Αήττητοι και στο Καυτατζόγλειο, βροχή τα γκολ στην Ισπανία

Αήττητοι και στο Καυτατζόγλειο, βροχή τα γκολ στην Ισπανία

Σημεία από τις δεύτερες κατηγορίες της Ελλάδας και της Ισπανίας, έχει στην κυριακάτικη στήλη του ο Κεμανετζής.

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Θα μου πείτε πώς να μην είναι καλή μετά το χθεσινό 2/2 και την τρίτη συνεχόμενη σωστή επιλογή; Ξυπνάμε νωρίς, ζεστή καφεδάρα και πάμε να αναλύσουμε τα δύο σημεία που έχουμε επιλέξει για σήμερα!

Θα παρακολουθήσουμε από κοντά το ματς του Καυταντζογλείου και εν συνεχεία έχουμε έτοιμες βαλίτσες, εισιτήρια, βίζες, πι-ελ-εφ, γυαλί Ρέυ-Μπαν και ντου τα Σέρρας στην Ισπανία.

Ηρακλής – Ολυμπιακός Β’

Μετά από 5 συνεχόμενες ισοπάλιες, ήρθε τελικά και η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους με 0-1 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας. Σφιχτή ομάδα, βαστάει γερά στην άμυνα και με αντεπιθέσεις ψάχνει το ένα γκολ της νίκης. Πιστεύω ότι αδικείται αρκετά με τη βαθμολογική της θέση καθώς θα μπορούσε να έχει άνετα άλλους τέσσερις βαθμούς. Χωρίς σημαντικές απουσίες.

Η ομάδα του Πειραιά από την άλλη, έρχεται στη Θεσσαλονίκη με πολύ καλή ψυχολογία ούσα αήττητη. Βρίσκει δίχτυα με σχετική άνεση και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως έχει πολλά τρεξίματα. Περιμένουμε να προσεγγίσουν λίγο «κουμπωμένα» το συγκεκριμένο ματς και αυτό δείχνει πως θέλει και η ομάδα του «Γηραιού» με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Πάμε Ισπανία λοιπόν και όσο μας πληρώνουν οι γηπεδούχοι εμείς θα είμαστε δίπλα τους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Αμορεμπιέτα – Λας Πάλμας

Οι γηπεδούχοι μας έχουν καλοπληρώσει με τα γκολ τους και δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε μαζί τους. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους γηπεδούχους ήταν γεγονός με 1-2 στην έδρα της Μάλαγα. Δεν υπάρχει ματς εντός έδρας που να μην έχουν σκοράρει και αυτό περιμένουμε να συμβεί και απέναντι στη Λας Πάλμας.

Μία Λας Πάλμας η οποία με αυτογκόλ κέρδισε τη Χιχόν στην τελευταία εντός έδρας  αναμέτρηση. Βέβαια, όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα δέχεται και τα γκολ. Θα προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς που θα τη βάλουν για τα καλά στο κυνήγι των πλέι-οφ για την άνοδο.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
14:45
Ηρακλής - Ολυμπιακός Β'
Χ2 & under 3,5
1.88
BET: 25 units
Μονό
19:15
Αμορεμπιέτα - Λας Πάλμας
Goal/goal
2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις