Ασιατικές επιλογές και combo έως 2.30

Αγώνες Σαββάτου

Αγώνες Σαββάτου: Προγνωστικά σε Αγγλία και Ισπανία από τον Μαυρόπουλο σήμερα, με αποδόσεις που προσεγγίζουν τον διπλασιασμό.

Η καλή άμυνα πληρώνει

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεν μας πάει καλά τελευταία, όμως είμαστε εδώ και θα το γυρίσουμε. Αγώνες Σαββάτου με αναμετρήσεις από Αγγλία και Ισπανία.

Ξεκινάμε νωρίς το μεσημέρι στους αγώνες Σαββάτου, με Αγγλία και το Μάντσεστερ Σίτι – Γούλβς. Ηττήθηκε μεσοβδόμαδα σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι η Σίτι, από την Λειψία. Βρέθηκε να χάνει με 2-0,  στο 76 μείωσε και από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να απειλήσει για την ισοφάριση, αφού έμεινε και με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Γούκοερ. Εντός συνόρων, νίκησε με ευκολία 3-1 την Γουότφορντ και πάτησε κορυφή, εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Τσέλσι.

Η Γούλβς το πάλεψε και παραλίγο να πάρει τον πόντο κόντρα στην Λίβερπουλ, όμως ο Οριγκί στις καθυστερήσεις γκρέμισε τις ελπίδες των «λύκων». Πολύ δυνατή ομάδα αμυντικά, με μεγάλη βελτίωση οι φιλοξενούμενοι. Μάλιστα στα τελευταία τέσσερα ματς, το γκολ από την Λίβερπουλ, ήταν το μοναδικό που έχει δεχτεί. Εκεί που αντιμετωπίζει προβλήματα είναι το σκοράρισμα. Μετράει τρία σερί ματς χωρίς να σκοράρει.

Πιθανώς να δυσκολευτούν να «ξετυλίξουν» οι «Πολίτες» τις επιθετικές τους αρετές στην σκληροτράχηλη αμυντικά Γούλβς. Αξίζει να πάρουμε το ρίσκο του under 3 στην Novibet, που το προσφέρει στο δελεαστικό 1.98

Αγώνες Σαββάτου: Μονόδρομος τα γκολ

Παραμένουμε στην Αγγλία και πάμε στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από κακή εμφάνιση και ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι στο Λονδίνο, κόντρα στην Τότεναμ. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ήταν ήδη πίσω στο σκορ, ενώ στην επανάληψη, άφησε πολλούς κενούς χώρους, δίνοντας την ευκαιρία στους Λονδρέζους να σκοράρουν δις. Πρώτη ήττα, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και βρισκόμενη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, θέλει διακαώς να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Ισόπαλη αναδείχτηκε μεσοβδόμαδα η Γιουνάιτεντ με την Γιούνγκ Μπόις, τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου και περιμένει να μάθει την Δευτέρα τον αντίπαλο της στους «16» της διοργάνωσης. Εντός συνόρων, δύσκολη νίκη πήρε στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας με 1-0. Είναι κοντά στην τετράδα και μπορεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο, καθώς είναι το φαβορί σήμερα.

Φαβορί η Γιουνάιτεντ, της οποίας ωστόσο η άμυνα είναι αρκετά ευάλωτη. Μπορεί να βρει τρόπο να σκοράρει η Νόριτς. Στην επίθεση έχει την ποιότητα και τις λύσεις για να σκοράρει. Αν μας βοηθήσει και η τύχη  το goal/goal συνδυαστικά με το over στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 2.30, θα μας πληρώσει.

Στήριξη στην σταθερότητα της έδρας

Πάμε Ισπανία; Θα πάμε Ισπανία λοιπόν και στην μεσημεριανή αναμέτρηση της Εσπανιόλ, που υποδέχεται την Λεβάντε. Ηττήθηκε η γηπεδούχος, στο «Βαγιέκας»,  από την Ράγιο με 1-0, την περασμένη αγωνιστική. Φάσεις εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο αυτή που προηγήθηκε ήταν η Ράγιο. Σε δύο περιπτώσεις θα πλησίασε στο γκολ η Εσπανιόλ, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ισοπάλη με 0-0 στην έδρας της με την Οσασούνα αναδείχτηκε η Λεβάντε. Για ακόμα μια φορά δεν νίκησε και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκομιδή μόλις οχτώ βαθμών. Ο κλοιός στενεύει για τους «Λεβαντίνους», καθώς όσο δεν νικούν, τόσο πιο κοντά στον υποβιβασμό οδηγούνται.

Αμφότερες οι ομάδες στόχο έχουν την παραμονή. Η Λεβάντε απογοητεύει αρκετά, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είναι πιο σταθεροί στην έδρα τους. Ο άσος στην betshop πληρώνει στο 2.07.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς
Under 3 AH
1.98
BET: 15 units
Μονό
15:00
Εσπανιόλ - Λεβάντε
1
2.07
BET: 10 units
Μονό
19:30
Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις