Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00!

Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00!

Πέντε αναμετρήσεις για σήμερα στην Serie A και τα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας είναι γεμάτα γκολ.

Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας υπάρχουν επιλογές με combo και γκολ. Γενικότερα η σημερινή αγωνιστική ημέρα, στην Serie A, αναμένεται να είναι από τις πιο παραγωγικές της χρονιάς.

Προγνωστικά Ιταλίας

Ελλάς Βερόνα – Αταλάντα

Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00! Η Ελλάς Βερόνα έχει την πέμπτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και οφείλει μεγάλο μέρος των βαθμών της στην επιθετική της λειτουργία. Ειδικότερα στην έδρα της στις επτά, από τις τελευταίες οκτώ, αναμετρήσεις της επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα και το over 2,5. Ο Σιμεόνε αποτελεί την μεγαλύτερη πηγή κινδύνου, όμως γενικότερα η Βερόνα έχει αποδείξει πως επιθετικά είναι εξαιρετική. Αμυντικά είναι εύθραυστη και για αυτό δεν βρίσκεται ψηλότερα στην βαθμολογία. Ο Βελόσο είναι επικίνδυνος με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00! Η Αταλάντα προέρχεται από ήττα – αποκλεισμό στο Champions League και σίγουρα αυτό θα επηρέασε την ψυχολογία της. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, στην τέταρτη θέση και έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σκοράρει ακατάπαυστα, όμως δέχεται γκολ σχετικά εύκολα.

Νάπολι – Έμπολι

Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00! Η Νάπολι την περασμένη αγωνιστική έπεσε από την κορυφή, οπότε ένα αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Επιθετικά είναι εξαιρετικά ικανή, όμως οι αμυντικές εμφανίσεις της τελευταία είναι απογοητευτικές. Στις τελευταίες αναμετρήσεις της ειδικά δείχνει πολύ κακό πρόσωπο αμυντικά. Ο Μέρτενς δείχνει να καλύπτει το κενό που άφησαν οι τραυματίες, μιας και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00! Η Έμπολι δείχνει πως ήρθε για να μείνει. Πήρε ακόμη μία νίκη, κόντρα στην Ουντινέζε και έχει χτίσει ένα καλό σερί, με μόλις μία ήττα σε επτά αναμετρήσεις. Κόντρα στις μεγάλες ομάδες τα βρίσκει σκούρα, διότι παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και με ισχυρούς αντιπάλους ζορίζεται. Επιθετικά είναι καλή, όμως αμυντικά έχει κενά. Με goal/goal και over 2,5 οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις της.

Σασουόλο – Λάτσιο

Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00! Η Σασουόλο ανέκαθεν έβαζε δύσκολα στους μεγάλους, όμως φέτος το έχει παρακάνει. Επιθετικά είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη, μιας και για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Με goal/goal και over 2,5 έληξαν οι τελευταίες 10 αναμετρήσεις της. Ο Φρατέζι δείχνει να ανεβαίνει επιθετικά και να δοκιμάζει τα πόδια του.

Combo και ειδικά στοιχήματα, έως και 51.00! Η Λάτσιο είχε κάνει μία αγωνιστική «κοιλιά», όμως δείχνει να επανήλθε. Ο Ιμόμπιλε την οδηγεί, όπως οδηγεί και τον πίνακα των σκόρερ. Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της, για το πρωτάθλημα, έχει σκοράρει επτά γκολ και έχει δεχθεί 9. Γενικότερα επικρατεί μία αμυντική αστάθεια.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Ελλάς Βερόνα - Αταλάντα
Goal/goal και over 2,5
1.93
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
16:00
Ελλάς Βερόνα - Αταλάντα
Σουτ στο δοκάρι: Βελόσο
51.00
BET: 2 units
Combo
19:00
Νάπολι - Έμπολι
1 & goal/goal
2.80
BET: 10 units
Σκόρερ
19:00
Νάπολι - Έμπολι
Γκολ Μέρτενς
1.95
BET: 10 units
Combo
19:00
Σασουόλο - Λάτσιο
Goal/goal & over 2,5
1.88
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις