Γκολ και θέαμα στην Γερμανία

Γκολ και θέαμα στην Γερμανία

16η αγωνιστική στην Bundesliga και στα προγνωστικά του ο PsyRadios έχει βρει έξυπνα σημεία

 Πώς γυρνάνε τα μυαλά μου, όταν χάνονται άριστα διαβασμένα προγνωστικά καθαρά λόγω ατυχίας. Δεν βγαίνει ποτέ το οβερ 3,5 στο Μόναχο, με το διαιτητή να μην σφύρα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Μάιντζ, σκοράρει ο Πόλστερ στη Μπόχουμ και ο Χάαλαντ μένει άσφαιρος, ενώ η Βόλφσμπουργκ σπαταλά τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες για ένα γκολ. 

Κάπως έτσι με μόλις  2/6 σωστές επιλογές κλείσαμε με οριακές απώλειες το Σάββατο  τα προγνωστικά μας στη Bundesliga. Τη Κυριακή είπα να μείνω εκτός στήλης και να ξαναπροσπαθήσω σήμερα, κάνοντας ρελάνς, αφού οι Γερμανοί βιάζονται να κλείσουν το πρώτο γύρο πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι προγνωστικά έβγαλε η διαλογή από το πρώτο πιάτο της 16ης αγωνιστικής στη Bundesliga. 

  • 10 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, στα οποία  μαζεύει τουλάχιστον μία φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του ο Νόιερ. Στις τελευταίες 4 υποχρεώσεις της η Μπάγερν δέχεται μάλιστα γκολ από το πρώτο ημίχρονο, πλην του αγώνα εναντίον της Μπίλεφελντ. Απέναντι στην ανεβασμένη Στουτγκάρδη, εξακολουθεί όμως να έχει παράσταση νίκης αφού παρόλες τις ελλείψεις της παίζει στον αυτόματο. Η απόδοση για γκολ εκατέρωθεν μέχρι το ημίχρονο κολάζει.

 

  • Άλλα δύο απαιτητικά ματς για τη Χέρτα πριν πάει στη διακοπή και μπορέσει να αφομοιώσει τα θέλω του νέου της προπονητή. Στην έδρα της Μάιντζ τα πράγματα θα είναι ζόρικα, αφού οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο, ενώ σκοράρουν αδιαλείπτως στα τελευταία 10 παιχνίδια τους  Εμπιστεύομαι όμως τη ποιότητα και φόρμα του Γιόβετιτς και ρισκάρω με το οβερ, αφού εξ ορισμού απόδοση άνω του 1.90 σε ματς της Bundesliga είναι value.

 

  • Διαχρονικό το επιθετικό πρόβλημα στη Μπίλεφελντ, τη καθιστά και φέτος φαβορί για τον υποβιβασμό, η μαχητικότητά της όμως δεν έχει ατονίσει επουδενί. Απέναντι στη Μπόχουμ το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο, η τακτική προσέγγιση όμως της φιλοξενούμενης προϊδεάζει για κλειστό ματς. Η ισοπαλία στο ημίχρονο πληρώνει καλά.

 

  • Δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ, αυτή τη φορά καλείται επιτέλους να δείξει χαρακτήρα. Απέναντι στη μαχητική αλλά αφελή αμυντικά Κολωνία θα βρει χώρους, αρκεί να φανεί αποτελεσματική στη τελική προσπάθεια. Αντίδραση περιμένω και από τους φιλοξενούμενους, μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα από την Άουγκσμπουργκ. Η κρισιμότητα του ματς φαντάζει ιδανική, για  να δούμε γκολ μετά την ανάπαυλα.

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
Στουτγκάρδη - Μπάγερν
Να σκοράρουν και οι δύο στο πρώτο ημίχρονο
3.40
BET: 5 units
Μονό
19:30
Στουτγκάρδη - Μπάγερν
Over 1,5 και στα δύο ημίχρονα
2.95
BET: 5 units
Μονό
21:30
Μάιντζ - Χέρτα
Over 2,5
2.03
BET: 10 units
Μονό
21:30
Μπίλεφεντ - Μπόχουμ
Χ ημίχρονο
2.15
BET: 10 units
Μονό
21:30
Μπίλεφεντ - Μπόχουμ
Και στα δύο ημίχρονα under 1,5
2.42
BET: 5 units
Μονό
21:30
Βόλφσμπουργκ - Κολονία
Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο
2.05
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.11
21:30
Μάιντς - Χέρτα
Goal/goal
1.86
21:30
Βόλφσμπουργκ - Κολονία
Goal/goal
1.66
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις