ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πολλά γκολ και διπλό για αλλόφρονες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πολλά γκολ και διπλό για αλλόφρονες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πολλά γκολ και διπλό για αλλόφρονες

προγνωστικά

Γερμανοϊσπανική δυάδα που... τετραπλιασιάζει έχει στα προγνωστικά της Κυριακής ο Ατσίδας, για το koubanezos.gr.

Σε φουλ εγχώριους ρυθμούς μπαίνουν οι ομάδες ανά την Ευρώπη, καθώς οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν. Πλέον, επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα, με τις ευκαιρίες κέρδους να μη λείπουν από τα προγνωστικά μας.

Ωραίος ρυθμός στο Φιρτ

Ωραίο ρυθμό και παραπάνω από δυο τέρματα περιμένω στο Γκρόιτερ Φιρτ-Ουνιόν Βερολίνου. Αρχικά, οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μονάχα ένα βαθμό. Όπως έχουν καταλάβει άπαντες στο σύλλογο, η ομάδα δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Έτσι, προσπαθούν να απολαύσουν τις ημέρες στους στην Bundesliga, πριν επιστρέψουν και πάλι , μετά το εφετινό διάλειμμα, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. «Το τριφύλλι», μετράει 12 γκολ υπέρ και 46 κατά, με την αμυντική του λειτουργία να είναι το τρωτό του σημείο. Έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά οι ήττες που έχει υποστεί ήταν με πολλά γκολ. Ειδικότερα, τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχει δεχτεί 17 γκολ και έχει βάλει 4.

Στην αντίπερα όχθη, οι «Eisernen»,  βρίσκονται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και πιο συγκεκριμένα, στην 6η θέση. Μεσοβδόμαδα, έπαιξαν  το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League, αλλά η εντός έδρας ισοπαλία με τη Σλάβια Πράγας με 1-1, τους άφησε εκτός. Στο πρωτάθλημα, όπως μαρτυρά η θέση τους, τα πάνε πολύ καλά, δείχνοντας πως είναι ένας σκληρός και συνάμα υπολογίσιμος αντίπαλος. Έχουν σκοράρει 22 τέρματα ενώ έχουν δεχτεί μόλις 20.

Εκτίμηση: Η Ουνιόν Βερολίνου, έχει σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της από την αρχή της σαιζόν, ενώ και η Γκρόιτερ Φιρτ, εντός έδρας θέλει να σκοράρει και να μην κρύβεται. Το over 2,5 σε απόδοση 1.95 στην Betshop, αξίζει επιλογής, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να κρατήσουν το goal/goal & over 2,5.

Διπλό λόγω απόδοσης

Στην Ισπανία θα κατηφορίσουμε για την επόμενη στοιχηματική επιλογή. Από το παιχνίδι Οσασούνα – Μπαρτσελόνα, μού κέντρισε το ενδιαφέρον το διπλό των φιλοξενούμενων. Εν αρχή, στα αγωνιστικά, η Οσασούνα βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Οι «Los Rojillos», δείχνουν να έχουν σταθεροποιηθεί στο μέσο του πίνακα, στοχεύοντας στις θέσεις που οδηγούν στα eυρωπαϊκά σαλόνια. Ο σημερινός αγώνας είναι ένα ντέρμπι, καθώς από την αντίπαλό της, την χωρίζουν δύο βαθμοί. Στην τελευταία αναμέτρηση για τη La Liga, ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τη Λεβάντε, εκτός έδρας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, έχει ένα σερί 0-2-1, ενώ για το κύπελλο, επικράτησε άνετα της Σαν Αγκουστίν με 0-4.

Οι φιλοξενούμενοι, είναι ο περίγελος της Ευρώπης. Όσο σκληρό και να ακούγεται αυτό, τόσο για τους φίλους της Μπαρτσελόνα, όσο και για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, δυστυχώς είναι η αλήθεια. Στα εντός  Ισπανίας, είναι στην 8η θέση, με 16 βαθμούς διαφορά από την πρώτη θέση. Ο τίτλος, φυσικά έχει χαθεί, με τους «μπλαουγκράνα», να προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στην Ευρώπη. Εκεί, όπου φέτος, κατάφερε να μείνει εκτός συνέχειας των ομίλων, καθώς στο αγώνα-τελικό που έδωσε με την Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη, ηττήθηκε με 3-0, με κατεβασμένα τα χέρια, παρόλο που καιγόταν για τη νίκη. Για να «χρυσώσει το χάπι», η ομάδα του Τσάβι, θα πάει στο Europa League, όπου η κατάκτηση του τροπαίου είναι αναμενόμενη από τους οπαδούς.  Στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπέτις με 0-1.

Εκτίμηση: Κάποιος θα με θεωρήσει τρελό που θα ποντάρω τα χρήματα μου σε αυτήν την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω, αυτή μου την επιλογή. Ο ερχομός του Τσάβι, σαφώς δεν έδωσε φτερά στους παίκτες του, ωστόσο μια μικρή βελτίωση υπάρχει. Όχι βέβαια απέναντι σε ομάδες μεγαθήρια της Ευρώπης, αλλά εντός συνόρων. Το παιχνίδι με την Οσασούνα, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Champions League, και να αφοσιωθεί, μέχρι την επανέναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων το Φεβρουάριο, στη La Liga. Το διπλό της Μπαρτσελόνα στην Betshop, το βρίσκουμε στο 1.98, σχεδόν σε τιμές διπλασιασμού. Αξίζει επιλογής, ελπίζοντας στην σταδιακή αναγέννηση των φιλοξενούμενων.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.88
16:30
Γκρόιτερ Φιρτ - Ουνιόν Βερολίνου
Over 2,5
1.96
17:15
Οσασούνα - Μπαρτσελόνα
2
1.98
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις