Κάτι παραπάνω από value στα Γιάννενα

Scorakias

Ο Scorakias ταξιδεύει με προγνωστικά στα Γιάννενα, επιλέγοντας να ασχοληθεί με την αναμέτρηση του τοπικού ΠΑΣ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Καλησπέρες κυρίες και κύριοι, αναγνώστες του Scorakias και κατ’ επέκταση του koubanezos.gr. Πληρωθήκαμε την Παρασκευή με το ντέρμπι στη Γένοβα, επιστρέφουμε σήμερα Τετάρτη με Super League και μια σημαντική αναμέτρηση.

ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον ΠΑΟΚ σήμερα το απόγευμα, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Θυμίζω πως η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά επικράτησε στη Θεσσαλονίκη με 1-0 στην πρεμιέρα, κυρίως λόγω του λάθους του κίπερ Ζίφκοβιτς για τους ασπρόμαυρους.

Αθλητική ομάδα οι γηπεδούχοι, διανύουν πολλά χιλιόμετρα στις αναμετρήσεις τους, κλείνουν τους διαδρόμους και χτυπούν στην αντεπίθεση ουκ ολίγες φορές. Σύνολο με ταχύτητα, ενέργεια και ομοιογένεια, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη φέτος. Και κυρίως σκοράρει, κρατήστε αυτό.

Από δύο σερί νίκες προέρχεται ο ΠΑΟΚ, αλλά βελτίωση δεν υπάρχει στο αγωνιστικό. Αργή ομάδα, δέχεται επιθέσεις και γκολ. Με τη Λαμία βρήκε τη λύση με τους Λύρατζη – Κούρτιτς, βοήθησε και το VAR πριν τη λήξη, καταλογίζοντας οφσάιντ στο 2-2 της Λαμίας. Ομάδα με ποιότητα μεν, αλλά κούραση και λίγες λύσεις δε.

Εκτιμώ πως θα γίνει μεγάλη μάχη στα Γιάννενα, σε ένα γήπεδο όπου έχει βελτιωθεί αισθητά ο αγωνιστικός χώρος. Δύο ομάδες με ποιότητα αναμετρώνται. Στα παιχνίδια τους εφέτος υπάρχουν γκολ και ο ΠΑΣ έχει κάνει ζημιά στους μεγάλους.

Ωστόσο, δεν θα σταθώ σε σημείο, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κυριολεκτικά απρόβλεπτος. Θα πιαστώ με τα γκολ, αφού αυτό συνηθίζω ως Scorakias. Κρατάω το γκολ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 1.91 από τη Winmasters.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Γκολ και στα 2 ημίχ.
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις