιση, είναι το γεγονός ότι το πρωτάθλημα στης Derde Divisie έχει σταματήσει λόγω κορονοϊού. Η παύση αυτή μετρά ένα μήνα πλέον. Από τις όποιες παραστάσεις υπάρχουν από ημιεπαγγελματικά καθεστώτα, μπορεί κανείς να φανταστεί τί σημαίνει η παύση πρωταθλήματος. Επομένως, τόσο η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, όσο και στόχων, μας προϊδεάζει για εύκολη νίκη των γηπεδούχων.

Η Ντεν Χάαχ  έχει μπάτζετ περίπου 6 εκατομμυρίων, έτσι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς την τεράστια ποιοτική διαφορά. Διαφορά απέναντι σε μια ημιεπαγγελματική ομάδα, χωρίς εν εξελίξει πρωτάθλημα. Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι «οι πελαργοί» θέλουν να δείξουν στον κόσμο ότι είναι πάλι εδώ, το γήπεδο θα κατηφορίζει αρκετά. Επίσης τα 5 γκολ φιλοδώρημα στην Ντόρντρεχτ, μας δείχνει ότι δεν υπάρχει ταβάνι στο σκοράρισμα. Τέλος η αποστολή είναι πλήρης και χωρίς rotation μέχρι στιγμής.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:00
Ντεν Χάαχ - Γκέμερτ
1 ημιχ./ 1 τελ. & over 3,5 γκολ Ντεν Χάαχ & over 8,5 κόρνερ
3.40
BET: 17 units
Μονό
19:00
Ντεν Χάαχ - Γκέμερτ
Over 7,5
17.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις