Ψάχνοντας ευκαιρίες στο χαμό

προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας, γράφει ο Jim Tsilo. Επιλογές αποκλειστικά από τη Championship στο σημερινό πρόγραμμα με ποντάρισμα σε γκολ και σημεία.

Κακός χαμός στο Σαββατιάτικο κουπόνι 

Χαβ ε νάις ντέι λάντς! Σαββατάκι μπροστά μας και φυσικά εδώ είμαστε, με τα προγνωστικά Αγγλίας. Πραγματικά αυτό το Σάββατο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για να κάνω διαλογή. Ήταν πολλά τα παιχνίδια που μου «βρωμούσαν», αλλά οι αποδόσεις δεν μου ταίριαζαν. Είπαμε το παν είναι να κυνηγάμε την ευκαιρία στην απόδοση και όχι αποδόσεις που ξεγελάνε. Μεγάλη εισαγωγή, το ξέρω πάμε στο ψητό με αποκλειστικά Champiosnhip για σήμερα.

Εκκίνηση από το παιχνίδι Χαλ – Μπρίστολ Σίτι. Αήττητη για πέντε σερί η Χαλ, χωρίς νίκη για τέσσερα σερί η Μπρίστολ. Σε πολύ καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, έχουν μια εμμονή στα under, αλλά γενικά τα παιχνίδια τους έχουν ρυθμό και φάσεις. Η Μπρίστολ εκτός έδρας σχεδόν πάντα δέχεται γκολ, αλλά επίσης βγάζει αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι. Σε τιμές αουτσάιντερ το over, αλλά αντικειμενικά για πόσο θα βγάζουν χαμηλά σκορ ρε αδέρφια. Η παράδοση μεταξύ τους το στηρίζει, οπότε πάμε στο καλοπληρωμένο over. 

Με τον αέρα της Μίντλεσμπρο και τα γκολ στο Λούτον

Καλά καταλάβατε πάμε για την καθιερωμένη δυαδούλα μας. Αρχικά στο Λούτον η ταλαντούχα τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Φούλαμ. Τρομερά πράγματα επιθετικά από τη Λούτον φέτος, αλλά επίσης και χαρακτηριστική αστάθεια στα παιχνίδια της. Στον αντίποδα η Φούλαμ διαθέτει τρομερό υλικό, συνεχίζει στη πρώτη θέση αν και συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες. Ε για πόσο ακόμα θα μένει σε χαμηλό σκορ η αρμάδα του Σίλβα. Δε χρειάζεται μαντικές ικανότητες το παιχνίδι, αν πιάσουν τα στάνταρ τους θα δούμε σίγουρα αρκετά γκολ και σε αυτό θα ποντάρουμε. 

Συμπληρώνουμε τη δυάδα μας με το παιχνίδι Στόουκ – Μίντλεσμπρο. Σε τροχιά εξάδας η Στόουκ, μετά και την νίκη κόντρα στη ΚΠΡ, με ήρωα τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Γενικά δεινοπαθεί απέναντι σε γρήγορες ομάδες και διανύει και μία μίνι περίοδο ντεφορμαρίσματος.  Η Μίντλεσμπρο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γουάιλντερ (πρώην Σέφιλντ)έχει αλλάξει εμφανώς προς το καλύτερο. Αυτή η αλλαγή έγινε αισθητή και εντός γηπέδου, με τη βαθμολογική συγκομιδή να είναι ανάλογη. Πιο ισορροπημένο θα το ήθελα το σετ, καθαρά λόγω του μομέντουμ των φιλοξενούμενων, θα τους στηρίξω με κάλυψη στην ισοπαλία. 

Προγνωστικά Αγγλίας: Φορμαρισμένοι και αδικημένοι οι Ουαλοί 

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το παιχνίδι Μπέρμιγχαμ – Κάρντιφ. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, με την ήττα από την μέτρια Μίλγουολ να επιβεβαιώνει τη κατάσταση. Κρούσματα κορωνοϊού στο επιτελείο, συν τους τραυματισμούς έχουν συνθέσει ένα δύσκολο γρίφο για τους «μπλε». Η Κάρντιφ από την άλλη μεριά δείχνει να σταθεροποιεί την απόδοσή της, αφού το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο.  Βαθμολογικά πάντως εξακολουθεί να αδικεί τον εαυτό της και βρίσκεται ασφαλής μεν, αλλά κοντά στις τελευταίες θέσεις. Στοιχηματικά περίμενα πιο ισορροπημένο σετ και βλέπω το διπλό της Κάρντιφ σε τιμές γύρω του τριπλασιασμού. Πραγματικά στα μάτια μου δε προκύπτει από κάπου και φυσικά θα το τιμήσω με το όποιο ρίσκο περιλαμβάνει.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:00
Χαλ - Μπρίστολ Σίτι
Over 2,5
2.14
BET: 20 units
Δυάδα (απόδοσης 2.81)
17:00
Λούτον - Φούλαμ
Over 2,5
1.76
17:00
Στόουκ - Μίντλεσμπρο
Χ2
1.60
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μπέρμιγχαμ - Κάρντιφ
2
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις