Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ευκαιρία για εδραίωση στην κορυφή

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ευκαιρία για εδραίωση στην κορυφή

Το bet of the day συνεχίζει την πορεία του και αυτή τη φορά μας δίνει προγνωστικά για το ντέρμπι της Μαδρίτης

Το σημερινό μενού στο Bet of the Day περιλαμβάνει το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Για ακόμη μία φορά οι συντάκτες του koubanezos.gr αναλύουν την μεγαλύτερη αναμέτρηση της ημέρας και σας δίνουν τα προγνωστικά τους.

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», Μαδρίτη (81.044).
  • Η παράδοση είναι υπέρ της Ρεάλ, καθώς σε 206 αναμετρήσεις η «Βασίλισσα» έχει 106 νίκες. Απ’ την άλλη η Ατλέτικο μετρά 52 νίκες, ενώ έχουν έρθει 48 ισοπαλίες.
  • Η τελευταία νίκη της Ατλέτικο για το πρωτάθλημα ήταν τον Φεβρουάριο του 2016, με 0-1.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Στην κορυφή του πρωταθλήματος βρίσκεται η Ρεάλ και μάλιστα έχει χτίσει και μία διαφορά ασφαλείας, οκτώ βαθμών, από την δεύτερη Σεβίλλη. Η επίθεση της την οδηγεί, μιας και με 37 γκολ έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα επικράτησε κόντρα στην Ίντερ για το Champions League και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της. Η τελευταία της ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν στις αρχές του Οκτώβρη.

 Stat Attack: Επτά από τις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις της είχαν 2-3 γκολ.

 Απουσίες: Μπέιλ και Θεμπάγιος είναι σταθερά εκτός, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η παρουσία του Μπενζεμά.

 Ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Κρος, Μόντριτς, Καζεμίρο – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Έστω και την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να περάσει από τους ομίλους του Champions League, με ένα επεισοδιακό διπλό στην έδρα της Πόρτο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με έναν αγώνα λιγότερο. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα προβληματίζει, καθώς στις τελευταίες τέσσερις έχει μόλις μία νίκη. Εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, υπάρχει και το γόητρο, οπότε θα δώσει μεγάλη μάχη για να σπάσει την κακή παράδοση.

 Stat Attack: Έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις φετινές, εκτός έδρας, αναμετρήσεις της.

 Απουσίες: Σάβιτς και Βρτσάλικο θα είναι σίγουρα απόντες, ενώ πιθανότατα θα είναι εκτός και ο Σουάρεζ. Αμφίβολος είναι ο Τρίπιερ.

 Ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Φελίπε, Χιμένεζ, Ερμόσο – Γιορέντε, Λεμάρ, Κόκε, Ντε Πολ, Καράσκο – Γκριεζμάν, Κούνια.

προγνωστικά

Η Ρεάλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως θα προτιμήσουμε την επιλογή των 2-3 γκολ, που επιβεβαιώνεται συχνά κι από τις δύο ομάδες και πληρώνει 1.91, στην Novibet.

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
2-3 γκολ
1.91
Κάρτες
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
Να δεχθεί κάρτα: Κασεμίρο
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις