ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Δυάδα τριπλασιασμού με... ντουέτο από combo bets!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Δυάδα τριπλασιασμού με... ντουέτο από combo bets!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Δυάδα τριπλασιασμού με… ντουέτο από combo bets!

Δυάδα τριπλασιασμού με... ντουέτο από combo bets!

Καλημέρα σας απανταχού Κουβανέζοι! Εξαιρετική στοιχηματικά η χθεσινή ημέρα για τη στήλη. Επιβεβαιώθηκαν σχετικά εύκολα οι δύο αγγλικές δυάδες με αποδόσεις 3.80 και 3.35, αλλά μας πλήρωσε και η Σάντα Κλάρα που σκόραρε στο φινάλε του πρώτου μέρους, χαρίζοντάς μας κάτι παραπάνω από τριπλασιασμό της μίζας. Φίνα!

Όσο για τη Νόριτς που χάθηκε, της εύχομαι καλή τύχη στην Championship

https://www.facebook.com/fidel.koubanezos/posts/10222564116389589

Πριν πάω στις σημερινές μου επιλογές, θα υπενθυμίσω κάτι σε όλους εσάς που μας έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, δείχνοντάς μας την εμπιστοσύνη σας. Το παιχνίδι του στοιχήματος θέλει υπομονή και σύνεση. Όπως είχα γράψει ξανά στην παρθενική μου στήλη από αυτή τη γωνιά, στόχος μας είναι να βγάζουμε ένα έξτρα χαρτζιλίκι, εισόδημα, πείτε το όπως θέλετε, στο τέλος κάθε μήνα.

Αν το καταφέρουμε, θα είμαστε άρχοντες. Και μην ξεχνάτε. Είναι εξακριβωμένο πως οι χρονικές περίοδοι των θετικών προβλέψεων στο στοίχημα, διαρκούν σχεδόν το ίδιο με εκείνες της αποτυχίας. Οπότε, καθαρό μυαλό στις νίκες, αλλά πολύ περισσότερο στις ήττες.  

Με τρία πρωταθλήματα θα καταπιαστώ σήμερα. Ιταλία, Αγγλία και Κροατία στο προσκήνιο! 

Nυν υπέρ πάντων αγών… 

Τη μεγαλύτερη μάχη τους για την παραμονή στην Serie A δίνουν απόψε Τζένοα και Λέτσε, καθώς με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της σεζόν και μόλις έναν βαθμό να τις χωρίζει, μία εκ των δύο θα ακολουθήσει τις Μπρέσια και ΣΠΑΛ στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.  

Μία μόνο νίκη έχει να επιδείξει η Τζένοα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την εντός έδρας επί της ΣΠΑΛ με 2-0 πριν από οκτώ ημέρες. Πέραν τούτου ουδέν, πέρα από την αξιοσημείωτη ισοπαλία που απέσπασε στο “Φρίουλι” από την Ουντινέζε (2-2). Εντός έδρας κάνει συνήθως πολύ μέτριες εμφανίσεις, φτωχές επιθετικά καθώς έχει πετύχει μόλις 19 τέρματα σε 17 αναμετρήσεις. Σε αυτές μετρά μόλις πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Βασίζεται στις εξάρσεις του επιθετικού Πάντεφ (9 τέρματα) και στην καλή, στιβαρή παρουσία του κεντρικού αμυντικού Ντομένικο Κρισίτο που μετρά μάλιστα και 7 γκολ. 

Η Λέτσε, που βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από την αποψινή αντίπαλό της, είναι σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς έχει πάρει μόλις έναν πόντο στις επτά αγωνιστικές μετά τη διακοπή, ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 15 Φλεβάρη (2-1 τη Σπαλ). Ασύνδετη εμφανίζεται στις εκτός έδρας εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα να δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά αγώνα. Αν πάρει καλό αποτέλεσμα στον αποψινό αγώνα, θα αυξήσει τις ελπίδες για παραμονή μιας και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ήδη υποβιβασμένη Μπρέσια. Πρώτος σκόρερ ο Ιταλός μεσοεπιθετικός Μάρκο Μανκόσου με 11 τέρματα. 

Υπό προϋποθέσεις στην Τζένοα κάνει και το… Χ, μιας και θα τη διατηρήσει πάνω από τη Λέτσε. Όμως, το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι αρκετά δύσκολο. Η Λέτσε θέλει τη νίκη για να προσπεράσει. Συμπέρασμα; Το ματς πάει πιο πολύ προς την ισοπαλία, καθώς όποιος χάσει μάλλον χάνεται. Με τις άμυνες όμως που διαθέτουν οι δύο ομάδες, αν αυτή έρθει, θα έρθει με αμφίτερμα.  

Να “κλειδώσει” παραμονή η Ουντινέζε 

Η κυπελλούχος Νάπολι, έχοντας πια εξασφαλίσει την έξοδο στο Europa League, υποδέχεται στο “Σαν Πάολο” την Ουντινέζε που θέλει να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με την υπόθεση παραμονή. 

Ο Τζενάρο Γκατούζο από τη στιγμή της άφιξής του στην ομάδα των “παρτενοπέι”, δούλεψε σκληρά. Έφτιαξε μια ομάδα σκληρή, που δεν τα παρατάει και είναι έτοιμη να “πεθάνει” στο γήπεδο. Τώρα, επτά μήνες μετά, απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς του. Κυπελλούχος, πλέον, απλά περιμένει η ομάδα του να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά, έχοντας ήδη στα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει τα θεματάκια της στην άμυνα, αλλά σκοράρει επαρκώς για να παίρνει νίκες και βαθμούς. Συνήθως οι εντός έδρας αγώνες της έχουν γκολ και από τις δύο πλευρές. Πιο πρόσφατος, αυτός με τη Μίλαν με σκορ 2-2. Κλάση ο Ινσίνιε, πρώτος σκόρερ ο Μίλικ με 10 τέρματα. 

Η Ουντινέζε θέλει να μαζέψει βαθμούς ώστε να σωθεί και μαθηματικά πριν φτάσουν οι τελευταίες αγωνιστικές. Απέχει 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τα καταφέρει. Έχει “φτωχή” παρουσία όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, μιας και μετρά μόλις 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε σύνολο 16 αναμετρήσεων. Τελευταία, πάντως, βρίσκει με σχετική ευκολία το δρόμο προς τα δίχτυα. Προέρχεται από τη “λευκή” εντός έδρας ισοπαλία με τη Λάτσιο, όπου με την εμφάνισή της ίσως άξιζε κάτι παραπάνω από το βαθμό. Ο Φοφανά μοιράζει (7 ασίστ), ο Λασάνια σκοράρει (10 γκολ). 

Η Νάπολι είναι βέβαιο ότι θα παίξει όλα τα ματς έχοντας ως στόχο τη νίκη. Δε χαλαρώνει. Πιστεύω όμως ότι η Ουντινέζε, η οποία εσχάτως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα βρει τρόπο να σκοράρει στο “Σαν Πάολο”.  

Αναζητώντας ένα θαύμα η Μπάρνσλεϊ 

Την τελευταία ζαριά της για παραμονή ρίχνει απόψε στο “Όκγουελ Στέιντιουμ” η γηπεδούχος Μπάρνσλεϊ, που υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία περιμένει πια τα play offs που θα κρίνουν την άνοδο. 

Έκανε φιλότιμη προσπάθεια η Μπάρνσλεϊ μετά την επανέναρξη, ώστε να έχει έστω και μια ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία. Μάζεψε 9 βαθμούς έχοντας δύσκολο πρόγραμμα και να που κατάφερε να έχει κίνητρο. Με ενδεχόμενη νίκη σήμερα, φτάνει τους 46 βαθμούς και όλα είναι πιθανά την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια η θεωρία από την πράξη απέχει πάρα πολύ, ιδιαίτερα όταν απέναντι υπάρχει η Νότιγχαμ. Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία, καθώς εκεί που είχαν δεχθεί 33 τέρματα σε 19 αγώνες, στους τελευταίους τρεις δεν δέχθηκαν ούτε ένα. Σήμερα, όμως, δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν. Θέλουν μόνο νίκη. Εντός έδρας μετρά 6 νίκες και 9 ισοπαλίες σε 22 αγώνες.  

Η Νότιγχαμ έχει ως στόχο την άνοδο. Αυτή όμως μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω των play offs. Για να σιγουρέψει την παρουσία της εκεί, θέλει έστω το βαθμό της ισοπαλίας σήμερα. Βέβαια, κυνηγά και την κατάληψη της πέμπτης θέσης, ώστε να έχει προβάδισμα έναντι της Κάρντιφ σε ενδεχόμενη συνάντησή τους στα μπαράζ. Δυσκατάβλητη ομάδα στα εκτός έδρας ματς. Έχει μόλις 3 ήττες σε 22 αγώνες. Βέβαια, έχει έφεση στις ισοπαλίες (11 τον αριθμό) οι οποίες συνήθως επιβεβαιώνονται με αμφίτερμα. Οδηγεί την κούρσα των σκόρερ ο τρομερός φορ Λιούις Γκράμπαν, έχοντας κουνήσει δίχτυα 20 φορές! 

Το ματς είναι περίεργο. Η Μπάρνσλεϊ αν δεχθεί νωρίς γκολ, δε θα έχει καμία τύχη στο ματς. Πρέπει όμως να τα παίξει όλα για όλα. Ένα γκολ θεωρώ πως μπορεί να το βρει απέναντι στη Νότιγχαμ που χρειάζεται απλά την ισοπαλία, αλλά στους κενούς χώρους θα τιμωρήσει τη γηπεδούχο. Θα ρισκάρω σε combo bet με goal/goal και over. 

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Ζάγκρεμπ 

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Κροατία, η Λοκομοτίβα που θέλει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, υποδέχεται στο Ζάγκρεμπ την αδιάφορη Γκόριτσα. 

Μεγάλη ευκαιρία έχει η γηπεδούχος Λοκομοτίβα να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της λίγκας, καθώς μπορεί απόψε με νίκη να εκμεταλλευτεί την χθεσινή ήττα της Όσιγεκ από την αδιάφορη Βάραζντιν και να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πετάει φωτιές στα εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας 13 νίκες σε 17 παιχνίδια, ενώ σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από 2 γκολ. Πολλά από αυτά (10 τον αριθμό), επιτυγχάνονται προς το τέλος των αγώνων. 

Η Γκόριτσα, όντας αδιάφορη, πάει στο Ζάγκρεμπ για να κάνει τη ζημιά. Παίζει ανοιχτά εκτός έδρας και έχει κάνει ουκ ολίγες εκπλήξεις φέτος, σκοράροντας με αρκετή ευκολία ακόμα και σε αφιλόξενες έδρες. Βέβαια, δέχεται εξίσου εύκολα το γκολ καθώς μετρά παθητικό 33 τερμάτων σε 17 ματς. Σε αυτά, παρατηρείται το εξής στατιστικό. Έχει σκοράρει 7 και έχει δεχθεί 8 τέρματα από το 75ο λεπτό και έπειτα.  

Διπλό bet επιλέγω στο συγκεκριμένο ματς, καθώς έχει αξία η απόδοση. Ακλόνητο φαβορί η γηπεδούχος, αλλά ένα γκολ θα το βρει η Γκόριτσα. Και κάποιο από αυτά θα επιτευχθεί προς το τέλος του αγώνα, θαρρώ…  

Δυάδα (απόδοσης 3.06) 

20:30 Τζένοα – Λέτσε: Goal/goal (1.57) 

20:30 ΝάπολιΟυντινέζε: Goal/goal (1.95) 

Μονό 

17:00 ΜπάρνσλεϊΝότιγχαμ Φόρεστ: Goal/goal & over 2,5 (2.30) 

Moνό 

19:55 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – Γκόριτσα: Goal/goal & over 2,5 (2.10) 

Mονό 

19:55 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – Γκόριτσα: Γκολ μετά το 75:59 (1.83) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις