Στην απέναντι όχθη…

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Παράμετροι και συγκυρίες που ευνοούν τις ισοπαλίες σε Ligue 1 και Ligue 2, με τα κόρνερ σε Ντιζόν και Νιμ.

Σύγκρουση των… πρώην

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο γαλλικό κουπόνι τους Σαββάτου όπου ξεχωρίζει το Μπρεστ – Μονπελιέ ελέω Ζακαριάν και Νταλ’Ολιό. Στα της Ligue 2, αμφίρροπα τα Χάβρη – Αζαξιό και Μπαστιά – Σοσό ενώ Ντιζόν και Νιμ έχουν ματς στα μέτρα τους (Νιόρ και Νανσί αντίστοιχα). Προγνωστικά στοιχήματος ευθύς αμέσως, για πάμε…

Παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών στη Βρετάνη, ανάμεσα σε Μπρεστ και Μονπελιέ καθώς οι Μισέλ Ντε Ζακαριάν και Ολιβιέ Νταλ’Ολιό αντιμετωπίζουν τις πρώην τους (τέσσερεις σεζόν στον πάγκο της Μονπελιέ ο Ζακαριάν, δύο στον πάγκο της Μπρεστ ο Νταλ’Ολιό).

Στα αγωνιστικά, ήταν να μην κάνει την πρώτη νίκη η Μπρεστ. Πέρασε και από το Βελοντρόμ (1-2, τρίτη διαδοχική ανατροπή εκτός έδρας!), έφτασε αισίως τα έξι συνεχόμενα τρίποντα και σκαρφάλωσε στην 10η θέση της Ligue 1. Εντός «Φρανσίς-Λε Μπλε» επικράτησε των Λανς, Μονακό και Σεντ Ετιέν στα τρία πιο πρόσφατα χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Παίκτης «κλειδί» ο Ρομέν Φεβρ από τα πόδια του οποίου περνούν όλες οι επιθέσεις των «πειρατών» (7 γκολ και 5 ασσίστ έως τώρα).

Σε καλή κατάσταση και η Μονπελιέ που μετά το διπλό στη Μετς (1-3) κέρδισε και την Κλερμόν (1-0) και ανέβηκε στην 9η θέση (1 βαθμό μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλο). Εμφανής η βελτίωσή της στον αμυντικό τομέα (σημαντική η συνεισφορά του έμπειρου Σακό) καθώς έχει δεχθεί μόλις πέντε τέρματα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Μεγάλο ενδεχομένως και το σερί των οκτώ αγώνων χωρίς ισοπαλία για τη Μονπελιέ.

Άκρως ευνοϊκή παράδοση διατηρεί η Μονπελιέ απέναντι στη Μπρεστ. Συγκεκριμένα, σε 20 αναμετρήσεις μέσα-έξω (τόσο σε Ligue 1 αλλά και Ligue 2) από το 2004 έως σήμερα, η Μονπελιέ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (15 Απριλίου του ’08 με 1-0, 1-10-9 συνολικά). Εντός Βρετάνης κυριαρχούν οι ισοπαλίες με έξι σε δέκα αγώνες.

Οι δύο τεχνικοί γνωρίζουν καλά τα ατού και τις αδυναμίες των πρώην ομάδων τους. Κάπου θα σταματήσει το νικηφόρο σερί της Μπρεστ και το χωρίς ισοπαλία της Μονπελιέ, πολύ πιθανό το σενάριο να αλληλοεξουδετερωθούν οι δύο ομάδες και να μας δώσουν ένα ωραιότατο «Χ».

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιθανές μοιρασιές

Αρκετές πιθανότητες  ισοπαλίας συγκεντρώνουν και οι αναμετρήσεις Χάβρη – Αζαξιό και Μπαστιά – Σοσό.

Από τις πιο under ομάδες και κορυφαίες άμυνες της Ligue 2 Χάβρη και Αζαξιό (10 και 8 γκολ παθητικό αντίστοιχα), σπάνια ανοίγουν τα παιχνίδια τους (13 under στα 17 φετινά της η Χάβρη, 15 η Αζαξιό).

Περνάει δύσκολα στο «Οσεάν» η Αζαξιό με μόλις δύο διπλά σε 13 παιχνίδια από το 2000 έως σήμερα (10-1-2 συνολικά). Ισόπαλα έληξαν τα τρία τελευταία μεταξύ των δύο με το περσινό 1-1 μάλιστα να βάζει τέλος σε ένα σερί εννέα «άσσων».

Αήττητη εντός Κορσικής φέτος η Μπαστιά, δέχεται δύσκολα φάσεις και γκολ στο «Αρμάν Σεζαρί» (μόλις τρία γκολ παθητικό) όπου μάλιστα φέτος καταγράφει μόνο under! Από τις καλύτερες ομάδες της Ligue 2 στα εκτός έδρας η Σοσό (μόνο Τουλούζ και Παρί έχουν καλύτερη συγκομιδή), η οποία ωστόσο δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες (όπως αυτή της Μπαστιά). Ευνοϊκή και η παράδοση για την Μπαστιά όταν υποδέχεται την Σοσό καθώς αγνοεί την ήττα σε 9 παιχνίδια από το 2002 έως σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα συναντήσουν δυσκολίες

Φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος της Ligue 2 Ντιζόν και Νιμ απέναντι σε Νιόρ και Νανσί αντίστοιχα. Αμφότερες «κυνηγούν» τις στημένες φάσεις στα παιχνίδια στην έδρα τους (6 κόρνερ ανά αγώνα εντός η Ντιζόν, 7 η Νιμ) καθώς διαθέτουν καλούς εκτελεστές (Μπενζιά η Ντιζόν, Μπενραχού η Νιμ) και μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες για γκολ. Απόψε θα συναντήσουν «σφιχτές» άμυνες επομένως το over 4,5 κόρνερ των δύο γηπεδούχων μοιάζει εφικτό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
18:00
Μπρεστ - Μονπελιέ
X
3.60
BET: 10 units
Ρίσκο
18:00
Μπρεστ - Μονπελιέ
Ακριβές σκορ 0-0
12.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 8.41
16:00
Χάβρη - Αζαξιό
Χ
2.90
20:00
Μπαστιά - Σοσό
Χ
2.90
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
20:00
Ντιζόν - Νιόρ
Over 4,5 κόρνερ Ντιζόν
1.53
20:00
Νιμ - Νανσί
Over 4,5 κόρνερ Νιμ
1.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις