ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στοίχημα σνούκερ: Ντέρμπι στο 2.50

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στοίχημα σνούκερ: Ντέρμπι στο 2.50

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στοίχημα σνούκερ: Ντέρμπι στο 2.50

Στοίχημα σνούκερ: Ντέρμπι στο 2.50

Ο Τζον Χίγκινς και ο Λούκα Μπρεσέλ πέτυχαν άνετες νίκες στους ημιτελικούς και θα διεκδικήσουν την Κυριακή (12/12) το τρόπαιο του Scottish Open.

Μία λύση όταν έχεις χασούρα στο στοίχημα, είναι η αποχή. Η άλλη, να πάρεις ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο στην επόμενη ευκαιρία. Μπας και ρεφάρεις. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς στο Scottish Open.

Φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολες οι προβλέψεις για το ζευγάρι του τελικού, ανάμεσα στον Τζον Χίγκινς και τον Λούκα Μπρεσέλ. Δύο από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του σιρκουί, οι οποίοι ξεπέρασαν  με άνεση τα εμπόδια των ημιτελικών.

Ο Χίγκινς νίκησε για τρίτη διαδοχική φορά τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν και για δεύτερη με το ευρύ 6-1. Ο Σκωτσέζος πέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του, ενώ ο Rocket όχι μόνο δεν εκτοξεύθηκε, αλλά ουσιαστικά δεν πήρε ποτέ μπρος. Με κακή ψυχολογία και αίσθημα αδυναμίας απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο, υπέπεσε σε πολλά λάθη. Και χωρίς ο Χίγκινς να πιάσει την εντυπωσιακή απόδοση του προημιτελικού του Champion of Champions, νίκησε με το ίδιο σκορ.

Με 6-1 επιβλήθηκε και ο Μπρεσέλ του Άντονι ΜακΓκιλ, σε ένα ματς που θύμισε αρκετά τον μεταξύ τους προημιτελικό στο UK Championship. Ο Σκωτσέζος αδυνατούσε να εκμεταλλευθεί ακόμα και εύκολες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και ο Βέλγος έκανε πάρτι. Έστω κι αν σε αρκετά frames χρειάστηκε τέσσερις ή πέντε προσπάθειες, πέρασε ξεκούραστα σε δεύτερο διαδοχικό τελικό.

Έτσι, ύστερα από τρεις χαμένους τελικούς για τον Χίγκινς και έναν για τον Μπρεσέλ, κάποιος θα σηκώσει κούπα απόψε. Κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, αν και υπάρχουν στοιχεία για να πιαστούμε. Ξεχωρίζουμε δύο. Το πρώτο είναι ότι τα σερί υπάρχουν για να… συνεχίζονται. Όπως δεν αποδείχθηκε δύσκολο να νικήσει ο Χίγκινς για τρίτη διαδοχική φορά τον Ο’Σάλιβαν, έτσι δεν θα είναι παράξενο να χάσει και τέταρτο τελικό. Και ο Rocket, πέρυσι, έχασε πέντε.

Στοίχημα σνούκερ: Ντέρμπι στο 2.50

Το δεύτερο, σχετίζεται με αυτό που ζήσαμε στο UK Championship. Την αλλαγή του χάρτη στο σνούκερ, την αίσθηση ότι μεταβαίνουμε σε μια νέα εποχή. Το 2021 δύο νέα παιδιά από την Κίνα (Γιαν Μπινγκτάο και Τζάο Σιντόνγκ) κατέκτησαν δύο από τα τρία major τουρνουά. Και τώρα, ένα νέο παιδί από την ηπειρωτική Ευρώπη, φιλοδοξεί να εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους, κατακτώντας τίτλο αμέσως μετά τον χαμένο τελικό του Γιορκ.

Η βασική μας πρόταση, πάντως, θα αφορά τη διάρκεια του τελικού (που κρίνεται στα 9 νικηφόρα frames). Περιμένουμε ντέρμπι και τον χαμένο να φτάνει τουλάχιστον στα 7, άρα over 15,5. Λόγω διαφοράς ηλικίας, θα είναι δύσκολο για τον 46χρονο Χίγκινς να τελειώσει εύκολα το ματς, αν τελικά πάρει το προβάδισμα. Ο Μπρεσέλ, πάλι, πρέπει να πιάσει τοπ απόδοση για να έχει ελπίδες απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Σίγουρα καλύτερη από χθες και προχθές και εφάμιλλη εκείνης του κερδισμένου ημιτελικού με τον Κάιρεν Γουίλσον στο UK Championship.

Αν ντε και καλά πρέπει να δώσουμε εκτίμηση για νικητή, η ψήφος μας – όπως θα υποψιαστήκατε – πάει στον Βέλγο. Ο συνδυασμός του over 15,5 με τη νίκη του δίνει μια ωραιότατη απόδοση, σε ένα εύθραυστο στοίχημα. Γι’ αυτό το προτείνουμε ως fun bet, με χαμηλό ποντάρισμα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
15:00
Χίγκινς - Μπρεσέλ
Over 15,5 frames
2.50
BET: 15 units
Fun bet
15:00
Χίγκινς - Μπρεσέλ
Νίκη Μπρεσέλ και over 15,5 frames
5.20
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις