Ντέρμπι, κούραση και απογοήτευση!

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ντέρμπι με φαβορί, επιτυχία αλλά και κούραση για Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ, απογοήτευση και προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικά στοιχήματος – Laliga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του site και της στήλης. Πολύ καλά τα πήγαμε χτες, αφού πέρασε νωρίς νωρίς η βασική πρόταση με την Εσπανιόλ, σε ένα ματς με ένταση και μεγάλο σκορ. Αφήνω όμως την χτεσινή μέρα και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με το ντέρμπι της Μαδρίτης να κλέβει την παράσταση.

Ντέρμπι μεν αλλά…

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το κλασικό ντέρμπι της Μαδρίτης βρίσκει τους γηπεδούχους σε τοπ φόρμα. Ασταμάτητους για να το περιγράψω καλύτερα. Καθάρισαν την Ίντερ και την πρωτιά στο Champions League. Στο πρωτάθλημα μετά την Σεβίλλη κέρδισαν και την Σοσιεδάδ, χωρίς να δεχτούν γκολ, για τρίτη σερί αγωνιστική. Εκτός από την επίθεση που ήταν ήδη αρκετά καλή, δείχνουν βελτίωση και στο αμυντικό σκέλος.

Η Ατλέτικο ίδρωσε, αλλά τα κατάφερε τελικά να προκριθεί στην επόμενη φάση των ομίλων. Στο πρωτάθλημα έρχεται από γκέλα μεγατόνων! Αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε τελικά εντός έδρας από την Μαγιόρκα. Σκοράρει, αλλά δεν έχει την αμυντική σταθερότητα άλλων χρόνων και αυτό τις κοστίζει. Κλασικό ντέρμπι, στο οποίο μπορούν να συμβούν πολλά. Αλλά… Η Ρεάλ περπατάει στο πρωτάθλημα, χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο. Και όποιον αντιμετώπισε ως τώρα τον κέρδισε. Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ, την καταδίωκαν και την πλήρωσαν. Δεν κοντράρεται αυτή την περίοδο και με την φόρμα και την φόρα που έχει μπορεί να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι, κόντρα σε μια ασταθή Ατλέτικο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Και τα υπόλοιπα παιχνίδια όμως δεν πάνε πίσω σε ενδιαφέρον. Νωρίς το μεσημέρι έχουμε το Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο. Αν η Βιγιαρεάλ δεν είχε την ταλαιπωρία από το ταξίδι στην Ιταλία θα πήγαινα με κλειστά μάτια στον άσο. Προκρίθηκε με σπουδαίο διπλό επί της Αταλάντα, αλλά το παιχνίδι πήρε δύο αναβολές και αντί για Τετάρτη 22:00 το βράδυ, έγινε την Πέμπτη στις 20:00. Προσεκτικά θα μπουν και οι δύο στο πρώτο ημίχρονο, θα ρισκάρω στην ισοπαλία, με πολύ πιθανή νίκη της Βιγιαρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο Οσασούνα – Μπαρτσελόνα, η σκληροτράχηλη ομάδα της Παμπλόνα υποδέχεται τους απογοητευμένους και με πολλά οικονομικά προβλήματα «μπλαουγκράνα». Μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο Europa League μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες. Ο Τσάβι έχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα… θα ρισκάρω και εδώ στην διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων.

Στην αναμέτρηση Μπέτις – Σοσιεδάδ θα πάω με το αμφίτερμα, από καλά αποτελέσματα έρχονται και οι δύο, μπορούν να προσφέρουν γενικά γκολ.

Αυτά τα λίγα για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος. Καλή Κυριακή και καλή συνέχεια σε όλους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
15:00
Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο
Χ ημίχρονο
2.25
BET: 5 units
Ειδικό
15:00
Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο
Χ ημίχ./1 τελ.
4.50
BET: 5 units
Μονό
17:15
Οσασούνα - Μπαρτσελόνα
1.84
BET: 5 units
Μονό
19:30
Ρεάλ Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal
1.75
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
1
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις