Γκολ για τους «βιόλα», φαβορί η Γιουβέντους

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη Serie A με δυάδα υπερδιπλασιασμού έχει στη στήλη του Σαββάτου ο LucaToni, στηρίζοντας γκολ και φαβορί.

Μοιράσαμε ταμεία στα μέσα της εβδομάδας. Εφτασε και το Σάββατο, προχωράμε με προγνωστικά στη Serie A.

Ξεκίνημα της περιήγησής μας στα ιταλικά γήπεδα και πρώτη στάση στο «Αρτέμιο Φράνκι», εκεί όπου η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην πέμπτη θέση της κατάταξης οι «βιόλα», ισοβαθμούν με τη Γιουβέντους στους 27 πόντους. Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία με επίθεση πολυβόλο. Στα δύο πρόσφατα εντός κέρδισε 4-3 τη Μίλαν και 3-1 τη Σαμπντόρια. Ο καυτός Ντούσαν Βλάχοβιτς σκοράρει ακατάπαυστα(1ος στον πίνακα των σκόρερ) και ηγείται της προσπάθειας των «βιόλα» για τετράδα.

Καμιά προοπτική για τη Σαλερνιτάνα. Στις 16 πρώτες αγωνιστικές έχει υποστεί 12 ήττες με 34 τέρματα παθητικό. Εκτός έδρας έχει επίδοση 1-1-6. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και με βάση τις εμφανίσεις της δε διατηρεί σοβαρές ελπίδες παραμονής, παρότι απέχει μόλις 4 πόντους από αυτή.

Ποντάρω στο ενδεχόμενο η υπερηχητική επίθεση των γηπεδούχων να κάνει και πάλι το καθήκον της και επιλέγω το over 1,5 γκολ Φιορεντίνα σε τιμή 1.42.

Επόμενη στάση στο «Πιερλουίτζι Πένζο» για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βενέτσια. Ήττα σοκ για τους γηπεδούχους από τη Βερόνα, σε ένα ματς που προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο! Δέχτηκαν τη μείωση του σκορ με αυτογκόλ στο 52′, έμειναν με 10 παίκτες στο 63′, λόγω της αποβολής του Τσεζαρόνι (υπέπεσε στο πέναλτι που έφερε το 3-2). Τα δύο γκολ του Σιμεόνε στο 67′ και στο 85′ την καταδίκασαν σε μια απρόσμενη όπως εξελίχθηκε ήττα. Παρέμεινε έτσι στη 16η θέση και το +5 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Εντός έδρας παίζει με ενθουσιασμό αλλά αυτό της κοστίζει. Σε 16 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 15 τέρματα και δέχτηκε περίπου τα διπλά (29), εμφανίζοντας μεγάλα αμυντικά κενά. Το εντός έδρας ρεκόρ της είναι 2-1-4 με τέρματα 10-13.

Στην αντίπερα όχθη συναντάμε τη Γιουβέντους σε καλή φόρμα με 4 νίκες στα 5 τελευταία, όπου πέτυχε 7 τέρματα και δέχτηκε μόλις 1. Αρχίζει να θυμίζει κάτι από τα παλιά η «βέκια σινιόρα», με σφιχτή άμυνα και διαδοχικές νίκες, προσεγγίζει σιγά σιγά την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, που είναι και ο μόνος ρεαλιστικός στόχος για φέτος.

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, σε φόρμα και με κίνητρο η «γηραιά κυρία», θα κάνει άλλη μια επαγγελματική νίκη. Επιλογή το 2 στα προγνωστικά στοιχήματος , σε τιμή 1.42.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.12
16:00
Φιορεντίνα - Σαλερνιτάνα
Φιορεντίνα over 1,5
1.46
19:00
Βενέτσια - Γιουβέντους
2
1.45
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις