ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο δήμιος Κρις Γουντ, το σερί από το ΄94 και οι «αλεπούδες» σε καραντίνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ο δήμιος Κρις Γουντ, το σερί από το ΄94 και οι «αλεπούδες» σε καραντίνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο δήμιος Κρις Γουντ, το σερί από το ΄94 και οι «αλεπούδες» σε καραντίνα

προγνωστικά

Τέσσερις αναμετρήσεις από τα γήπεδα της γηραιάς Αλβιώνας και ποικίλες επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά του Βασίλη Βασιλείου για το διήμερο (12-13/12).

Σήμερα Κυριακή στο αγαπημένο μου «Νησί», η αγωνιστική συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις για την Premier League, ενώ υπάρχει δράση και τη Δευτέρα για την Championship. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που ξεχώρισα.

Προγνωστικά: Σε «καραντίνα» η Λέστερ, έχει ελπίδες η Νιουκάστλ

Στις 16:00, η Λέστερ υποδέχεται τη Νιουκάστλ στο στάδιο «Κινγκ Πάουερ». Την Πέμπτη οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν από τη Νάπολι με 3-2 και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Conference League. Πέντε παίκτες της ομάδας του Ρότζερς βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 (Βέστεργκαρντ, Πέρεθ, Λούκμαν, Αμαρτέι, Ιχεανάτσο), κάτι που δένει τα χέρια του Άγγλου τεχνικού.  Η Λέστερ δυσκολεύεται αρκετά στο πρωτάθλημα και έχει μείνει πίσω στην κούρσα για την έξοδο στην Ευρώπη. Κύριο πρόβλημα η αμυντική λειτουργία της ομάδα, καθώς δέχεται γκολ για 14 διαδοχικά ματς, με την τελευταία φορά που κράτησε ανέπαφη εστία να είναι την πρώτη αγωνιστική.

Η Νιουκάστλ από την άλλη κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στη σεζόν κόντρα στη Μπέρνλι με 1-0. Αυτή είναι και η μοναδική αναμέτρηση που δεν δέχθηκε γκολ φέτος. Η ομάδα του Έντι Χάουι ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το πλάνο για τις «καρακάξες» είναι να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι το Γενάρη, που θα επέλθει η μεταγραφική ενίσχυση.

Προφανώς η Λέστερ είναι το μεγάλο φαβορί εδώ, ωστόσο μπορεί να παίξει ρόλο η κόπωση από το μεσοβδόμαδο, ενώ ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική, για αυτό δε θα πόνταρα τον άσο. Από την άλλη περιμένω τη Νιουκάστλ να έχει έναν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και αν της κάτσει τότε να κλέψει κάτι. Παιχνίδι με τα γκολ λοιπόν, αφού τα τελευταία ματς των γηπεδούχων έχουν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (κάτι που μπορεί να επαληθευτεί και σήμερα), ενώ καλούτσικη είναι η τιμή στο ασιατικό over 3,0 (1.98 στην Winmasters) και θα το τιμήσω.

Ο Νεοζηλανδός δήμιος της Γουέστ Χαμ

Την ίδια ώρα στο «Τερφ Μουρ», η Μπέρνλι φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Σον Ντάις άξιζε να πάρει κάτι απέναντι στη Νιουκάστλ, ωστόσο δε τα κατάφερε και ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 5 αγώνες. Οι «κλάρετς» έχουν τεράστιο πρόβλημα στο να διαχειριστούν το προβάδισμα, αφού έχει μια μόλις νίκη σε εφτά ματς όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Φανταστική η Γουέστ Χαμ στο τελευταίο απέναντι στην Τσέλσι, όπου με ανατροπή, επιβλήθηκε 3-2. Την Πέμπτη τα «σφυριά» είχαν υποχρεώσεις για το Europa League, αλλά όντας αδιάφορα ηττήθηκαν με 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός έδρας. Νίκη που θα τους εδραιώσει στην τέταρτη θέση ψάχνουν σήμερα οι παίκτες του Μόγιες, αλλά δε θα είναι εύκολο κόντρα στην «σκληρή» Μπέρνλι.

Έχει αρκετή ισοπαλία το ματς εδώ και πιστεύω πως οι δύο ομάδες θα έχουν ως πρώτο μέλημα να μην δεχθούν γκολ. Δίνω αρκετές πιθανότητες το σκορ να είναι 0-0 μέχρι το 30’ σε απόδοση 1.90! Σε δήμιος της Γουέστ Χαμ έχει εξελιχθεί ο Κρις Γουντ, με 7 γκολ σε 8 συναντήσεις. Στο 3.00 να βρει δίχτυα στην Winmasters.

Προγνωστικά: Από το 1994 αναζητά νίκη η Πάλας

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Λονδίνο, με την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον. Άντεξε μέχρι το 80’ στο «Όλντ Τράφορντ» η Πάλας, όταν και δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα των «αετών», που θέλουν να δώσουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Ωστόσο, κάκιστη είναι η παράδοση απέναντι στην Έβερτον, αφού τελευταία φορά που η Κρίσταλ Πάλας την κέρδισε το «Σέλχαρστ Παρκ» ήταν το 1994(!), με ρεκόρ 0-5-5 από τότε.

Είδε φως επιτέλους η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» ολοκλήρωσαν μια εκπληκτική ανατροπή μετά το 80’ στο εντός με την Άρσεναλ και πήραν νίκη (2-1) μετά από 8 αγώνες. Έτσι, ανέβηκε η ψυχολογία στην ομάδα του Μπενίτεθ, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετή κριτική για τα τελευταία αποτελέσματα.

Έξι goal/goal στα τελευταία δέκα για τους γηπεδούχους, όσα και για τους φιλοξενούμενους. Σε απόδοση διπλασιασμού προσφέρεται το αμφίσκορο στην Winmasters και θα το τιμήσω. Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι οι αναμετρήσεις της Πάλας έχουν συχνά late goals με το γκολ μετά το 69’ να πληρώνει 1.90 στην Stoiximan.

Παράδοση και φόρμα δείχνουν… έδρα

Τέλος, την Δευτέρα η αγωνιστική στην Championship ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ στις 21:45. Οι «λεπίδες» μετρούν τρεις σερί νίκες, οι δύο με τον Χεκινγκμπότομ στον πάγκο, αναρριχήθηκαν στην βαθμολογία και κοιτούν με αισιοδοξία την συνέχεια. Από την άλλη οι Ρέιντζερς έχασαν μετά από έξι αγώνες (4-2-0) και έπεσαν στην πέμπτη θέση. Εμφανέστατο το αμυντικό πρόβλημα στην ομάδα του Γουαμπάρτον, που μαστίζεται από απουσίες. Τέσσερις νίκες για τους γηπεδούχους στα πέντε πιο πρόσφατα κόντρα στην ΚΠΡ (4-0-1). Έχει μεγάλη ευκαιρία η Σέφιλντ να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να πλησιάσει κι άλλο στην εξάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα για να βρουν γκολ. Σε απόδοση 2.20 βρίσκει κανείς την επιλογή 1Χ & goal/goal στην Betshop.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Λέστερ - Νιουκάστλ
Over 3 AH
2.00
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.80
16:00
Λέστερ - Νιουκάστλ
1o ημίχρονο: Over 1,25 A.H.
1.99
16:00
Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ
Κανένα γκολ μέχρι το 30΄
1.90
BET: 10 units
Σκόρερ
16:00
Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ
Γκολ Κρις Γουντ
3.00
BET: 3 units
Μονό
18:30
Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον
Goal/goal
2.00
BET: 10 units
Late
18:30
Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον
Γκολ μετά το 69΄
1.90
BET: 5 units
Μονό (13/12) - αναβολή
21:45
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ
1Χ & goal/goal
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις