Η φόρμα και ο Σέρχι μας οδηγούν στο ταμείο

Σημεία μπάσκετ

Σημεία μπάσκετ. Φουλ επίθεση στην Εφές, έξοδος με δυσκολία για Μπαρτσελόνα και ταξίδι στο Μιλάνο για τον Παναθηναϊκό.

Καλημέρα και καλή μπασκετική «διαβολοεβδομάδα» να έχουμε. Ξεκίνημα από το Μιλάνο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Αρμάνι. Εύκολο απόγευμα αναμένεται για την Εφές στην έδρα της. Εκτός έδρας δοκιμασία για την Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Σημεία μπάσκετ, με επιλογές combo, δυάδα αλλά και ένα μακροχρόνιο σημείο που αξίζει να πονταριστεί από νωρίς.

Επιστροφή στις νίκες

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Εφές (6-8) και πλέον οι Τούρκοι δεν θέλουν να χάσουν έδαφος για την οχτάδα. Το Σάββατο πέτυχαν 140 πόντους κόντρα στην Αφιόν, δείχνοντας ότι η επίθεσή της δουλεύει εξαιρετικά. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στα εντός έδρας παιχνίδια, σκοράροντας 88,4 πόντους. Η Μπασκόνια (5-9) έφτασε άνετα στην νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν, στο καλύτερο επιθετικό της βράδυ. Έχει αλλάξει απόλυτα η εικόνα των Βάσκων στα τελευταία παιχνίδια. Σκοράρουν κατά ριπάς μετρώντας τρία συνεχόμενα παιχνίδια με 90+ πόντους. Σημεία μπάσκετ, βλέποντας την Εφές να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ, με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν τον μέσο όρο τους.

Δύσκολη έξοδος

Μόνη πρώτη βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα (11-2) που νίκησε άνετα την Ρεάλ Μαδρίτης. Η φετινή Μπαρτσελόνα όχι μόνο είναι εξαιρετική αμυντικά, αλλά και επιθετικά δείχνει ασταμάτητη. Οι Καταλανοί σκοράρουν 84 πόντους ενώ δέχονται μόνο 73. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Έξουμ. Λαπροβίτολα και Γιοκουμπάιτις καλύπτουν απόλυτα το κενό των Καλάθη και Χίγκινς. Συμπληρώνουν έτσι τον σεληνιασμένο Μίροτιτς που δεν έχει αντίπαλο στην κούρσα του MVP. Είναι υπερπλήρης η φετινή Μπαρτσελόνα και θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στο Final Four. Η κατάκτηση του τίτλου δίνεται σε απόδοση 4 και αξίζει να πονταριστεί από τώρα.

Στην έδρα του ο Ερυθρός Αστέρας (6-8) μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Το απέδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον κοιτάζει προς τις θέσεις της πρώτης οχτάδας. Οι Σέρβοι έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο παιχτών και θα χρειαστούν νίκες υπέρβασης για να κάνουν το βήμα παραπάνω. Από το 2017 έχει να κερδίσει την Μπαρτσελόνα, μετρώντας πλέον 6 συνεχόμενες ήττες. Σημεία μπάσκετ, θα στηρίξω τους Καταλανούς που δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Θα το ποντάρω σε συνδυασμό με το να σκοράρουν πάνω από 74 πόντους.

Αφιονισμένος Τσάτσο

Τέλος στο αρνητικό σερί της έβαλε η Αρμάνι (9-5) επικρατώντας εκτός έδρας της Μονακό. Θέλει να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις και παράλληλα να απομακρυνθεί από την έκτη. Εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα. Στα τελευταία παιχνίδια κάνει την διαφορά ο Σέρχι Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός γκαρντ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Ο Παναθηναϊκός (4-10) ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, παίρνοντας μία σημαντική νίκη κόντρα στην Άλμπα. Οι πράσινοι δεν είχαν υποχρεώσεις εντός των συνόρων και έτσι θα είναι πιο ξεκούραστοι. Θα στηρίξω την Αρμάνι για Σημεία μπάσκετ συνδυάζοντας την νίκη της με το οβερ 7,5 πόντους του Σέρχι. Η απόδοση είναι μεγαλύτερη του διπλασιασμού και αξίζει να πονταριστεί. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε ότι και αν ποντάρετε.

Δυάδα απόδοσης 2.55
19:30
Εφές Ανατολού - Μπασκόνια
1 & Εφές Over 79,5
1.58
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα
2 & Μπαρτσελόνα Over 74,5
1.62
BET: 30 units
Combo
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός
1 & Ροντρίγκεζ 8+ πόντοι
2.02
BET: 40 units
Μακροχρόνιο
Νικητής Euroleague
Μπαρτσελόνα
4.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις